Nyirkó István kapta a Latinovits-díjat

Grund, 2012. június 17., 17:35, frissítve: 17:39
Évadot zárt a veszprémi Petőfi Színház. A társulat Nyirkó István színművészt, a közönség Szeles József színművészt jutalmazta.

Szoboszlay Sándor, a színház örökös tagja köszöntötte az idén ötvenéves színház társulatát. Visszaidézte az alapító napokat, a teátrumban tiszteletüket tevő olyan színészóriásokat, mint Major Tamás vagy Latinovits Zoltán.

Oberfrank Pál elismeréssel szólt a teátrum sikeres évadjáról, kiemelve azt is, hogy a színház Értelem és érzelem című előadása meghívást kapott a Pécsi Országos Színházi Találkozóra. Horváth Lászlóné gazdasági igazgató bejelentette: a tavalyihoz képest nőtt a nézőszám, 102 ezerről 104 ezerre. A társulat elköszönt Pataki András operatív igazgatótól, aki a soproni színházat fogja igazgatni.

A színészek szavazatai alapján Nyirkó István színművész kapta idén a Latinovits-díjat, a közönség pedig Szeles József színművészt jutalmazta a Petőfi-díjjal.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása