Miklósa Erikát köszöntik

Son, 2012. június 22., péntek 14:42
Holnap az Uránia Nemzeti Filmszínház nyári operaválogatásának következő vetítésén Miklósa Erikát köszöntik.

A friss Kossuth-díjas és Prima-díjas opera-énekesnőt, Miklósa Erikát az Éj Királynője szerepében hallhatják a nézők szombaton az Uránia Nemzeti Filmszínházban, ahol a nyári opera-válogatásban Mozart Varázsfuvoláját vetítik le a New York-i Metropolitan Opera előadásában.Ez volt a legelső, mérföldkőnek számító előadás 2006-ban a Metropolitan Opera élő HD közvetítéseinek történetében, melyek mára számos díjat nyertek, és világszerte több millió embert vonzanak a mozivásznak elé.  Magyarországon most látható először ez a felvétel, amelyben Miklósa Erika olyan világsztárokkal lépett együtt színpadra, mint Nathan Gunn, Mathew Polenzani és René Pape.

A díszvetítés előtt Warholik Zoltán televíziós műsorvezető és opera-szakértő beszélget Miklósa Erikával, akit  júniusi születésnapja alkalmából is köszöntenek a szervezők.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása