A Hír TV külföldi hírei

 • Katasztrofális a helyzet a földrengés sújtotta Nepálban

  2015. április 26., 21:28

  A Hír TV külföldi hírei: 2400 fölé emelkedett a nepáli földrengés halálos áldozatainak a száma – a 15 fős magyar turistacsoport hazaindult, 13-an még az országban vannak.

 • Csernobil: „az ukránok az egész világot mentették”

  2015. április 26., 19:25

  A Hír TV külföldi hírei: A csernobili mentésben részt vevő ukránok az egész világot mentették – mondta Petro Porosenko ukrán elnök az atomkatasztrófa 29. évfordulóján. Kijevben ünnepélyesen fasort avattak a csernobili hősök tiszteletére.

 • Kimenekítették Tóásó Elődöt Bolíviából

  1

  2015. április 26., 13:55

  A Hír TV külföldi hírei: Kimenekítették Tóásó Elődöt Bolíviából. A férfi a magyar külügyminisztérium és a Baptista Szeretetszolgálat segítségével jutott ki a dél-amerikai országból.

 • Büntetést fizethetnek a háztulajdonosok

  1

  2015. április 26., 13:16

  A Hír TV külföldi hírei: Marosvásárhelyen több ezer lejes büntetés jár azoknak a háztulajdonosoknak, akik ingatlanjaikon megengedték a kétnyelvű utcanévtáblák kihelyezését. Csíkszeredában pedig a helyi önkormányzatot fenyegette meg a megye prefektusa büntetéssel, ha nem cseréli le az utcanévtáblákat. Az intézkedés miatt az Erdélyi Magyar Néppárt tüntetést jelentett be, de a demonstrációt nem engedélyezték.

 • Európai körútra indulnak a putyinista motorosok

  2015. április 26., 12:27

  A Hír TV külföldi hírei: Elindult Moszkvából az a motoros felvonulás, amely a második világháború lezárására emlékezik. A putyinista menetet Lengyelországból kitiltották, de a szervezők szerint rendben van a schengeni vízumuk, ezért nem módosítanak az útvonalon. A csoport Szlovákián, Ausztrián és Csehországon keresztül vonul Berlinig, Magyarországra nem jön.

 • Devizahitelesek tüntettek Zágrábban

  2015. április 26., 11:24

  A Hír TV külföldi hírei: Horvát devizahitelesek demonstráltak a fővárosban. Azt akarják, hogy a jegybank avatkozzon be a bankok üzletpolitikájába: rögzítsék az árfolyamot, vagy kunásítsák a hiteleket. A kormány korábban kizárta, hogy a magyar megoldást választják, mert azt a piaci folyamatokba való beavatkozásnak tartják, és nem javasolta az EU sem.

 • Politikusok és katonák emlékeztek meg róla

  2015. április 25., szombat 20:47

  A Hír TV külföldi hírei: Török, ausztrál, brit és új-zélandi politikusok és katonák emlékeztek az első világháború törökországi csatáinak évfordulójára.

 • Vizsgálják a nyugati túszok halálát okozó dróncsapást

  2015. április 25., szombat 14:19

  A Hír TV külföldi hírei: Vizsgálatot indított a CIA egy amerikai dróncsapás miatt, amelyben az al-Kaida által foglyul ejtett nyugati túszok haltak meg. Közben az olasz hatóságok a nemzetközi terrorhálózat embereit fogták el, akik a Vatikán elleni merényletre készültek.

 • Napokkal a kitörése után is köpte a hamut

  2015. április 25., szombat 13:22

  A Hír TV külföldi hírei: Fennakadásokat okozott a légi közlekedésben egy chilei vulkán. A tűzhányó napokkal a kitörése után is hamut lövellt a magasba.

 • Agyonlőttek egy palesztin fiút az izraeli határőrök

  2015. április 25., szombat 13:07

  A Hír TV külföldi hírei: Izraeli határőrök késekkel felfegyverkezett fiatal palesztint lőttek le egy ellenőrzőpontnál.

 • Határsértőket gázolt halálra a vonat

  2015. április 24., péntek 21:20

  A Hír TV külföldi hírei: Tucatnyi határsértőt gázolt halálra egy nemzetközi expresszvonat Macedóniában. A mozdonyvezető későn vette észre a sínen gyalogló csoportot. A szegényeknek nincs pénzük buszra vagy hajóra, ők gyalog vágnak neki az útnak Afrikából vagy a Közel-Keletről.

 • Népirtás helyett haszonszerzésről beszél Erdogan

  2015. április 24., péntek 17:54

  A Hír TV külföldi hírei: Népirtásnak minősítette a német parlament az örmények ellen száz éve elkövetett tömeggyilkosságot. Törökország továbbra sem hajlandó elismerni, hogy etnikai tisztogatás történt. A török államfő egyenesen azt állítja, hogy az örmény diaszpóra politikai célokra használja fel a centenáriumot.

 • Megtriplázzák a menekültek mentésére szánt pénzt

  2015. április 24., péntek 16:50

  A Hír TV külföldi hírei: Megháromszorozza az Európai Unió a menekültek tengeri mentésére szánt pénzt. A többi között erről döntöttek az uniós állam- és kormányfők csütörtöki rendkívüli brüsszeli csúcstalálkozójukon.

 • Komoly kiképzést kapott a banda, hárommilliárdot zsákmányoltak

  2015. április 24., péntek 13:07

  A Hír TV külföldi hírei: Ékszerrabló bandát számolt fel a román ügyészség. A csoport tagjait egy nagyszabású razzia során kapcsolták le. A hatóságok tízmillió euró értékű ékszert és luxusautót foglaltak le.

 • Orbán: Gúzsba kötnek minket a brüsszeli szabályok

  2015. április 23., csütörtök 19:32

  A Hír TV külföldi hírei: Magyarország képes az országba érkező menekültek ügyét rendezni, ha Brüsszel azt nem akadályozza – nyilatkozta Orbán Viktor az uniós vezetők brüsszeli, rendkívüli csúcsértekezlete előtt.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Civil kaszinó - Csökken az szja, a sertéshús áfája, nő a családi adókedvezmény
Civil kaszinó - Csökken az szja, a sertéshús áfája, nő a családi adókedvezmény
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb