Szinte a teljes magyar rozékínálattal találkozhat

PR

2012. május 2., szerda 08:48, frissítve: szerda 10:06

Kiemelt rozépalettával, zenés programokkal és különleges menüvel várja vendégeit és a borok szerelmeseit a Rosalia Rosé Garden és éves magyar rozémustra a fővárosban május első hétvégéjén.

A budapesti Larus Étterem és Rendezvényközpont termeiben és teraszán, illetve a MOM Cseresznyés kertben május 4. és 6. között széles borkínálatot, kiemelt rozépalettát kóstolhatnak végig a fesztivál látogatói. A borokhoz Buday Péter, az étterem séfje különleges menüt állított össze.

A Rosé Garden ingyenesen látogatható rendezvényén kristály kóstolópohár vásárolható. Az első száz női vásárló rózsát, az első száz férfi pedig cseppőrt kap ajándékba. A rendezvényközpontban május 5-én bemutatják a szinte teljes magyar rozékínálatot, amely a 3000 forintos belépőjeggyel szabadon kóstolható. A bor és a finom falatok mellé jó hangulatot teremt a színpadon a D’Vine Trio, fellép Orosz Zoltán harmonikaművész, Farkas Sándor bárzongorista és a Gayer Mátyás Trió is.

Számos érdekes programot kínál a Rosalia ideje alatt a MOM Kulturális Központ is. Lesz moldvai csángó népzene, tánc- és daltanítás, fellép a Zurgó Dió. Megtekinthető lesz Iván Ildikó operaénekes, festőművész kiállítása is. A fesztiválról részletes információk olvashatók a www.rosalia.hu internetes oldalon.

Forrás: MTI