A Hír TV külföldi hírei

 • Putyin NATO-tagállamok lerohanásával fenyegetőzött?

  1

  2014. szeptember 18., csütörtök 21:34

  A Hír TV külföldi hírei: Négy kelet-közép-európai NATO-tagállam, Románia, Lengyelország, Lettország és Litvánia lerohanásával fenyegetőzött az orosz elnök egy uniós dokumentum szerint.

 • Függetlenségéről dönt Skócia

  2014. szeptember 18., csütörtök 21:20

  A Hír TV külföldi hírei: Függetlenségükről szavaznak a skótok, az urnákat magyar idő szerint 23 órakor zárják. A legutolsó közvélemény-kutatások szerint minimális a különbség a maradók és az elszakadáspártiak között.

 • Rendőrök tüntettek Brüsszelben

  2014. szeptember 18., csütörtök 19:20

  A Hír TV külföldi hírei: 14 ezer rendőr tüntetett a nyugdíjkorhatár emelése ellen a belga fővárosban.

 • Újabb szankciók jönnek vagy a feloldás?

  2014. szeptember 18., csütörtök 19:20

  A Hír TV külföldi hírei: Miközben az Európai Parlament újabb szankciókat sürget Oroszországgal szemben, az Európai Bizottság már a visszalépést, a szankciók feloldását fontolgatja.

 • Skót zászlókkal vonultak utcára az oroszbarátok

  2014. szeptember 18., csütörtök 17:36

  A Hír TV külföldi hírei: A kelet-ukrajnai Doneckben ma a skót függetlenség mellett tüntettek. Az oroszbarát szakadárok ellenőrzése alatt álló régióban az emberek a skótok szabadságharcához hasonlítják küzdelmüket. Az ukrán elnök szerint Vlagyimir Putyin azzal fenyegetett NATO-tagállamokat, hogy az oroszok két nap alatt bevennék Varsót, Rigát, Vilniust vagy Bukarestet, ha akarnák.

 • Civileket akartak lefejezni

  2014. szeptember 18., csütörtök 10:46

  A Hír TV külföldi hírei: 15 embert vettek őrizetbe Ausztráliában egy terroristaellenes razzián. A gyanúsítottak állítólag azt tervezték, hogy az Iszlám Állam nevében nyilvánosan fejeznek le civileket. Ausztráliában ezzel párhuzamosan az eddigi legmagasabbra emelték a terrorveszély szintjét. Közben az amerikai képviselőház megszavazta a szíriai felkelők felfegyverzését.

 • Lehull a lepel az autonómia-elképzelésről

  2014. szeptember 18., csütörtök 10:37

  A Hír TV külföldi hírei: Csütörtök este ismerteti autonómia-elképzelését az RMDSZ. Kelemen Hunor elnök ezt szerda este jelentette be.

 • Rasszisták támadtak meg egy magyar családot

  2014. szeptember 18., csütörtök 08:25

  A Hír TV külföldi hírei: Rasszisták támadtak meg egy magyar családot Belfastban.

 • Szlovákia: visszadobták az állampolgársági törvényt

  2014. szeptember 17., szerda 19:34

  A Hír TV külföldi hírei: Továbbra is tiltott marad a kettős állampolgárság Szlovákiában, miután a szlovák alkotmánybíróság nem vizsgálja az ebben az ügyben benyújtott panaszt.

 • Teljes harci készültség van érvényben

  2014. szeptember 17., szerda 18:14

  A Hír TV külföldi hírei: Teljes harci készültséget rendelt el az ukrán miniszterelnök. Arszenyij Jacenyuk szerint ha Oroszország kereskedelmi korlátozásokat vezet be Ukrajnával szemben az uniós társulási megállapodás miatt, Kijev hasonló intézkedéseket vezet be az orosz árukkal szemben. Doneckben a tűzszünet ellenére ostromolják a repülőteret az oroszbarát szakadárok. Kijevi beszámolók szerint a szeparatisták egyre gyakrabban lőnek olyan lakott területekre, amelyek mellett katonák állomásoznak.

 • Energiaválságot okozott az árvíz

  2014. szeptember 17., szerda 12:27

  A Hír TV külföldi hírei: Hárman tűntek el a szerbiai árvizekben, az ország keleti részén több mint ötezer embert kellett eddig kimenekíteni elárasztott otthonából.

 • Október elsején kell számot adnia Navracsics Tibornak

  2014. szeptember 17., szerda 12:00

  A Hír TV külföldi hírei: Október elsején hallgathatják meg Navracsics Tibort az Európai Parlament illetékes bizottsága előtt – ez derül ki az uniós menetrendtervezetből.

 • Obama megkongatta a vészharangot

  2014. szeptember 17., szerda 11:15

  A Hír TV külföldi hírei: Globális fellépést sürget az ebolavírus terjedése ellen az amerikai elnök – Barack Obama már korábban bejelentette, hogy háromezer katonát küld a térségbe, hogy Libériában tizenhét egészségügyi intézményt építsenek fel a betegek kezelésére.

 • Megállapodtak a Gázai övezet újjáépítéséről

  2014. szeptember 16., kedd 21:10

  A Hír TV külföldi hírei: Megállapodott a Gázai övezet újjáépítésének megkezdéséről a Palesztin Hatóság, Izrael és az ENSZ – jelentette be a világszervezet közel-keleti megbízottja.

 • Már ölt az árvíz

  2014. szeptember 16., kedd 19:11

  A Hír TV külföldi hírei: Több száz embert telepítettek ki Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Horvátországban a heves esőzések okozta áradások miatt. A horvátoknál a Dráva, a Mura és a Száva áradása miatt továbbra is rendkívüli készültség van.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – 1200 hektár felett nincs kegyelem
Magyarország élőben – 1200 hektár felett nincs kegyelem
<iframe id="videoplayer_108182" src="http://video.mno.hu/embed/108182" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb