Remek hangulat a Balatoni Hal- és Borünnepen + Videó

MNO, 2012. június 23., szombat 13:42, frissítve: hétfő 17:56
Tizedik alkalommal rendezik meg a hétvégén Balatonfüreden, Csopakon, Paloznakon és Tihanyban a Balatoni Hal- és Borünnepet.

Vasárnap is különféle programokkal várja az érdeklődőket a jubileumi Balatoni Hal- és Borünnep. Délelőtt és kora délután a kisebbeké a főszerep, akik akár halfogásban is megmérettethetik magukat. Később azért előkerülnek a borospoharak, a legismertebb balatoni borászok nedűi, valamint halételek várják az érdeklődőket Füreden, és a másik három helyszínen, Csopakon, Tihanyban és Paloznakon.

Szombaton a nagy forróság ellenére sok volt az érdeklődő Balatonfüreden. Délután találkozni lehetett a Magyar Nemzet, a Hír TV és a Lánchíd Rádió munkatársaival, emellett a családok és gyerekek is különböző programokban vehettek részt.


Pénteken Balatonfüreden átadták az Eötvös József Sajtódíjakat is. Idén Petőcz Csilla, a Pozsonyi Casino működtetője, Seszták Ágnes, a Magyar Nemzet publicistája – aki nem tudott jelen lenni az átadón – és Vödrös Attila, az Új Idők főszerkesztője vehette át az elismerést, amit Andrássy Gábor, a Magyar Páneurópa Unió Országos Kitüntetési Bizottságának elnöke adott át.

Bóka István, Balatonfüred polgármestere a fesztivállal kapcsolatban elmondta: tizedik alkalommal rendezik meg a Balatoni Hal- és Borünnepet, ezért kijár a pluszfigyelem az eseménynek, amely már a térség hagyományos rendezvényévé nőtte ki magát.

A tizedik alkalommal megrendezett Balatoni Hal- és Borünnep részletes programja ide kattintva érhető el.
Forrás: Hír TV
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
Háttér, riport, interjú
hirdetés