Youth Fest

Minőségi fesztivált dobnak össze a magyar fiataloknak

NT, 2012. augusztus 9., csütörtök 09:07, frissítve: csütörtök 10:06
Péntektől vasárnapig hatodik alkalommal rendezik meg a romániai Szilágysomlyón a Youth Fest nevű ifjúsági zenei fesztivált. A rendezvény elsődleges célja, hogy összehozza a szilágysági és partiumi magyar fiatalokat, megteremtve számukra a minőségi fesztiválozás lehetőségét – írja a Szatmár.ro hírportál a Youth Festről.

A számos meghívott együttes, előadó között az idei Youth Festen fellép a Republic is – olvasható a szervező Szilágy Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (SZIT) fesztiválról szóló honlapján.

Fotó: http://youthfest.szit.ro


A Youth Fest egyik elmaradhatatlan része a női szépségverseny, azaz a Miss SZIT megválasztása. A főleg zenei programok mellett pedig különböző vetélkedők, bemutatók és közéleti témákkal foglalkozó fórumok is várják majd a fesztiválozókat.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása