Vita

Nyakkendőjével támadt Slota jobbkeze

PR, 2012. február 3., péntek 12:16, frissítve: péntek 12:16
Tegnap a mentelmi jog vitája annyira kihozta sodrából Rafael Rafajt, a Szlovák Nemzeti Párt képviselőjét, hogy dulakodni kezdett Igor Matovic független képviselővel.

A TA3 hírtelevízió beszámolója szerint Rafaj a képviselői szalonban támadt az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek parlamenten kívüli párt vezetőjére. Matovic Börtönbe a Gorillákkal! feliratú plakáttal jelent meg az ülésteremben, összeszólalkozott Rafajjal, aki kihívta Matovicot.

A nemzeti párti képviselő állítólag a nyakkendőjével fojtogatta a függetlent. A dulakodásnak a biztonsági őrség vetett véget. Slota jobbkeze nem akarta kommentálni a történteket, szerinte Matovic túljátssza a színész pózait.

Tavaly, miután először ült be a parlamentbe Matovic, az akkor ugyancsak Szlovák Nemzeti Párt (időközben kiszállt és új pártot alapított) nagyasszonya, Anna Belousovová pofozta fel az „egyszerű embert”.

Forrás: FENET
hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása