Átcsomagolják, lebuktak – Soroló, csütörtök 17.30

Adás:
2012. augusztus 9., csütörtök 17.30
2012. augusztus 10., péntek 10.30
2012. augusztus 11., szombat 7.30

A hatósági vizsgálat igazolta a budapesti nagybani zöldség- és gyümölcspiac körül terjengő szóbeszédet. A csarnokok nem is annyira zárt kapui mögött átcsomagolják az importdinnyét, nektarint és más primőröket. Ezek a tételek már úgymond magyar áruként távoznak innen. A razzia tapasztalatairól Budai Gyulával, a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkárával beszélgettünk.

A hazai gyümölcsösök tulajdonosainak, az alföldi kukoricatermesztőknek, a magas takarmányárak miatt az állattenyésztőknek a gazdálkodásban nehéz esztendő lesz az idei. A Bács-Kiskun megyei helyzetről Domján Gergely gazdaköri elnökkel készítettünk riportot.

Száz kilométeres körzetben az önkormányzatoktól is átvállalja a gyepmesteri feladatokat a székesfehérvári kutyamenhely. Az itt elhelyezett négylábúakért az állatbarátoknak sem kell aggódni. Az Alpha Holding tulajdonosa szerint nem szabad minden tevékenységnél csakis a rövid és hosszú távú anyagi haszonra koncentrálni.

Hirdetés

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Szerénységet és alázatot vár Kósa Lajos
Magyarország élőben – Szerénységet és alázatot vár Kósa Lajos
<iframe id="videoplayer_110974" src="http://video.mno.hu/embed/110974" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legolvasottabb

12:30 Híradó

12:30 Híradó

Célpont

Szerelempark

1

L'amour a tóparton és vásári mulatság a pavilonok árnyékában. Célpontban a szúcsi szerelempark és a nagy alapítványbiznisz. Tovább

Mai műsor