Tárgyalóasztalhoz ülhet Hoffmann és Lázár

WL, 2011. november 25., péntek 06:00, frissítve: péntek 06:00
Hoffmann Rózsa tárgyalást kezdeményez Lázár Jánossal a Fidesz frakcióvezetője által a köznevelési törvényhez benyújtott módosító javaslatokról – tudta meg a Magyar Nemzet.

A lap információi szerint az oktatási államtitkár hajlandó lenne támogatni és elfogadni a majdnem félszáz módosítás egyharmadát változtatás nélkül, másik egyharmadát kisebb módosításokkal, míg a fennmaradó javaslatokkal nem ért egyet.

Lázár János  negyvenhat pontból álló módosítási igényét csomagban nyújtotta be, ha abból akár csak egyet is kifogásol az államtitkárság, valamennyit el kell utasítania. Valószínűleg ezért Hoffmann azt javasolja majd Lázárnak, hogy a bizottságokon keresztül nyújtsa be módosító indítványait újra, egyenként.

Lázár javaslatcsomagjával együtt a Fidesz összesen több mint 200 ponton írná át a kereszténydemokrata Hoffmann Rózsa nevéhez fűződő jogszabályt, úgy, hogy lényeges változtatásokat eszközölne a javaslaton.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - 2 db

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása