Szöktetésre készülnek Zuglóban

tgi, 2012. április 17., kedd 13:32, frissítve: péntek 02:39
Szombaton és vasárnap Mozart egyik legmulatságosabb operája hangzik fel a Zuglói Zeneházban.

Április 21–22-én Mozart egyik legmulatságosabb operája hangzik fel a Zuglói Zeneházban (1145 Budapest, Columbus u. 11.). A gyermekeknek készített előadásban Solymosi Tari Emőke meséli el a történetet, miközben a színpadon megelevenedik a Törökországban játszódó daljáték.

A kétrészes, váratlan fordulatokban bővelkedő eseménysort neves operaénekesek szólaltatják meg: Sáfár Orsolya, Geszthy Veronika, Megyesi Zoltán, Turpinszky Béla, Szüle Tamás. Az előadás rendezője Ionel Pantea, aki már hetedik éve viszi sikerre a Zuglói Filharmónia opera-előadásait. A híres basszbariton több évig a Kolozsvári Magyar Opera főrendezője és a Magyar Állami Operaház Operastúdiójának művészeti vezetője volt. Közreműködik a Zuglói Filharmónia – Szent István Király Szimfonikus Zenekar, vezényel: Horváth Gábor.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása