Végre a magyar mozikba kerül az Isztambul + Videó

Négy hónap késéssel, de megvalósul Török Ferenc filmjének hazai bemutatója

Grund, 2012. január 11., szerda 12:49, frissítve: szerda 12:49
Négy hónappal a török premier után végre a magyar mozikban is bemutatják Török Ferenc koprodukcióban forgatott, Isztambul című filmjét.

Február 16-án kerül a magyar mozikba Török Ferenc Isztambul című filmje. A magyar–holland–ír–török koprodukcióban készült alkotásra sokáig vártak a hazai nézők, mert anyagi gondok miatt elhalasztották az októberi premiert.

Ősszel a gyártó közleményében azt írta: „a filmet gyártó Új Budapest Filmstúdió nem vállalhatja a film bemutatását mindaddig, amíg a céggel szembeni szerződéses tartozását a Magyar Mozgókép Közalapítvány utódszervezete nem rendezi, hiszen csak ez után lehet kifizetni a teljes stábot és az utómunkaköltségeket".

Most végre a magyar mozikba kerülhet a film, amely egy középkorú nőről, Katalinról szól, akit férje elhagy egy fiatal tanítványáért, felnőtt gyerekei pedig nem figyelnek rá. Az idegösszeomlás után hirtelen ötlettől vezérelve Törökországba utazik, és ott kezd új életet egészen addig, amíg fia érte nem megy.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása