Feszt

Veszprém, a zenei olvasztótégely + Képgaléria

Grund, 2012. július 5., csütörtök 20:22, frissítve: péntek 12:36
Tíz színpad, megszámlálhatatlan utcazenész, különböző zenei stílusok, amatőr és profi zenészek tolmácsolásában. A veszprémi utcazenei fesztiválon bárki megmutathatja magát.

Magyarországon elsőként Veszprémben rendeztek utcazenei fesztivált, azóta sokan követték a példát, de a legjobb hangulata mégis ezeknek a napoknak van. A szerda óta tartó zenei dzsemborin délutánonként szerte a belvárosban, több helyszínen utcazenészek szórakoztatják a sétálókat, esténként pedig a már befutott zenekarok lépnek színpadra.

Az ő koncertjeik idén először ingyenesek. Az amatőrök közül pedig a hét végére a zsűri és a közönség, ahogy az lenni szokott, megválasztja az általa legjobbnak ítélt fellépőket, a győztesek 500-500 ezer forintot kapnak. A fesztiválozók péntek este az Óváros téren felidézik a húszéves Enyhe Fintor Klubot: ebben a Sexepil zenekar és az Európa Kiadó segít.

Élményszilánkok a fesztivál nyitónapjáról:

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása