Pompázik, mint egykor régen

Grund, 2012. március 5., hétfő 13:20
Huszonhét év után új helyszínen, a megújuló fertődi Esterházy-kastélyban rendezik idén a régi zenei fesztivált.

A fesztivál így egyben a megújult fertődi kastély első bemutatkozó rendezvénysorozata is lesz, ahol a közönség eredeti szépségében találkozhat Esterházy „Fényes” Miklós építészeti, képzőművészeti és zenei pompájával.

A fertődi Esterházy-kastély

Fotó: WikipédiaEzzel egy időben, a Múzeumok éjszakáján vendégszerepel Fertődön Raffaello Esterházy Madonnája is, a fesztivál korhű zenei kísérettel csatlakozik az eseményhez. Ez a koncert lesz egyben az idei Régi Zenei Napok nyitó koncertje. A régi zenei fesztivál szervesen kapcsolódik Magyarország egyik legnagyobb uniós hátterű komplex fejlesztési projektjébe, melynek köszönhetően a monumentális műemlékegyüttes eredeti szépségében megújul és új funkciókkal gazdagodik.

Forrás: Fidelio.hu
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása