A Hír TV külföldi hírei

 • Netanjahu-vizit: „az arrogancia nem illik Izraelhez”

  2015. március 02., hétfő 12:13

  A Hír TV külföldi hírei: Megérkezett Washingtonba az izraeli elnök, aki az amerikai kongresszus előtt tart majd beszédet. Mintegy harminc demokrata képviselő bojkottálja a beszédet, Netanjahut pedig nem fogadja majd az amerikai elnök sem.

 • Rakétákat lőttek ki

  2015. március 02., hétfő 11:08

  A Hír TV külföldi hírei: Két rövid hatótávolságú rakétát lőtt ki Észak-Korea partjaitól keletre. A rakéták a Japán-tengerbe csapódtak be. A rakétakísérlet valószínűleg válasz az Egyesült Államok és Dél-Korea által ma kezdett hadgyakorlatra.

 • Kihat a minszki békemegállapodásra a Nyemcov-gyilkosság?

  2015. március 02., hétfő 09:21

  A Hír TV külföldi hírei: Hatással lehet a Nyemcov-gyilkosság a minszki békemegállapodásra – a Magyar Nemzet külpolitikai rovatvezetője szerint.

 • A kormányzó észt reformpárt nyert

  2015. március 02., hétfő 07:48

  A Hír TV külföldi hírei: A kormányzó észt reformpárt nyerte a balti ország parlamenti választását. A párt a voksok 27,7 százalékát szerezte meg. A kormányalakítási megbízást várhatóan a jelenlegi miniszterelnök kapja meg.

 • Ukrajnában is Borisz Nyemcovra emlékeznek

  2

  2015. március 01., 18:39

  A Hír TV külföldi hírei: Csak útlevéllel utazhatnak mostantól Ukrajnába az oroszok. Az erről szóló ukrán kormányrendeletet még januárban szavazta meg a kijevi parlament. Az elnök szerint az országba beszivárgó kémek és felderítők mozgását akarják így megakadályozni. Az EBESZ megfigyelői szerint a kelet-ukrajnai tűzszünetet egyre nagyobb területen tartják be, de továbbra is vannak összecsapások, szombaton egy újságíró halt meg.

 • Több tízezren vonulnak Moszkva belvárosában

  2

  2015. március 01., 17:00

  A Hír TV külföldi hírei: Százezres tömeg emlékezett Moszkvában a pénteken meggyilkolt Borisz Nyemcovra. A felvonulást még az ellenzéki politikus szervezte.

 • Bagdad segítséget vár műkincsei visszaszerzéséhez

  1

  2015. március 01., 13:01

  A Hír TV külföldi hírei: Az iraki miniszterelnök elítélte az Iszlám Állam fegyvereseinek moszuli műkincsrombolását, az elrabolt alkotások felderítéséhez pedig nemzetközi segítséget kért.

 • Sokkoló: napi 300 forintból kellene megélniük

  2

  2015. március 01., 12:46

  A Hír TV külföldi hírei: Napi 300 forintnak megfelelő hrivnyából kénytelenek megélni az ukrajnai nyugdíjasok. Bár áruhiány nincs, vásárolni kevesen tudnak, az árak ugyanis ugrásszerűen emelkedtek.

 • Több mint ezer balesetet okozott a heves hóvihar

  2015. március 01., 12:28

  A Hír TV külföldi hírei: Erős havazás bénította meg a közúti közlekedést Texasban. Az Egyesült Államok déli államában szokatlanul heves hóvihar söpört végig.

 • Tetőzik az influenzajárvány Európában

  2015. március 01., 12:26

  A Hír TV külföldi hírei: Az Európai Betegségmegelőzési és Járványügyi Központ adatai szerint február 16. és 22. között huszonkét európai ország számolt be kiterjedt járványról.

 • Mostantól csak útlevéllel kelhetnek át a határon

  2015. március 01., 08:18

  A Hír TV külföldi hírei: Csak útlevéllel léphetnek Ukrajna területére mostantól az orosz állampolgárok.

 • Agyonlőtték Putyin legnagyobb kritikusát

  2

  2015. február 28., szombat 14:45

  A Hír TV külföldi hírei: Borisz Nyemcov Vlagyimir Putyin egyik legnagyobb kritikusa volt, többször is nyilvánosan kiállt az orosz vezetés ukrajnai politikája ellen.

 • Ámokfutó: agyonlőtt hét embert, majd végzett magával

  2015. február 28., szombat 13:25

  A Hír TV külföldi hírei: Hét embert agyonlőtt, majd öngyilkosságot követett el egy ámokfutó az Egyesült Államokban. A rendőrök négy különböző házban is holttesteket találtak.

 • Három katona vesztette életét a frontvonalon

  2015. február 27., péntek 17:26

  A Hír TV külföldi hírei: Ukrajna három katonája halt meg az ország keleti részében. Kijev szerint továbbra is fennáll a veszély, hogy a szakadárok újrakezdik a harcot Luhanszk mellett, valamint a dél-donecki Mariupol térségében.

 • Ígérete megszegésével vádolják a tüntetők Cípraszt

  2015. február 27., péntek 11:50

  A Hír TV külföldi hírei: Szélsőbaloldali tüntetők és rendőrök csaptak össze este Athénban, a görög hitelprogram meghosszabbításának mai német ratifikálása előtt.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Civilizáció – Kegyes halál vagy természetes elmúlás?
Civilizáció – Kegyes halál vagy természetes elmúlás?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb