Újdonságokkal adják ki újra Michael Jackson Badjét

Grund, 2012. május 23., szerda 13:15, frissítve: szerda 13:27
Eddig be nem mutatott koncertvideóval és egyéb újdonságokkal kiegészítve szeptemberben ismét kiadják Michael Jackson negyedszázados Bad című albumát.

Ez lesz az első teljes lemez a poplegenda zenei katalógusából, amely 2009-ben bekövetkezett halála óta a boltokba kerül – jelentette be Jackson lemezcége és hagyatékának kezelője.

A Bad 25 deluxdoboz szeptember 18-án kerül forgalomba az album megjelenésének 25. évfordulója alkalmából. A születésnapi kiadvány olyan demókat és dalokat is tartalmaz, amelyek nem kerültek végleges változatban az eredeti korongra. Jackson ezeket a dalokat is a lemez felvételekor énekelte fel.

A díszdobozban egy új koncert-DVD is helyt kap, amelyen Jackson 1988-as londoni Wembley stadionbeli fellépése látható. A sztár Károly herceg és Lady Diana tiszteletére énekelt a több mint hetvenezres rajongótábor előtt. A felvétel az elhunyt zenész személyes gyűjteményéből került elő, és hagyatékának gondozói szerint csak egyetlen példányban létezett, kifejezetten a popsztár saját használatára készült.

A Bad két Grammy-díjat nyert, és világszerte több mint 45 millió példányt vásároltak meg belőle. A rajongók érdeklődésének felcsigázására az énekes lemezcége az Egyesült Államokban már június 5-én előrukkol az újra megjelenő album I Just Can’t Stop Loving You című számával.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása