A Hír TV külföldi hírei

 • Már ötezernél is több a halott, két magyart még keresnek

  2015. április 28., kedd 19:46

  A Hír TV külföldi hírei: A tízezret is elérheti a nepáli földrengés áldozatainak száma. Háromnapos nemzeti gyászt rendeltek el.

 • Két magyarral nem sikerült kapcsolatba lépni

  2015. április 28., kedd 19:01

  A Hír TV külföldi hírei: A Külgazdasági és Külügyminisztérium szerint a negyvennégy, Nepálban tartózkodó magyar közül már csak kettővel nem sikerült közvetlenül kapcsolatba lépni. Eddig tizennyolc magyar hagyta el a földrengés sújtotta térséget, négy sérültet egyházi fenntartású kórházban kezelnek. Közben Magyarországon is adományt gyűjtenek, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezethez eddig hatmillió forint felajánlás érkezett.

 • Eltört a gerince a rendőrautóban – hadiállapot a városban

  2015. április 28., kedd 18:11

  A Hír TV külföldi hírei: A Nemzeti Gárda több ezer katonáját vezényelték ki Baltimore utcáira, miután egész éjszaka folyamatosak voltak a zavargások. A tüntetők egy 25 éves fekete férfi temetése után vonultak utcára, aki úgy halt meg, hogy egy rendőrautóban eltört a gerince. A tüntetők több épületet és járművet felgyújtottak, de a rendőrök nem csaptak össze velük. 20 sérült volt. A városban egyhetes kijárási tilalmat rendeltek el, az iskolák és a kormányhivatalok is zárva tartanak.

 • Életfogytiglant kapott – a szülők keveslik

  2015. április 28., kedd 13:01

  A Hír TV külföldi hírei: Életfogytig tartó börtönbüntetésre súlyosította a dél-koreai bíróság annak a kompkapitánynak a büntetését, aki a tavaly áprilisi baleset idején vezette a járművet. A szerencsétlenségben több mint 300-an meghaltak, döntően iskolás gyerekek. Az áldozatok családjai a bíróság előtt tüntettek, mert súlyosabb ítéletet vártak.

 • A Charlie Hebdót díjazzák, többen bojkottálták a gálát

  2015. április 28., kedd 12:06

  A Hír TV külföldi hírei: Több neves író is úgy döntött, hogy nem vesz részt a PEN Amerikai Központjának május 5-i gáláján.

 • Kijárási tilalom, a gárdát is bevetik

  2015. április 28., kedd 08:05

  A Hír TV külföldi hírei: Rendkívüli állapotot és éjszakai kijárási tilalmat vezettek be Baltimore-ban. A marylandi városban zavargások kezdődtek, miután eltemettek egy afroamerikai férfit, aki a rendőri őrizetben elszenvedett sérüléseibe halt bele. A feldühödött tömeg kövekkel dobálta meg a rendőröket, járőrautókat gyújtott fel és fosztogatott. 15 rendőr megsérült, a hatóságok 27 rendbontót vettek őrizetbe. A városba ötezer fős rendőri erősítést küldenek és a nemzeti gárdát is bevethetik.

 • Iszlamista merénylet Boszniában

  2015. április 28., kedd 07:50

  A Hír TV külföldi hírei: Egy rendőrt megölt, két másikat megsebesített egy iszlamista fegyveres Bosznia-Hercegovina északkeleti részén. A biztonsági erők végül lelőtték a támadót. A hatóságok szerint egyedül hajtotta végre a merényletet, de mástól kaphatta az utasításokat. A támadás miatt megemelték a terrorkészültségi szintet az országban.

 • Ennyire súlyosan még nem szegték meg az ukrajnai tűzszünetet

  2015. április 27., hétfő 15:00

  A Hír TV külföldi hírei: A tűzszünet eddigi legsúlyosabb megszegéséről számoltak be az EBESZ képviselői.

 • 97,5 százalékkal nyert

  2015. április 27., hétfő 11:42

  A Hír TV külföldi hírei: Klasszikus választási csalással tartotta meg a hatalmát a kazah elnök. Nazarbajev a szavazatok 97 és fél százalékával nyerte a választást, amin a jogosultak 95 százaléka vett részt. Orosz és kínai választási megfigyelők mindent rendben találtak, de az EU szerint az országban még soha nem volt szabad választás.

 • Áder nélkül ünnepelnek Moszkvában

  2015. április 27., hétfő 11:40

  A Hír TV külföldi hírei: Nem utazik el Áder János a moszkvai győzelmi napi ünnepségre.

 • Tüntetés: nem kerültek elő a meggyilkolt diákok maradványai

  2015. április 27., hétfő 10:57

  A Hír TV külföldi hírei: Mexikó több városában tüntetések voltak a 7 hónapja eltűnt 43 diák ügye miatt.

 • Még él az emlékezetben Csernobil, nem akarnak újabb atomerőművet

  2015. április 27., hétfő 10:50

  A Hír TV külföldi hírei: Atomerőmű építése ellen tüntettek több ezren Fehéroroszországban, a csernobili katasztrófa 29. évfordulóján. A Roszatom négy éve építkezik a litván határ közelében, két reaktort építenek, a helyiek viszont a beruházás leállítását követelik.

 • Több ezer embert kellett kitelepíteni a vulkán miatt

  2015. április 27., hétfő 10:25

  A Hír TV külföldi hírei: Eddig 6500 embert kellett kitelepíteni Chilében a múlt héten kitört vulkán miatt. A hamufelhők miatt számos légitársaság törölte járatait, sok ház teteje pedig beomlott a rázúduló hamu alatt. A mentést a chilei hadsereg is segíti.

 • Küszöbön az újabb háború

  2

  2015. április 27., hétfő 09:51

  A Hír TV külföldi hírei: Az orosz és az ukrán hadsereg is éles lőgyakorlatot tartott a két ország határán.

 • Izrael függetlenségének 67. évfordulóját ünnepelték

  2015. április 27., hétfő 08:42

  A Hír TV külföldi hírei: Izrael függetlenségének 67. évfordulóját ünnepelték a fővárosi Szent István parkban vasárnap.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Riasztás – Száva-ügy
Riasztás – Száva-ügy
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb