A Hír TV külföldi hírei

 • A magyar járatokat is érinti a sztrájk

  2014. szeptember 16., kedd 16:50

  A Hír TV külföldi hírei: Továbbra is sztrájkolnak a pilóták az Air France-nál. A francia légitársaság gépeinek 60 százaléka nem szállt fel – a munkabeszüntetés a magyar járatokat is érinti.

 • Már ölt az árvíz

  2014. szeptember 16., kedd 16:11

  A Hír TV külföldi hírei: Halálos áldozata van az árvíznek Szerbiában. Az ország keleti részén egy idős asszony vesztette életét. A települést a hatóságok kiürítették, a mentéshez helikoptereket is bevetettek. A térség romániai részén is katasztrófahelyzet van, az áradások és földcsuszamlások miatt egy ember meghalt, ketten pedig eltűntek. Horvátországban még mindig dolgoznak a gátakon.

 • Aláírták Ukrajna társulási szerződését

  2014. szeptember 16., kedd 16:04

  A Hír TV külföldi hírei: Az Európai Parlament és a kijevi törvényhozás egy időben fogadta el az uniós társulási szerződést.

 • Kevesebb gázt kap Románia, az oroszok nem indokoltak

  2014. szeptember 16., kedd 15:35

  A Hír TV külföldi hírei: Tíz százalékkal csökkentette a gázszállításokat Romániába a Gazprom. A bukaresti kormány szerint a lépés nem veszélyezteti az ellátás biztonságát.

 • E-mailben vállalták a halálos merényletet

  2014. szeptember 16., kedd 13:19

  A Hír TV külföldi hírei: Külföldi katonai konvoj mellett robbantotta fel magát egy öngyilkos merénylő az afgán fővárosban. Kabulban legalább három ember meghalt, 16-an pedig megsebesültek. Az akciót a tálibok vállalták magukra.

 • Szeretünk, Skócia! – üzenték a Trafalgar térről

  2014. szeptember 16., kedd 12:54

  A Hír TV külföldi hírei: Nagyobb hatásköröket adnának Skóciának a nagy brit pártok, ha a többség nemmel szavaz a csütörtöki függetlenségi népszavazáson. A konzervatív, liberális és munkáspárti vezetők többek között a közkiadások feletti nagyobb ellenőrzést ígérik. A Trafalgar téren tegnap ezrek tüntettek Skócia elszakadása ellen. A demonstrációhoz ír és brit hírességek is csatlakoztak.

 • Bombázni kezdett az Egyesült Államok

  2014. szeptember 16., kedd 11:23

  A Hír TV külföldi hírei: Bagdadnál bombázza az Egyesült Államok az Iszlám Állam állásait. Barack Obama múlt héten jelentette be, hogy a hadműveleteket kiterjeszti Irakban.

 • Hiába a tűzszünet, folyamatosan lövik a repteret

  1

  2014. szeptember 16., kedd 11:13

  A Hír TV külföldi hírei: A hivatalos tűzszünet ellenére folyamatosan lövik a szakadárok a donecki repülőteret.

 • Kettős állampolgárságot tiltó törvény: szerdán dönthetnek

  2014. szeptember 16., kedd 08:57

  A Hír TV külföldi hírei: Szerdán dönthet a szlovák alkotmánybíróság Robert Fico kettős állampolgárságot tiltó törvényéről – írja a Magyar Nemzet.

 • Cameron: Végleges és fájdalmas lenne

  2014. szeptember 15., hétfő 21:21

  A Hír TV külföldi hírei: Végleges és fájdalmas lenne Skócia kiválása az Egyesült Királyságból – mondta a brit miniszterelnök. Az udvari szokásoktól eltérően II. Erzsébet királynő is véleményt formált a függetlenségi népszavazásról. A legutóbbi felmérések szerint is megjósolhatatlan a csütörtöki referendum eredménye.

 • Nem tart vitát Magyarországról az EP

  1

  2014. szeptember 15., hétfő 18:58

  A Hír TV külföldi hírei: Mégsem tart vitát Magyarországról az Európai Parlament, miután a képviselők többsége leszavazta a liberálisok javaslatát.

 • Különleges státust és jogokat ígér az ukrán elnök

  2014. szeptember 15., hétfő 18:20

  A Hír TV külföldi hírei: Különleges státust és az orosz nyelv szabad használatát is biztosítaná Ukrajna szakadárok által elfoglalt részén az ukrán elnök.

 • Katonai támogatást ígér Iraknak a nemzetközi koalíció

  2014. szeptember 15., hétfő 15:02

  A Hír TV külföldi hírei: Légi támogatást kért az iraki miniszterelnök a nyugati hatalmaktól a muszlim szélsőségesek elleni harchoz. Párizsban harminc ország külügyminiszterei egyeztettek az Iszlám Állam elleni nemzetközi fellépésről.

 • Újabb sikert ünnepelhetnek a német euroszkeptikusok

  2014. szeptember 15., hétfő 12:05

  A Hír TV külföldi hírei: A kommunista utódpárt adhatja Türingiában a tartományi miniszterelnököt. A hétvégi választáson a baloldal mellett az euroszkeptikusok is jól teljesítettek, két tartományban is több mint 10 százalék szavazott rájuk. A tavaly alakult pártnak már országosan is a parlamenti küszöb felett van a népszerűsége.

 • Lemond a svéd miniszterelnök

  2014. szeptember 15., hétfő 11:51

  A Hír TV külföldi hírei: Lemond posztjáról a svéd miniszterelnök, miután elismerte pártja választási vereségét. Az exit poll felmérés alapján a baloldali ellenzéki szövetség alakíthat kormányt, de nem lesz többségük a parlamentben. A radikális, bevándorlásellenes párt a skandináv államban is megerősödött.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Orbán Viktor napirend előtti felszólalása
Orbán Viktor napirend előtti felszólalása
<iframe id="videoplayer_107933" src="http://video.mno.hu/embed/107933" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb