Musical is idézi Whitney Houstont

kr, 2012. február 21., kedd 15:00, frissítve: kedd 15:00
Heather Headley Tony- és Emmy-díjas színésznő főszereplésével mutatják be Londonban novemberben a Több, mint testőr című film musicalváltozatát. A moziban annak idején Whitney Houston aratott nagy sikert Kevin Costner oldalán.

A darabot az Adelphi Színház tűzi műsorra a West Enden – erősítették meg a The Guardian című brit lap szerint a producerek. A projekten már tavaly óta dolgoznak, az iránta való érdeklődésen viszont kétségtelenül sokat lendített Whitney Houston tragikus és váratlan halála. A világhírű énekesnő 48 éves korában, tíz napja hunyt el egy Beverly Hills-i hotelszobában.

Így volt ez Michael Jackson halála után is a Thriller Live című produkcióval, amelyet 2009 januárjában mutattak be és az eredeti tervek szerint mindössze pár hónapig játszottak volna, a popcsillag halála után viszont olyan népszerűvé vált, hogy a mai napig látható a West Enden. A Több, mint testőr musicalváltozatában is felcsendül majd Whitney Houston leghíresebb slágerei közül néhány, például az I Will Always Love You is. A film cselekményétől néhány ponton eltérő darab forgatókönyvét az amerikai Alex Dinelaris írta, a rendező Thea Sharrock.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása