Madonna negatív rekordot döntött

Grund, 2012. április 12., csütörtök 17:10, frissítve: csütörtök 18:48
Az amerikai albumeladási listák történetének eddigi legnagyobb visszaesését produkálta a héten Madonna legújabb lemeze.

Az MDNA című album a múlt héten egyenesen az amerikai Billboard lista élére tört, ám most a nyolcadik helyre zuhant vissza. Az amerikai énekesnő tizenkettedik stúdióalbumának eladásai 86,7 százalékkal estek: mindössze 48 ezer példány fogyott belőle a héten.A korábbi negatív csúcstartó Lady Gaga Born This Way című korongja volt, amelyből az első héten 1,1 millió, a másodikon azonban – 84 százalékos visszaesést produkálva – mindössze 174 ezer példány fogyott. A pop nagyasszonyát Nicki Minaj Pink Friday: Roman Reloaded című korongja váltotta fel az amerikai és a brit lemezeladási listák élén is.

Az amerikai rapper két számban is feltűnik Madonna új albumán, amelyen az énekesnő 15 éves lánya, Lourdes is közreműködött a Superstar című szerzemény erejéig. Az MDNA a szigetország e heti hivatalos albumeladási listáján sem szerepelt fényesen: az első helyről a hetedikig csúszott vissza. Az örökifjú énekesnő eközben már bejelentette kilencedik turnéját. A kilencvenállomásos koncertsorozat május végén indul Izraelből, és a tervek szerint 2013 elején ér véget Ausztráliában.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása