Nyugat-Európába megy a Quimby

BL, 2012. május 5., szombat 01:15, frissítve: szombat 12:14
Európai „mini” turnéra indul a Quimby, az első állomás Berlin, ahol a hét végén kétszer is fellép a magyar zenekar.

Az együttes szombaton a messze földön híres Prenzlauer Berg kerületben, a Roadrunner´s Paradise nevű klubban lép fel, vasárnap pedig a Collegium Hungaricum Berlinben (CHB). A német fővárosban működő magyar kulturális intézet kávézójában úgynevezett varázszenélésre várják a rajongókat.

A CHB közleménye szerint a Varázszene-projekt improvizatív, intim, kötetlen hangulatú, a közönség bevonásával szerveződő spontán örömzene. „Tavaly Berlinben annyira jól érezte magát a csapat, és annyira tetszett mindenkinek, hogy idén sem hagyhatjuk ki a varázszenélést” – idézte a CHB a zenekar menedzserét.

A Quimby európai – az együttes honlapján közölt ismertetés szerint „mini” – turnéja május 17-ig tart. A két berlini koncert után 8-án Hamburg következik, 11-én Brüsszelben lépnek fel, majd 12-én Amszterdamban, 14-én Londonban, és végül Párizsban.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása