Saját hangját keresi a VOLT

Son, 2012. április 18., szerda 14:50, frissítve: szerda 14:57
A jubileumi, 20. VOLT Fesztivál meghirdette saját tehetségkutató versenyét. A VOICE négy napon át párhuzamosan zajlik az anyafesztivál mellett: a „hangok versenyére” május 14-ig lehet jelentkezni.

Olyan, 35 év alatti amatőr énekesek jelentkezését várják, akik nemcsak énektudásukkal, de személyiségükkel is képesek meggyőzni a nagyközönséget, hogy ők a VOLT hangjai. A neves szakmabelieket tömörítő zsűri az első száz jelentkezőből május végén, a budapesti selejtezőn választja ki azokat, akik a jubileumi VOLT Fesztiválon is megmutathatják magukat. Az énekeseket Gönczi Gábor és zenekara, a Smile kíséri majd. A kiválasztottakról riportfilm is készül, amelyet a VOLT honlapján, valamint Facebook-oldalaikon mutatnak majd be. A versenyzők sorsáról kizárólag a közönség dönthet.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása