Rejtélyes módon pusztultak el a pónilovak

TK, 2011. december 19., hétfő 14:47, frissítve: hétfő 14:47
Huszonöt póniló tetemére bukkantak az ausztrál hatóságok egy autópálya mentén.

A rendőrök egy füles alapján jutottak el a hét végén a kelet-ausztráliai New South Wales állam északi részén futó autópálya egyik teherautó-parkolójához, amelytől nem messze rátaláltak a tetemekre. „Az előzetes vizsgálatok semmilyen egyértelmű sérülést, vagy halálokot nem mutattak ki” – írták a rendőrök a közleményükben. Az állatokon nem találtak semmilyen jelölést, amely segített volna azonosításukban. A különböző színű és korú állatok a lebomlás korai fázisában voltak.

A rendőrök lefotózták, majd a helyszínen elföldelték a maradványokat. A hatóságok arra buzdítottak mindenkit, hogy azonnal jelezzék, ha valami gyanúsat észlelnek a területen.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása