Soroló

Nehéz döntések sorozata

Adás: vasárnap 7.30, hétfő 6.30, kedd 9.30
MNO

Adás:
2012. március 25. vasárnap 7.30
2012. március 26. hétfő 6.30
2012. március 27. kedd 9.30


A Békés család Dabason üzemrészről üzemrészre építette fel sokoldalú zöldségfeldolgozó vállalkozását. A valamikori veteményeskert odalett, de jól áll a lábán a családi vállalkozás. Persze a piaci pozíciók mögött rengeteg munka és nehéz döntések sorozata van. Úgy gondoltuk, a példájukat érdemes megismerni.

Az utóbbi hetekben megszaporodtak a feladatok a hazai halgazdaságokban is. A telepítésekkel már nagyrészt végeztek. Ám a tavak karbantartására, a halak etetésére, a halrabló madarak elleni védekezésre és még sok más feladatra sok-sok energia kell. A Fejér megyei Réti majorban forgattunk.

Miniszteri agrárfórum volt csütörtökön este Tiszafüreden. Fazekas Sándor, a vidékfejlesztési tárca vezetője és különböző területek szakértői válaszoltak a szép számban összegyűlt gazdák kérdéseire. A fórumnak azt a részét idézzük fel, amely az import fagyasztott húsok hazai felhasználásáról szólt. Ez a téma az állattenyésztőket az értékesítési lehetőségek miatt, a fogyasztókat pedig a boltokban, üzletláncokban kapható élelmiszerek minősége miatt érdekelheti.

Hirdetés

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Ünnepi zászlófelvonás a nemzet főterén
Ünnepi zászlófelvonás a nemzet főterén
<iframe id="videoplayer_110871" src="http://video.mno.hu/embed/110871" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legolvasottabb

12:30 Híradó

12:30 Híradó

Elfeledkeztek a kunbajai német szemétről. A felelősöknek nem szúrja a szemét. Az „elmúlt nyolc év” hulladéka. Tovább

Mai műsor