A Hír TV gazdasági hírei

 • Ekáer: a próbaidő meghosszabbítását kérik

  2015. január 26., hétfő 21:15

  A Hír TV gazdasági hírei: A fuvarozást ellenőrző elektronikus rendszer próbaidejének meghosszabbítását kérik szakmai szervezetek a kormánytól. Az adóhatóság szerint elég a két hónap türelmi idő, maga a rendszer pedig a becsületes vállalkozásokat segíti.

 • 150 milliós beruházás Gödöllőn

  2015. január 26., hétfő 14:11

  A Hír TV gazdasági hírei: Olaj- és gázipari tervezéssel foglalkozó mérnöki szolgáltató központot létesít Gödöllőn a szaúd-arábiai Sherbiny Holdings.

 • Matolcsy a nagyvállalatokra is kiterjesztené

  2015. január 26., hétfő 14:02

  A Hír TV gazdasági hírei: Módosítana a feltételeken és a nagyvállalatokra is kiterjesztené a növekedési hitelprogramot a jegybank – erről a Kossuth rádiónak nyilatkozott Matolcsy György.

 • Hárommilliárdot igényeltek vissza jogtalanul

  2015. január 26., hétfő 10:30

  A Hír TV gazdasági hírei: Milliárdos adócsaló magyar–szlovák céghálózatot leplezett le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

 • A letelepedési kötvény nem bevándorlási kérdés

  1

  2015. január 26., hétfő 10:26

  A Hír TV gazdasági hírei: Külön kell kezelni a megélhetési bevándorlókat és a letelepedési kötvényt vásárlókat – a Fidesz frakcióvezetője szerint. Rogán Antal a Napi Gazdaságnak azt mondta: a letelepedési kötvény nem bevándorlási, hanem befektetési kérdés, egy kedvező devizafinanszírozási lehetőség.

 • Nem kell bajlódniuk a földhivatali eljárásokkal

  2015. január 26., hétfő 10:18

  A Hír TV gazdasági hírei: Az eredeti jelzálogbejegyzések maradnak érvényben a devizahitelek forintosítása után is, az adósoknak nem kell földhivatali eljárásokkal bajlódniuk – írja a Napi Gazdaság.

 • Sok helyen többet kérnek egy éjszakáért

  2015. január 26., hétfő 10:10

  A Hír TV gazdasági hírei: Sok település emelte az idegenforgalmi adót. Gyöngyösön például mostantól a tavalyi 400 forint helyett 505 forintot kérnek egy éjszakáért.

 • Ismét szállíthatnak majd sertéshúst Oroszországba

  2015. január 26., hétfő 08:27

  A Hír TV gazdasági hírei: Fél éven belül megindulhat a magyar sertéshús szállítása Oroszországba – tudta meg a köztévé híradója.

 • A méhészeknek is járhat a kártalanítás

  2015. január 25., 15:58

  A Hír TV gazdasági hírei: A Földművelésügyi Minisztérium tervei szerint a jövő évtől a méhészek is pályázhatnak kompenzációra akkor, ha a kedvezőtlen időjárás miatt veszteségük keletkezik. Korábban a betegség vagy fagy miatt elpusztult méhek után nem járt semmilyen kártalanítás.

 • Az LMP visszatérne a progresszív adórendszerhez

  3

  2015. január 25., 15:13

  A Hír TV gazdasági hírei: Rossz döntésnek tartja az LMP az egykulcsos személyi jövedelemadó-rendszer bevezetését, ezért visszatérnének a progresszív, többkulcsos adórendszerhez.