A Hír TV gazdasági hírei

 • Brüsszel engedte volna, a kormány visszautasította

  3

  2014. július 28., hétfő 19:00

  A Hír TV gazdasági hírei: A kis- és a közepes gazdaságokat is sújtja a területalapú támogatások elvonása. Ők szeptembertől egy másik uniós támogatástól is elesnek: bár Brüsszel engedett volna, a kormány megszüntette az agrár-környezetvédelmi programot.

 • Beperetelték Moszkvát és nyertek

  2014. július 28., hétfő 18:56

  A Hír TV gazdasági hírei: 50 milliárd dollár kártérítést kell fizetnie az orosz államnak a Jukosz olajvállalat kisajátítása miatt.

 • Magyarország rosszul járhat az oroszok elleni szankciókkal

  2014. július 28., hétfő 18:21

  A Hír TV gazdasági hírei: Elítéli a nemzetközi jog nyílt és durva megsértését Magyarország, de az Oroszországgal szembeni esetleges szankciók a magyar gazdaságot is súlyosan érinthetik – ezt Szijjártó Péter mondta a Hír TV-nek.

 • Növekedési pályára állítja az autóipar a gazdaságunkat

  2014. július 28., hétfő 15:10

  A Hír TV gazdasági hírei: Hosszú távú növekedési pályára állítja az autóipar a magyar gazdaságot – ezt a külgazdasági és külügyminiszter-helyettes mondta a Schwarzmüller Járműgyártó Kft.-vel megkötött stratégiai megállapodás aláírásakor.

 • Erre lesz elég a többlettámogatás

  2014. július 28., hétfő 10:17

  A Hír TV gazdasági hírei: Két és fél hónapnyi tartozást tudnak kiegyenlíteni a kórházak a 14 milliárdos többlettámogatásból – ezt a Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója mondta a Magyar Hírlapnak.

 • Varga: Nem lesznek bankcsődök

  2014. július 28., hétfő 09:05

  A Hír TV gazdasági hírei: Nem lesznek bankcsődök a devizahiteles mentőcsomag hatására – a nemzetgazdasági miniszter szerint.

 • Ezért olcsóbb a külföldi tej a magyarnál

  2014. július 27., 19:50

  A Hír TV gazdasági hírei: Átfogó ellenőrzést rendeltek el a külföldi dobozos tejeknél, mert valószínűleg nem fizetik be utánuk az áfát, és a boltokban ezért olcsóbb az import tej a hazainál.

 • Ingyenessé tenne bizonyos banki műveleteket a Jobbik

  2014. július 27., 15:54

  A Hír TV gazdasági hírei: Szociális bankszámla bevezetését javasolja a Jobbik – jelentette be a párt frakcióvezető-helyettese.

 • A cégek kétharmada kapott támogatást

  2014. július 27., 11:35

  A Hír TV gazdasági hírei: Több mint négymilliárd forintot kaptak telephelyfejlesztésre a dél-dunántúli kis- és közepes vállalkozások. A pályázat iránt akkora volt az érdeklődés, hogy menet közben kellett megduplázni a keretösszeget. Az induló cégek több mint kétharmada kapott támogatást.

 • Fazekas: Kapott már eleget a nagybirtokosi réteg

  2014. július 26., szombat 19:07

  A Hír TV gazdasági hírei: Kapott már eleget a nagybirtokosi réteg – ezzel indokolta a földművelésügyi miniszter az agrártámogatási rendszer átalakítását. Az intézkedéssel a kormány a kis- és közepes gazdaságokat akarja támogatni, és a tárcavezető szerint az sem baj, ha emiatt 10 százalék alá csökken a nagybirtokok aránya Magyarországon.