Új fesztivált gründoltak Békéscsabán

Grund, 2012. május 10., csütörtök 17:46, frissítve: péntek 13:20
A békéscsabai Pósteleki Szabadidőközpont területén július 5. és 7. között rendezik meg a Körös körül ifjúsági fesztivált.

A rendezvényen koncertet ad a Bëlga, a Compact Disco, a Carbonfools, a Nemjuci, a Kollektiva, a Subscribe, az Irie Maffia, az Esti Kornél, Dj Palotai, Naga, a We Plants are Happy Plants, Tits & Clits, a Grand Mexican Warlock, a Turbo, a Fran Palermo, a Robot Rock, a Bohemian Betyars, valamint a Soerii & Poolek.

A nagyszínpad mellett a Sinus elektronikus zenei sátor programjának összeállításában a Neo frontembere, Kőváry Péter is közreműködött. A kis színpad fellépői a feltörekvő fiatal hazai zenekarok közül kerülnek ki, köztük lesz a Hó Márton és a Jégkorszak nevű formáció, amely a Magyar Rádió Időfutár című hangjátékának zenéjét írta.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása