A Hír TV külföldi hírei

 • Magas részvétel a melegházasságról szóló népszavazáson

  2015. május 22., péntek 21:23

  A Hír TV külföldi hírei: Magas a részvétel a homoszexuálisok házasságának legalizálásáról szóló népszavazáson Írországban.

 • David Cameron szigorítana

  2015. május 22., péntek 21:15

  A Hír TV külföldi hírei: Nincs összhangban a tömeges migráció a munkaerő szabad mozgásának uniós alapelvével a brit miniszterelnök szerint. David Cameron a rigai uniós csúcs után a bevándorlás szigorításáról beszélt újságíróknak.

 • Rekordösszegű uniós kölcsönt kap Ukrajna

  2015. május 22., péntek 17:21

  A Hír TV külföldi hírei: Rekordnagyságú összegről szóló hitelszerződést írt alá az Európai Unió Ukrajnával a rigai csúcstalálkozón. Kijev csaknem kétmilliárd euró támogatást kap, cserébe elsősorban a korrupciót kell visszaszorítania. Az egyeztetésen uniós vezetők olyan országok képviselőivel tárgyaltak, amelyek teljes tagságra vagy szorosabb együttműködésre törekednek az EU-val.

 • Ima közben robbantottak

  2015. május 22., péntek 16:06

  A Hír TV külföldi hírei: Legkevesebb tíz halálos áldozata és hetven sérültje van a Szaúd-Arábia keleti részén történt öngyilkos merényletnek.

 • „Nem műszaki hiba okozta a Gripen-balesetet”

  2015. május 22., péntek 15:19

  A Hír TV külföldi hírei: Nem műszaki hiba okozta a magyar Gripen keddi balesetét – a cseh védelmi miniszter szerint. Martin Stropnicky azt mondta, ha a vadászgépen műszaki hiba lépett volna fel, akkor nem folytatódott volna a hadgyakorlat.

 • A baráti ölelés csak a kezdet, a rigai csúcson komoly témákat hoznak tető alá

  2015. május 22., péntek 12:19

  A Hír TV külföldi hírei: Megkezdődtek a hivatalos tárgyalások Rigában az Európai Unió keleti partnerségi csúcstalálkozóján. Az orosz-ukrán válság mellett a menekültkérdés és a britek munkavállalást szigorító reformterve is napirenden van. A lettországi csúcson Orbán Viktor miniszterelnök több vezető európai politikussal is tárgyalt.

 • Ismét menekülteket mentettek az olasz partoknál

  2015. május 22., péntek 12:12

  A Hír TV külföldi hírei: Ismét migránsokat mentettek ki az olasz partoknál a tengerből. Ezúttal több száz észak-afrikait vettek fel egy lélekvesztőről. A fa halászhajón egy holttest is volt.

 • Pizzamorzsa vezetett el a gyilkoshoz

  2015. május 22., péntek 10:28

  A Hír TV külföldi hírei: Pizzamorzsán talált DNS-ből azonosították azt a fekete férfit, aki négy emberrel végzett Washington elitnegyedében. A feltételezett elkövetőt egy héttel a bűncselekmény után vették őrizetbe.

 • Zavargások Baltimore-ban: vádemelés hat rendőr ellen

  2015. május 22., péntek 10:21

  A Hír TV külföldi hírei: Hat baltimore-i rendőr ellen emeltek vádat annak a fekete férfinak a halála miatt, aki még áprilisban vesztette életét, az őrizetbevétel közben elszenvedett gerincsérülés következtében.

 • A többség igent mondana a melegházasságra

  3

  2015. május 22., péntek 10:09

  A Hír TV külföldi hírei: A szigetországban az egyház nem vett részt a kampányban, itt engedélyezhetik az azonosneműek házasságát a világon elsőként népszavazás útján.

 • A lengyeleknek be kell fogadniuk a menekülteket

  2015. május 22., péntek 09:59

  A Hír TV külföldi hírei: Lengyelországnak be kell fogadnia a szíriai menekülteket – értett egyet a két lengyel elnökjelölt egy tegnap esti tévévitán. A két elnökjelölt a többi témában már nem osztotta egymás nézeteit. A legtöbb vita a gazdaságpolitika területén volt.

 • Cameron Budapesten toborozhat támogatókat

  2015. május 22., péntek 07:42

  A Hír TV külföldi hírei: A magyar fővárosba látogathat jövő héten a brit miniszterelnök a The Times szerint.

 • Összetört Gripen: még vizsgálják

  2015. május 21., csütörtök 20:15

  A Hír TV külföldi hírei: A svéd gyártó küldöttsége is bekapcsolódott a magyar Gripen vadászrepülőgép balesetének kivizsgálásába.

 • Büntetnék a bevándorlók illegális foglalkoztatását

  2015. május 21., csütörtök 17:01

  A Hír TV külföldi hírei: Bűncselekménnyé nyilvánítja a brit kormány az olyan bevándorlók munkavállalását és foglalkoztatását, akiknek nincs tartózkodási jogcímük Nagy-Britanniában. A törvénytervezet alapján a jogcím nélküli bevándorlók illegális munkavégzéséért folyósított bér bűncselekményből származó jövedelemnek minősül majd, és így a brit hatóságok lefoglalhatják e jövedelmeket. A brit kormány bűncselekménnyé nyilvánítaná, ha a brit vállalatok csak külföldön toboroznak munkaerőt.

 • Strasbourg elé viszik a kollégium államosításának ügyét

  2015. május 21., csütörtök 14:06

  A Hír TV külföldi hírei: Az Emberi Jogok Európai Bíróságához fordul az erdélyi református egyház a Székely Mikó Kollégium ügyében.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte – Viszonyok
Csörte – Viszonyok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb