Próbanapló 2

Hegyi Zoltán

Hegyi Zoltán

2012. május 2., szerda 11:31, frissítve: szerda 15:15

A Sexepil zenekar próbái már olyan jó ütemben haladtak az újratöltés irányába, hogy ideje lett egy kis szabadfoglalkozásnak. Miután végigmentünk a lemez (Egyesült Álmok) dalain, Tamás és Viktor elindultak egy kerékpártúrára a Káli-medencében.

Íme a végeredmény:

Viktor


Churchillnek igaza volt, amikor a hosszú élet titkáról faggatták, legalábbis egy magát makacsul tartó legenda szerint. Az idős embert itt szivar és gabonapálinka társaságában képzeljük el, amint ezt mondja: Csak semmi sport.

És ezért nem engedték futamok előtt focizni Schumachert a tulajok.

Viktor alighanem megkönnyebbült, hogy mindjárt vége a szakasznak,  és miután kilőtt a képzelt bolyból a Jókai utcában, közvetlenül a próbahely kapuja előtt érintkezett a talajjal. Beton volt ott és egy kis murva. Az udvaron rögtön megműtöttük, aztán irány a tapolcai kórház, majd Ajka, ahol néhány napra el is helyezték, mint Gorcsev Iván Vanek urat.

Részletek a special thanks to rovatból: Dr. Gaál András, az a srác, aki beadta a tetanuszt (legkedvesebb basszusgitárosunk irtózik a tűtől, a Prodigyből kirúgták volna), orvosok, nővérkék Ajkán.

 

Lehetett volna még szarabb is, össze-vissza tört az arca,  de ha egy-két centivel odébb – abba most  nem gondolunk bele. Mindenesetre the show must go on, Tamással próbáltunk még, mint Simon és Garfunkel, aztán irány centrírozni. Egy lépésre voltam a szólókarriertől.

 

Esténként olvasás. Ha már Sexepil, akkor Így szexel Magyarország (Alexandra Kiadó, 2011), Gyimesi Andrea és Kassai Tini gyűjtése. Megalázó helyzetek és pozitúrák, a szex elutasítása, fakuló erotika, felelőtlen gyönyörvadászat, csalás, hűtlenség és minden, a szexszel valaha kapcsolatos hazugság szóba kerül a könyvben, amely az ország nagy szextesztjének alapján készült. Az elmúlt ötven év legnagyobb olyan jellegű felmérését veszi alapul, amely hazánk lakosságának szexuális magatartását, szokásait, attitűdjeit vizsgálta.

Hajrá, magyarok!

A városban nagyobb a kísértés, mint falun. Ez igaz – bizonyos esetekben, míg másokban nem az.

Ettől még az egyik legjobb mű a műfajban az Erósz a folklórban – Erotikus jelképek a népművészetben (szerkesztette Hoppál Mihály és Szepes Erika, Szépirodalmi Könyvkiadó, 1987).

x
Rendkívüli hír