Oliver Stone filmjével nyit a Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál

Grund

2012. augusztus 22., szerda 14:10, frissítve: szerda 16:10

A Vadállatok (Savages) a Jameson CineFest – Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál nyitófilmje. Az év egyik szuperprodukcióját Miskolcon láthatja először a magyar közönség.
Ez az a film, amiből kivágták Uma Thurmant – de a  főszerepekben többek között így is John Travoltával, Benicio Del Toróval, Salma Hayekkel találkozhatunk. A kegyetlenül humoros, csavaros film, amely Don Winslow bestsellere alapján készült, a háromszoros Oscar-díjas Oliver Stone jó éveit idézi.

Stone, aki legnagyobb sikereit többek között A szakasszal, a Született gyilkosokkal, a JFK-jel, a Nixonnal, a Tőzsdecápákkal aratta, ismét magasra tette a lécet. Ben, a békés, jólelkű buddhista és legjobb barátja, Chon, az egykori tengerészgyalogos jövedelmező üzletet visz Kaliforniában, a Laguna Beachen: ők termesztik a legeslegjobb marihuánát.

Emellett mindketten szerelmesek a szép Opheliába. Az élet idillinek tűnik, míg egy mexikói drogkartell társulni nem akar velük. Ben és Chon kilátástalannak tűnő háborúba kezd ellenük. Beindulnak az egyre kegyetlenebb heccek…

A Vadállatok, melyet a UIP Duna Film forgalmaz, október elején kerül a mozikba. A magyarországi premier szeptember 14-én este lesz a Jameson CineFesten.