A Hír TV külföldi hírei

 • Hiába az észak-koreai fenyegetés, a Sony nem hátrál

  2014. december 20., szombat 12:43

  A Hír TV külföldi hírei: Tagadja a Sony filmstúdió vezérigazgatója, hogy meghátráltak volna az észak-koreai terrorfenyegetések miatt, és ezért nem mutatták be a kommunista ország diktátorának megöléséről szóló vígjátékot.

 • Izrael ismét bombázta Gázát

  2014. december 20., szombat 12:25

  A Hír TV külföldi hírei: Légicsapásokat hajtott végre Izrael a Gázai övezetben.

 • Őrizetbe vették a lemészárolt gyerekek anyját

  2014. december 20., szombat 12:15

  A Hír TV külföldi hírei: Őrizetbe vették az Ausztráliában lemészárolt gyermekek anyját. A gyanú szerint a 37 éves nő ölte meg hét gyermekét, a nyolcadik áldozat az unokahúga volt. A legfiatalabb áldozat egy 18 hónapos csecsemő volt. Eleinte azért nem gyanúsították az anyát, mert neki is szúrt sérülései voltak.

 • Obama újabb ütést visz be Putyinéknak

  1

  2014. december 20., szombat 09:05

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb szankciókat léptetett életbe Oroszország ellen Barack Obama, és felszólította Moszkvát, hogy szüntesse be fennhatóságát a Krím félsziget felett.

 • Szijjártó: Erős Ukrajnára van szükség

  2014. december 19., péntek 19:36

  A Hír TV külföldi hírei: Magyarországnak erős Ukrajnára van szüksége. Ezt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter mondta Kijevben, ahol ukrán kollégájával találkozott.

 • Orbán: Nem szabad engedni a megosztási kísérleteknek

  2014. december 19., péntek 15:56

  A Hír TV külföldi hírei: Óvatosságra intett Orbán Viktor az orosz válság megítélését illetően. A miniszterelnök a brüsszeli uniós csúcstalálkozó után beszélt arról, hogy Oroszországot nem szabad végzetesen legyengült országnak tekinteni, mert devizatartalékai és katonai képességei is rendkívül erősek. Orbán Viktor megnyugtatónak tartja, hogy az EU-csúcson megállapodás született az Európai Bizottság több mint 300 milliárd eurós befektetésösztönző csomagjáról.

 • Betiltották a hazaárulással vádolt baloldali pártot

  2014. december 19., péntek 15:49

  A Hír TV külföldi hírei: Betiltottak egy ellenzéki pártot Dél-Koreában, mivel a kormány szerint az északi kommunista rezsimet támogatja. A párt vezetője viszont a szöuli vezetést vádolja diktatórikus módszerek alkalmazásával.

 • Az elnök aláírta, de egyelőre nem lép hatályba

  2014. december 19., péntek 15:32

  A Hír TV külföldi hírei: Az amerikai elnök aláírja a Moszkva elleni újabb szankciókról szóló törvényt, de egyelőre nem lép hatályba a jogszabály – közölte a Fehér Ház.

 • Leváltottak három prefektust a románok

  2014. december 19., péntek 12:56

  A Hír TV külföldi hírei: Azonnali hatállyal leváltotta a Kovászna, Hargita és Maros megyei prefektusokat a román kormány.

 • Adománnyal kiváltható az amerikai kitiltás?

  2014. december 19., péntek 12:38

  A Hír TV külföldi hírei: Nem mindig szigorú a kitiltási ügyekben az Egyesült Államok.

 • Szögesdróttal akadályozzák a menekültek szökését

  2

  2014. december 18., csütörtök 17:00

  A Hír TV külföldi hírei: Több ezren tüntettek a franciaországi Calais-ben, ahol a rendőrség csütörtökön adott át egy 20 kilométeres szögesdrótkerítést.

 • Nem sikerült államfőt választaniuk a görögöknek

  2014. december 18., csütörtök 12:24

  A Hír TV külföldi hírei: Nem sikerült államfőt választani a görög parlamentben az elnökválasztás első fordulójában. Sztavrosz Dimasz korábbi EU-biztos és volt külügyminiszter nem kapta meg a szükséges kétharmados többséget. A második és harmadik forduló december 23-án és december 29-én lesz.

 • „Székelyföldön is megtörténhet, ami 1990-ben Marosvásárhelyen”

  2014. december 18., csütörtök 10:53

  A Hír TV külföldi hírei: Sepsiszentgyörgy polgármesterének szavai miatt indíthatott büntetőeljárást a román szervezettbűnözés- és terrorizmusellenes ügyészség.

 • 54 év után vége az ellenségeskedésnek

  2

  2014. december 18., csütörtök 09:28

  A Hír TV külföldi hírei: Helyreállítja a diplomáciai kapcsolatokat az Egyesült Államok és Kuba. Ezt Barack Obama jelentette be, miután Kuba szabadon engedett egy amerikai foglyot. Egyes hírek szerint a két ország elfogott kémeket is kicserélt egymás között. A szankciók feloldásáról januárban kezd tárgyalni a két kormány, és nagykövetségeket is nyitnak.

 • Putyin: Külső tényezők okozták a válságot

  2014. december 18., csütörtök 06:15

  A Hír TV külföldi hírei: Külső tényezők idézték elő az orosz valutaválságot Vlagyimir Putyin szerint. Az orosz elnök évértékelő beszédében azt mondta: legrosszabb esetben két év kell ahhoz, hogy kilábaljanak belőle.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Lázár üzent Pokorni Zoltánnak és a belső kritikusoknak
Lapzárta – Lázár üzent Pokorni Zoltánnak és a belső kritikusoknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb