A Hír TV gazdasági hírei

 • A rubel gyengülése az egész középosztályt a mélybe taszíthatja

  2014. december 22., hétfő 12:16

  A Hír TV gazdasági hírei: Elbocsátások, drasztikusan megemelkedett törlesztőrészletek és kilátástalanság Oroszországban.

 • Ebből a multik jönnének ki jól

  2014. december 22., hétfő 10:38

  A Hír TV gazdasági hírei: Akár országokat is perelhetnek a jövőben azok a multinacionális vállalatok, amelyek kevesebb profitot tudnak termelni egyes kormányok piac- és fogyasztóvédő intézkedései miatt. A Magyar Nemzet azt írja, a többi közt ezt is tartalmazná az a szabad kereskedelmi egyezmény, amelyről az Európai Bizottság az amerikai kormánnyal és a legnagyobb ipari szektorok vállalatvezetőivel tárgyal.

 • Legalább három hónapos türelmi időt kérnek a fuvarozók

  2

  2014. december 22., hétfő 10:09

  A Hír TV gazdasági hírei: Január 1-jétől indul az e-útdíj rendszer. A fuvarozók ipartestületének ügyvezető főtitkára halasztást kér.

 • Négy százalék fölött a bővülés decemberben

  2014. december 21., 11:24

  A Hír TV gazdasági hírei: Meghaladhatja a négy százalékot a kereskedelmi forgalom bővülése decemberben – az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára szerint. Vámos György a Hír Televíziónak azt mondta: úgy számolnak, hogy a lakossági fogyasztás mértéke meghaladja a 780 milliárd forintot is. A szakember szerint a reálkeresetek növekedése is kedvezően hat a fogyasztásra.

 • Szakértők: meg kell szabadulniuk a bankoknak a terhek egy részétől

  2014. december 21., 07:10

  A Hír TV gazdasági hírei: Úgy vélik, a bankadó csökkentése önmagában nem elég ahhoz, hogy a hitelezés beinduljon.

 • Telt házra számítanak az üzemeltetők

  2014. december 20., szombat 20:13

  A Hír TV gazdasági hírei: Telt házra számítanak karácsonykor és a két ünnep között a hazai gyógy- és élményfürdőkkel egybekötött szállodák üzemeltetői. A Magyar Fürdőszövetség adatai szerint a hazai kereslet az elmúlt években jelentősen nőtt, az évi 30 millió vendég mindössze ötöde külföldi.

 • Tovább csökkennek az üzemanyagárak

  1

  2014. december 20., szombat 12:21

  A Hír TV gazdasági hírei: A jövő héttől még olcsóbbak lehetnek az üzemanyagok.

 • Lentner: A Budapest Bankot is konszolidálni kell

  1

  2014. december 20., szombat 12:10

  A Hír TV gazdasági hírei: 101 százalékos piaci részesedésű bank jöhet létre, amennyiben az állam a már a tulajdonában lévő MKB Bankot, illetve annak megvásárlása után a Budapest Bankot összevonja – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Lentner Csaba.

 • Varga: Bankadócsökkenés hitelezésért cserébe

  2014. december 20., szombat 09:00

  A Hír TV gazdasági hírei: A hitelezésért cserébe hajlandó lenne csökkenteni a bankadót a kormány – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak a nemzetgazdasági miniszter.

 • Újabb négycsillagossal gazdagodott Harkány

  2014. december 19., péntek 21:23

  A Hír TV gazdasági hírei: Harkány harmadik négycsillagos szállodáját avatták fel a baranyai kisvárosban. A település gyógyvize Európában is egyedülálló, elsősorban a mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. A hotel felújítására csaknem 100 millió forint uniós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv keretében.