A Hír TV külföldi hírei

 • A Sony visszavonja a meghekkelt film bemutatását

  2014. december 18., csütörtök 18:07

  A Hír TV külföldi hírei: A Sony visszavonja annak a filmek a bemutatását, ami miatt észak-koreai hekkerek megtámadták a cég számítógép-hálózatát.

 • Szögesdróttal akadályozzák a menekültek szökését

  2

  2014. december 18., csütörtök 17:00

  A Hír TV külföldi hírei: Több ezren tüntettek a franciaországi Calais-ben, ahol a rendőrség csütörtökön adott át egy 20 kilométeres szögesdrótkerítést.

 • Nem sikerült államfőt választaniuk a görögöknek

  2014. december 18., csütörtök 12:24

  A Hír TV külföldi hírei: Nem sikerült államfőt választani a görög parlamentben az elnökválasztás első fordulójában. Sztavrosz Dimasz korábbi EU-biztos és volt külügyminiszter nem kapta meg a szükséges kétharmados többséget. A második és harmadik forduló december 23-án és december 29-én lesz.

 • „Székelyföldön is megtörténhet, ami 1990-ben Marosvásárhelyen”

  2014. december 18., csütörtök 10:53

  A Hír TV külföldi hírei: Sepsiszentgyörgy polgármesterének szavai miatt indíthatott büntetőeljárást a román szervezettbűnözés- és terrorizmusellenes ügyészség.

 • 54 év után vége az ellenségeskedésnek

  2

  2014. december 18., csütörtök 09:28

  A Hír TV külföldi hírei: Helyreállítja a diplomáciai kapcsolatokat az Egyesült Államok és Kuba. Ezt Barack Obama jelentette be, miután Kuba szabadon engedett egy amerikai foglyot. Egyes hírek szerint a két ország elfogott kémeket is kicserélt egymás között. A szankciók feloldásáról januárban kezd tárgyalni a két kormány, és nagykövetségeket is nyitnak.

 • Putyin: Külső tényezők okozták a válságot

  2014. december 18., csütörtök 06:15

  A Hír TV külföldi hírei: Külső tényezők idézték elő az orosz valutaválságot – Vlagyimir Putyin szerint. Az orosz elnök évértékelő beszédében azt mondta: legrosszabb esetben két év kell ahhoz, hogy kilábaljanak belőle.

 • Megrohamozták a boltokat – nem lesz valutakorlátozás

  2014. december 17., szerda 19:42

  A Hír TV külföldi hírei: Egyelőre nem vezet be valutakorlátozást Oroszország a rubelválság miatt. Ehelyett még jobban összehangolja politikáját az orosz jegybankkal, és támogatja a bankszektor zavartalan működését. A rubel gyengülése miatt az emberek ellepték az üzleteket, az importárukat vásárolják fel.

 • Unió: A Hamasz nem terrorszervezet

  2014. december 17., szerda 19:30

  A Hír TV külföldi hírei: A luxemburgi székhelyű uniós bíróság törölte a Hamaszt a terrorista csoportokat felsoroló listáról.

 • McCain a budapesti tüntetésről twittelt fotót

  2014. december 17., szerda 14:00

  A Hír TV külföldi hírei: A budapesti József Nádor téri tüntetésről osztott meg képet Twitter-oldalán John McCain amerikai republikánus szenátor.

 • Hogy kaphatott fegyverengedélyt egy mentálisan zavart ember?

  2014. december 17., szerda 12:30

  A Hír TV külföldi hírei: Vizsgálatot rendelt el az ausztrál miniszterelnök a sidney-i túszdráma miatt. Tony Abbott azt tárná fel, hogyan kaphatott tartózkodási és fegyvertartási engedélyt a támadó. A hétfői túszdrámában két túsz és az elkövető halt meg. Közben az is kiderült, az iráni bevándorló férfit 2008–2009-ben még megfigyelte az ausztrál belbiztonsági szolgálat, de azután ismeretlen okokból lekerült az ügynökség listájáról.

 • Külföldi cég még nem fizetett ekkora bírságot

  4

  2014. december 17., szerda 11:00

  A Hír TV külföldi hírei: Ötszázmillió dolláros bírságot fizethet a budapesti metrókocsikat is gyártó francia Alstom cég Amerikában korrupciós vádak miatt – értesült a Dow Jones Hírügynökség.

 • Nálunk bezárják, máshol kinyitják a boltokat vasárnap

  3

  2014. december 17., szerda 10:55

  A Hír TV külföldi hírei: Miközben a Magyar Parlament a vasárnapi zárva tartásról döntött, Franciaországban éppen megszüntetik azt. A párizsi kormány gazdaságélénkítést vár a vasárnapi nyitva tartás bevezetésétől. A vasárnapi zárva tartás eltörlését tervezik Ausztriában is.

 • Dobálta a szél a repülőt, tizennégyen megsérültek

  2014. december 17., szerda 07:55

  A Hír TV külföldi hírei: Kényszerleszállást hajtott végre az American Airlines Dallasból Koreába tartó járata Tokióban a téli viharok okozta turbulencia miatt.

 • Iskolai mészárlás: több mint 130 gyereket öltek meg

  2014. december 17., szerda 07:45

  A Hír TV külföldi hírei: 141-re nőtt a pakisztáni iskolai mészárlás áldozatainak száma, közülük 132-en gyerekek.

 • Orbán: Nem kell bennünket nyomás alá helyezni

  2014. december 16., kedd 17:14

  A Hír TV külföldi hírei: Műveleti területté nyilvánította Magyarországot az Egyesült Államok – így reagált a magyar miniszterelnök a készülő amerikai akciótervekre Belgrádban a Közép- és Kelet-Európa, valamint Kína közötti csúcstalálkozót követően.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben - Biztonságosak a karácsonyi élelmiszerek?
Magyarország élőben - Biztonságosak a karácsonyi élelmiszerek?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb