Részlegesen kinyithat a Zöld Pardon

Grund, 2012. május 25., péntek 17:40, frissítve: péntek 19:20
Péntek este hét órakor részlegesen megnyílik a Zöld Pardon és a külön tagsági kártyával látogatható Szeparé Újbudán. Mivel még nincs meg valamennyi szükséges engedély, csak ezer-ezer főt engednek be a két területre.

Az első este a Szabó Balázs Bandája ad koncertet, május 26-án nyolc órától a Stereomilk pop-rock zenekar, 27-én a Bikini lép fel – olvasható a szórakozóhely weboldalán.

A Zöld Pardon bejegyzése „fél sikernek” nevezi a nyitást, valamint kitér arra is, hogy még várnak az ügyben eljáró V. kerületi önkormányzat döntésére, az ezer fő feletti beengedéshez szükséges zenés rendezvénytartási engedélyeztetési eljárás eredményére. – Reményeink szerint nemsokára ennek is birtokában leszünk, de a megszerzéséig, az átmeneti időszakban a kétszer 1000 fős vendégszámra szigorúan figyelnünk kell – olvasható a szórakozóhely blogján.

Az eredeti tervek szerint április 20-án nyitott volna a szórakozóhely, ám akkor az eljáró önkormányzat a ZP rendezvénytartáshoz szükséges szakhatósági engedélyei közül egyet nem adott meg, a hely konténereinek használatbavételét pedig határozatban megtiltotta.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
Háttér, riport, interjú
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása