A Hír TV külföldi hírei

 • Lezuhant Harrison Ford

  2015. március 06., péntek 06:45

  A Hír TV külföldi hírei: Lezuhant kisrepülőjével Harrison Ford.

 • Obama még nem döntött Ukrajna felfegyverzéséről

  2015. március 05., csütörtök 19:26

  A Hír TV külföldi hírei: Amerika küldjön fegyvereket Ukrajnának – erre sürgeti az amerikai képviselőház elnöke több republikánus és demokrata vezetővel együtt Barack Obamát. Közben az ukrán helyzetről tárgyalt Moszkvában az olasz kormányfő Vlagyimir Putyinnal.

 • Harmincezres hadsereg araszol az Iszlám Állam ellen

  2015. március 05., csütörtök 19:14

  A Hír TV külföldi hírei: Több mint huszonnyolcezer civil menekült el a harcok elől Irakban, miután a hadsereg offenzívát indított az Iszlám Állam által elfoglalt észak-iraki város, Tikrít visszafoglalására. Az ENSZ segélyszállítmányokat küld a menekültek megsegítésére. A hadműveletben több mint harmincezer iraki katona vesz részt.

 • A magyar fogyasztók érdekeit akarják védeni

  2015. március 05., csütörtök 18:38

  A Hír TV külföldi hírei: A magyar fogyasztókat fogja védeni a kormány az Európai Bizottság által indított kötelezettségszegési eljárás során – jelentette ki a magyar energiaügyi államtitkár Brüsszelben. Aradszki András beszélt arról is, hogy a magyar adófizetők érdekei nem sérültek a paksi bővítéssel kapcsolatos egyes dokumentumok 30 éves titkosításával.

 • Már tudják, ki ölte meg Borisz Nyemcovot?

  2015. március 05., csütörtök 17:50

  A Hír TV külföldi hírei: Már vannak gyanúsítottjai a Nyemcov-gyilkosságnak egy orosz sajtóhírek szerint.

 • Elfogták az egyik legvéreskezűbb drogbárót

  2015. március 05., csütörtök 12:50

  A Hír TV külföldi hírei: Az egyik legkegyetlenebb drogbárót fogták el a mexikói hatóságok. Egy hete az úgynevezett Templomos Lovagok csoport vezetőjét, most pedig a Los Zetas kartell első emberét kerítették kézre. Ez utóbbi csoport a kábítószer-kereskedelmen kívül számos véres gyilkosság miatt vált hírhedtté.

 • 500 kilogramm drogot akartak szétteríteni Európában

  2015. március 05., csütörtök 12:45

  A Hír TV külföldi hírei: Fél tonna kábítószert foglaltak le és hat embert vettek őrizetbe az ausztrál rendőrök Sidneyben.

 • Spanyolországban fogták el a sikkasztó minisztert

  2015. március 05., csütörtök 12:33

  A Hír TV külföldi hírei: Spanyolországban fogták el a többek közt sikkasztásért és hűtlen kezelésért is körözött volt ukrán pénzügyminisztert.

 • Késsel sebesítették meg az amerikai nagykövetet

  2015. március 05., csütörtök 12:05

  A Hír TV külföldi hírei: Késsel támadt az Egyesült Államok szöuli nagykövetére egy dél-koreai férfi. Az arcán és a csuklóján sebesítette meg a diplomatát, miközben azt kiabálta, hogy egyesíteni kell a két Koreát. Az Egyesült Államok és Dél-Korea elítélte a támadást, Phenjan viszont megérdemelt büntetésnek minősítette.

 • Gyásznapot tartanak az elhunyt bányászok emlékére

  2015. március 05., csütörtök 11:15

  A Hír TV külföldi hírei: Gyásznapot rendelt el mára az ukrán elnök a donecki bányaszerencsétlenség miatt. Harminckét vájár halt meg a szerdai robbanásban, egy bányászt még mindig keresnek. A szakadárok segíteni sem engedték be a területre az ukrán mentőket.

 • Akár halálra is ítélhetik a bostoni merénylőt

  2015. március 05., csütörtök 10:50

  A Hír TV külföldi hírei: Ügyvédei szerint is bűnös Dzsohar Carnajev, aki a 2013-as bostoni bombamerénylet miatt állt ma bíróság elé.

 • A bevándorlók bejutásának könnyítését várják Németországtól

  2015. március 04., szerda 20:58

  A Hír TV külföldi hírei: Németországnak meg kellene könnyítenie a bevándorlók bejutását, mert az ország lakosságának öregedése hosszú távon problémákat okozhat a munkaerőpiacnak és a gazdaságnak – erről próbálják meggyőzni egyes szakértők a német kormányt, amelynél a koszovói vezetés is a vízumkorlátozások enyhítéséért kampányol. Közben az Európai Unió is bővítené a legális bevándorlás lehetőségeit.

 • Bevándrolással fiatalítanák Európát

  2015. március 04., szerda 18:45

  A Hír TV külföldi hírei: Bővítheti a legális bevándorlás lehetőségeit az Európai Unió – mondta a migrációról tartott vita után az Európai Bizottság első alelnöke. Szerinte erre a többi között azért van szükség, mert Európa öregszik.

 • Robbanás történt a bányában, közel harminc halott

  2015. március 04., szerda 17:00

  A Hír TV külföldi hírei: Több mint harminc bányász halt meg egy robbanásban egy kelet-ukrajnai bányában, a szakadárok által ellenőrzött területen. A helyszínen a mentési munkálatok még tartanak, de ezekben az ukrán kormány alakulatai nem vehetnek részt, a lázadók ugyanis nem engedik oda őket a bányához.

 • Nyemcov meggyilkolása: azonosították a gyanúsítottakat

  1

  2015. március 04., szerda 17:00

  A Hír TV külföldi hírei: Az orosz titkosszolgálat azonosította a Borisz Nyemcov-gyilkosság gyanúsítottjait, jelentette a Reuters orosz hírforrásokra hivatkozva. Letartóztatásokra egyelőre nem került sor, emellett más lehetséges verziókat is vizsgálnak a hatóságok.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Milliárdos túlszámlázás a Főgáznál?
Magyarország élőben – Milliárdos túlszámlázás a Főgáznál?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb