A Hír TV külföldi hírei

 • Minimum négy hónap kell az ebola megfékezéséhez

  2014. október 22., szerda 17:22

  A Hír TV külföldi hírei: Legalább négy hónapra lesz szükség az ebolajárvány megfékezéséhez, még akkor is, ha minden szükséges intézkedést meghoznak – ezt a Vöröskereszt és a Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének főtitkára jelentette ki egy pekingi tanácskozáson.

 • Megszavazták Juncker biztosait

  2014. október 22., szerda 13:03

  A Hír TV külföldi hírei: Az Európai Parlament jóváhagyta a Jean-Claude Juncker által javasolt új Európai Bizottság összetételét. Eldőlt az is, hogy Navracsics Tibor feladatkörét az állampolgársági ügyek helyett a sportügyekkel egészítik ki.

 • Megoldódhat Ukrajna gázellátása

  2014. október 22., szerda 11:36

  A Hír TV külföldi hírei: Megoldódhat Ukrajna gázellátása tavaszig. Az uniós energiaügyi biztos, valamint az ukrán és az orosz energiaügyi miniszter március végéig szóló átmeneti egyezséget kötött. A megállapodás értelmében a Gazprom fix áron szállítja majd a gázt az ukránoknak, akik viszont hátralékuk jelentős részét rendezik.

 • Deutsch: Úgy érzik magukat, mint Darth Vader

  2

  2014. október 22., szerda 10:36

  A Hír TV külföldi hírei: Nyomásgyakorlásnak minősítette az amerikai diplomácia és az Európai Unió Magyarországgal szembeni lépéseit Deutsch Tamás.

 • Ismét a magyar demokráciát féltették az EP-ben

  4

  2014. október 22., szerda 10:19

  A Hír TV külföldi hírei: A liberális frakció kezdeményezésére ismét a magyar demokrácia, jogállamiság és az emberi jogok helyzete volt a téma az Európai Parlamentben.

 • Részegen hajthatott a Total-vezér gépének

  1

  2014. október 21., kedd 21:15

  A Hír TV külföldi hírei: A francia légügyi hatóság Oroszországba küldte munkatársait a Total olajipari cég vezérének halálos balesete miatt. Az üzletembert szállító gép hókotróval ütközött az egyik moszkvai repülőtéren. Egyes hírek szerint a karbantartó jármű vezetője ittas volt.

 • Brutális bombákat vetett be az ukrán hadsereg?

  1

  2014. október 21., kedd 18:28

  A Hír TV külföldi hírei: A legtöbb ország által tiltott kazettás bombákat vetett be az ukrán hadsereg Donyeckben és térségében, közölte a Human Rights Watch.

 • Nincs előrelépés Hongkongban

  2014. október 21., kedd 18:18

  A Hír TV külföldi hírei: Nem hozott áttörést a hongkongi kormányzat és a tüntetők tárgyalása. Helyszíni beszámolók szerint egyelőre csak abban sikerült megegyezni, hogy a városvezetés meghallgatja a tiltakozók sérelmeit.

 • A bíróságról a börtönbe szállították Pistoriust

  2

  2014. október 21., kedd 12:37

  A Hír TV külföldi hírei: Öt év börtönbüntetést kapott Oscar Pistorius, barátnője lelövése miatt. A többszörös paralimpiai bajnok ugyanakkor akár már 10 hónap után szabadulhat.

 • Lázadásközeli a hangulat

  2014. október 21., kedd 11:01

  A Hír TV külföldi hírei: Azért nem támogatja a választójog kiterjesztését, mert túl sok beleszólást adna a politikába a nagyváros szegényeinek – mondta Hongkong kormányzója külföldi újságíróknak. Bár az elmúlt napokban nem voltak összecsapások, a rendőrség lázadástól tart. A kormányzat és a diákok ma tárgyalnak egymással.

 • Még idén bejelentik a bevándorlási korlátozást

  2014. október 20., hétfő 19:24

  A Hír TV külföldi hírei: Még idén bejelenti a bevándorlás korlátozását David Cameron brit kormányfő.

 • Megnyitották a határt a kurd harcosok előtt

  2014. október 20., hétfő 17:57

  A Hír TV külföldi hírei: Törökország engedélyezte az iraki kurd harcosoknak, hogy átlépjék a szíriai határt és bekapcsolódjanak Kobani védelmébe. Nem sokkal korábban az amerikai légierő fegyvereket, muníciót és orvosi segélyt dobott le az Iszlám Állam ellen harcoló szíriai kurd erőknek. Ez az első alkalom a szélsőséges szunnita szervezet elleni műveletekben, hogy fegyverrel látják el a kurdokat.

 • Kiadatás: retteghetnek a korrupt tisztségviselők

  1

  2014. október 20., hétfő 17:24

  A Hír TV külföldi hírei: Ausztrália kiadja a szökött kínai tisztségviselőket, akik külföldi illegális alapokba helyezték ki az összerabolt pénzt – jelentette be az ausztrál rendőrség vezetője.

 • Sztrájk: töröltek több budapesti járatot is

  2014. október 20., hétfő 12:46

  A Hír TV külföldi hírei: Nyolcadszorra sztrájkolnak április óta a Lufthansa pilótái. A sztrájk mögött munkaügyi vita áll. A munkabeszüntetés csaknem 200 ezer utast érint, több budapesti járatot is töröltek.

 • Megbuktak a kormány női miniszterei

  2014. október 20., hétfő 11:48

  A Hír TV külföldi hírei: Egy hónap alatt megbukott a szeptemberben átalakított japán kormány két női minisztere. Egyikük kinevezése miatt a miniszterelnök bocsánatot kért az ország lakosságától.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Tovább bonyolódik az amerikai história
Magyarország élőben – Tovább bonyolódik az amerikai história
<iframe id="videoplayer_110773" src="http://video.mno.hu/embed/110773" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb