Pappá szentelik a tenort

Grund, 2012. június 22., péntek 17:15
Emanuele Angiolát, a milánói Scala tenorját, aki az operaszínpadot tajvani misszionáriusi hivatással váltja fel, szombaton pappá szentelik.

A Vatican Insider hetilap internetes oldalának közlése szerint a 31 éves énekes úgy döntött, hogy felhagy a művészi pályával, és a jövőben a Borromei Szent Károly papi közösségben folytat misszionáriusi tevékenységet.

A papi testvériséget 1985-ben alapította Massimo Camisasca; a pápa 1999-ben ismerte el. Jelenleg 15 országban, közöttük Kanadában, az Egyesült Államokban, Portugáliában és Oroszországban működik.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása