Új albummal jelentkezik a No Doubt

Grund

2012. május 7., hétfő 18:57

Most már biztosnak tűnik, hogy összeállt és szeptember végén meg is jelenik egy új No Doubt-album.

A No Doubt eredetileg a karácsonyi piacra tervezte a lemezt, de még 2011 szeptemberében jelezték, elhalasztják a megjelenést, hogy „a tőlük telhető legjobb albummal tudjanak előállni”. A No Doubt korábban már jelezte, a nagylemez munkálataiban producerként közreműködött a Major Lazer producercsapat, azaz a DJ/producer páros, Switch és Diplo. A sajtóbejelentéshez a zenekar videomellékletet is csatolt:

Az együttes 2004-ben ment szabadságra, amikor énekesük, Gwen Stefani szólókarrierbe kezdett, és Tony Kanal is vele tartott. Tom Dumont gitáros is szólókarrierbe kezdett az Invincible Overlord együttesben.

2008-ban jelentették be először, hogy új albumon kezdtek dolgozni, egyelőre Stefani nélkül, aki akkor második gyermekével volt terhes. 2010 májusában kezdődött meg a következő album felvétele. 2011 januárjában Tom Dumont bejelentette az együttes hivatalos honlapján, hogy a 2010-es évet jórészt demók elkészítésével töltötték. A zenekar azt is megerősítette, hogy zenéjüket továbbra is a reggae és ska stílus jellemzi.

Forrás: MR2-Petőfi Rádió