Százezerért is nézhető Peter Gabriel

TT, 2012. május 23., szerda 20:01
So című albuma megjelenésének 25. évfordulóját ünnepli jubileumi turnéval Peter Gabriel.

A brit zenész honlapján jelentette be a lemez megjelenésének 25. évfordulója alkalmából induló turnét, amely a Back To Front0 So Live címet kapta és szeptember 16-án a kanadai Québecből indul.

A So mintegy 6,5 millió eladott példányszámmal Gabriel legsikeresebb lemeze, amelyen vendégzenészként többek között Stewart Copeland, a Police dobosa és Kate Bush is szerepelnek.

A turné európai állomásairól egyelőre nem közölt információkat a zenész, a jegyek árusítása szerdán kezdődött meg, a legdrágább belépő 500 dollárért (120 ezer forintért) vásárolható meg.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása