Kool and the Gang ingyen!

Grund, 2012. augusztus 8., szerda 17:00
Ingyenes Kool and the Gang koncert lesz Győrben augusztus végén a nyári fesztivál keretében .

A Győri Nyári Fesztivált a Kool and the Gang ingyenes bulija zárja augusztus 25-én. A megakoncertet a városháza előtti téren tartják. A szabadtéri koncerten körülbelül 40-50 ezer emberre számítanak majd.

A hatvanas és hetvenes évek sztárzenekarának muzsikáját több generáció egyaránt lelkesen hallgatja. Egyedi stílusukban fellelhetőek a dzsessz, a funky, az r'n'b és a pop összetéveszthetetlen jegyei. A már harminc éve tartó pályafutásuk alatt több mint 70 millió lemezt adtak el, három Grammy-díjat kaptak és hét amerikai Music Awardsot gyűjtöttek be.

Ráhangolódásnak addig itt az egyik legismertebb számuk:

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása