Visszahívták Balikót a Várszínház éléről

Grund, 2012. augusztus 2., csütörtök 11:23, frissítve: csütörtök 13:08
Visszahívta a Pécsi Nemzeti Színház volt igazgatóját, Balikó Tamást a siklósi képviselő-testület a várszínházat üzemeltető cég ügyvezető igazgatói posztjáról szerdai rendkívüli ülésén – írta az Új Dunántúli Napló csütörtöki számában.

A baranyai napilap szerint a színházi munka és a kulturális programok szervezését és irányítását továbbra is az ismert színész–rendező végzi majd a Siklósi Várszínházban, a kft. irányításával viszont „a menedzserszemléletű” Mojzes Tamást bízták meg augusztus elsejétől.

Az Új Dunántúli Naplónak Varga Tamás, Siklós fideszes alpolgármestere azt mondta, a nyári színházi produkciókra túl kevés néző váltott jegyet.

Balikó Tamás a napilapnak azt nyilatkozta, hogy egyetért a menedzseri és a programszervezői feladatok kettéválasztásával, ám abban biztos, hogy a bevétel elmaradásával kapcsolatos becslések túlzók, a valóságban az elmaradás nem haladja meg a tízmillió forintot.

Forrás: MTI
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása