Visszatér a "kaptafához" Sarkozy neje + Videó

TT
Forrás: MTI
2012. május 17., csütörtök 18:45
Új lemezt ad ki ősszel Carla Bruni-Sarkozy, a hivatalából a napokban távozott Nicolas Sarkozy francia elnök felesége, aki szupermodellből lett énekes.

Bruni az eredeti tervek szerint már tavaly ősszel, még first ladyként megjelentette volna az albumot, de terhessége és a Sarkozy újraválasztására irányuló kampány miatt elhalasztotta azt.

Az új cédén a hírek szerint szerepel egy dal, amelyet Carla Bruni a férjének írt, egy olyan, amely az újságírók ellen szól, valamint hallható lesz a Douce France című szám – a tíz éve elhunyt Charles Trenet híres dala – olasz változata is.
„A lemez kész, a zenét felvettük, de a szöveget még nem sikerült tökéletesen beilleszteni” – mondta Bertrand de Labbey, az egykori first lady ügynöke, megjegyezve, hogy Carla Bruni mintegy 20 dalszöveget írt.

Az albumon szereplő egyik szám zenéjét Julien Clerc, az ismert francia sanzonénekes írta. Sajtóhírek szerint a korongon a Mon Raymond est compique mon Raymond című dal szól Nicolas Sarkozyről, a Les diseux pedig azokról az újságírókról, akiket Bruni újra és újra korholt, mert szerinte nem részesítették fair bánásmódban férjét a választási kampány alatt. A first lady egy interjúban nemrég „baloldali televíziónak” nevezte a közszolgálati France Televisionst.    

Carla Bruni-Sarkozy első lemeze 2004-ben jelent meg Quelqu'un m'a dit címmel és nagy sikert ért el mind szakmai körökben, mind pedig a közönség soraiban. Franciaországban 1,2 millió, külföldön 800 ezer példány fogyott belőle. Az énekesnő 2008-ban, nem sokkal azután, hogy férjhez ment Sarkozyhez, megjelentette Comme si de rien n'etait című albumát, de az nem volt ilyen kelendő.

Hirdetés

Nicolas Sarkozy kedden távozott hivatalából, feleségével jelenleg Marokkóban, Marrakeshben pihen.

Hirdetés

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Civilizáció – Kegyes halál vagy természetes elmúlás?
Civilizáció – Kegyes halál vagy természetes elmúlás?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legolvasottabb

12:30 Híradó

12:30 Híradó

Célpont

Zöldhatár

Tárva-nyitva Európa kapuja, őrizetlenül a schengeni határ, menekültáradat Ásotthalomnál. Tovább

Mai műsor