Nyolcéves rablókat kaptak el a rendőrök

TK, 2012. május 17., csütörtök 11:47
Nyolcéves betörőket leplezett le a rendőrség Ausztriában, a két fiúcska játszótéren – hinták és csúszdák – rejtekébe dugta el zsákmányát.

A gyerekek Wörgl tiroli városban törtek be – az ablakot bezúzva – egy abroncsboltba, és onnan mobiltelefont, kulcsokat és egyebeket vittek el. Pár nappal később meg akarták ismételni a dolgot, ám egy férfi meglepte őket, mire elinaltak. Nem sokkal később a rendőrök a személyleírás alapján felfedezték őket egy játszótéren. Kérdőre vonták a két fiút, akik bevallották mind a betörést, mind a kísérletet, és előadták elrejtett zsákmányukat.

A betörőpalánták az osztrák törvények szerint zsenge koruk okán nem büntethetők.

Forrás: MTI
hirdetés
hirdetés

Hozzászólások

Megtisztelő, ha cikkeinkhez hozzászól, és mi sem természetesebb, mint hogy sokféle vélemény helyet kaphat itt. A valódi vitát bátorítjuk, ugyanakkor a Magyar Nemzethez méltatlanul vaskos, személyeskedő, megbélyegző vagy becsmérlő bejegyzéseket kénytelenek vagyunk eltávolítani. Ha Ön ilyen megjegyzéssel találkozik, kérjük, ne hagyja szó nélkül, mert mostantól tehet ellene! A nyomógomb minden regisztrált és bejelentkezett felhasználónk eszköze arra, hogy soron kívül felhívja moderátoraink figyelmét a sértő bejegyzésekre. A vélemény szabad, a durvaság, a sértegetés nem.

A hozzászólások mutatása