A Hír TV külföldi hírei

 • Véletlenül a szövetségest bombázták, halottak

  2015. július 28., kedd 08:54

  A Hír TV külföldi hírei: Véletlenül a jemeni kormányerőket bombázta a vele szövetséges arab koalíció.

 • Kisebbségben a menekültbarátok

  2015. július 27., hétfő 22:30

  A Hír TV külföldi hírei: A lengyelek többsége menekültellenes a felmérések szerint, Varsóban mégis több százan tüntettek a migránsok befogadása mellett. Közben Németországban egyre több bűncselekményt követnek el a menekültkérdéssel összefüggésben, legutóbb egy a migránsok befogadása mellett kiálló baloldali politikus autóját robbantották fel.

 • Véletlenül a szövetséges erőket támadták

  2015. július 27., hétfő 19:50

  A Hír TV külföldi hírei: Véletlenül a jemeni kormányerőket bombázta a szövetséges arab koalíció.

 • A törökök mindkét oldalt bombázzák Szíriában?

  2015. július 27., hétfő 19:23

  A Hír TV külföldi hírei: Törökország tagadja, hogy a szíriai kurd erők állásait is támadná. A kurd Népvédelmi Egységek szerint azonban a török harckocsik nemcsak az Iszlám Állam fegyvereseit, hanem a dzsihadisták ellen harcoló kurdok állásait is bombázzák. Ankara a múlt héten csatlakozott a terroristák elleni nemzetközi hadjárathoz, miután egy merénylő 32 aktivistát ölt meg a szíriai határ közelében.

 • Görög válság: csúszással, de megkezdődtek a tárgyalások

  2015. július 27., hétfő 18:31

  A Hír TV külföldi hírei: Megkezdődtek a tárgyalások Görögország és a nemzetközi hitelezők képviselői között a harmadik mentőcsomagról – jelentette be az Európai Bizottság szóvivője. Közben kiderült: a volt görög pénzügyminiszter társaival azt tervezte, hogy feltöri az adóhatóság rendszerét, hogy könnyedén visszaállíthassa a drachmát az országban.

 • A magyar módival él az olasz város

  2015. július 27., hétfő 12:40

  A Hír TV külföldi hírei: Plakátkampányt indított egy északolasz város polgármestere a bevándorlók ellen.

 • Hatalmas árvíz pusztít, két gyereket keresnek

  2015. július 27., hétfő 12:20

  A Hír TV külföldi hírei: Hatalmas árvíz pusztít Floridában. A napok óta szakadó eső teljesen elöntötte az utcákat. A parti őrség két fiút keres, akik még a pénteki viharban tűntek el. Csónakjukat tegnap találták meg, de még bíznak benne, hogy életben megtalálják őket.

 • Vérfürdőt rendeztek a terroristák

  2015. július 27., hétfő 10:30

  A Hír TV külföldi hírei: Egy buszmegállóban és egy rendőrőrsön rendeztek vérfürdőt ismeretlen fegyveresek egy északnyugat-indiai városban, a pakisztáni határnál. Később a támadók a rendőrökkel is tűzharcba keveredtek. A támadásban nyolcan haltak meg.

 • Bedarált egy nőt a mozgólépcső

  2015. július 27., hétfő 09:30

  A Hír TV külföldi hírei: Beszakadt egy mozgólépcső fedőlapja egy nő alatt Kínában.

 • Egy rendőr is meghalt a tüntetésben

  2015. július 27., hétfő 09:20

  A Hír TV külföldi hírei: Egy török rendőr meghalt, amikor összecsaptak a rendfenntartók és szélsőbaloldali tüntetők Isztambulban.

 • Donald Trump nem éri be a kerítéssel, falat húzna

  2015. július 26., 21:31

  A Hír TV külföldi hírei: Jelenleg Donald Trump a legnépszerűbb republikánus elnökjelölt a CNN felmérése szerint. Az ingatlanmágnás és tévésztár egyik botrányos kijelentést teszi a másik után: az illegális bevándorlókat bűnözőknek nevezi, falat építene az USA és Mexikó közé, és nemcsak a demokrata Hillary Clintonba köt bele, de saját párttársaiba is.

 • Hajlik a török ellenzék a koalícióra

  2015. július 26., 19:17

  A Hír TV külföldi hírei: Koalíciós kormány alakulhat Törökországban. A legnagyobb ellenzéki párt hajlandó szövetségre lépni Recep Tayyip Erdogan elnök konzervatív pártjával.

 • Halálos csapdába csalták a katonákat

  2015. július 26., 17:12

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb terrortámadást hajtottak végre a kurd szeparatisták Törökországban. A merényletben két katona vesztette életét.

 • Összecsapások az emléknapon

  2015. július 26., 13:59

  A Hír TV külföldi hírei: Összecsapások voltak Jeruzsálem óvárosában a Mecsetek terén az ókori zsidó szentélyek elpusztításának emléknapján.

 • Sikernek nevezte a kenyai elnök Obama látogatását

  2015. július 26., 13:48

  A Hír TV külföldi hírei: Sikernek nevezte a kenyai elnök Barack Obama, országában tett látogatását. Obama az első hivatalban lévő amerikai elnök, aki az afrikai országba látogatott. Uhuru Kenyatta elnök azt mondta: sok érték közös a két ország között, ám az Obama által propagált homoszexuális jogok nem tartoznak ide.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Megállíthatatlannak tűnik a menekültáradat
Magyarország élőben – Megállíthatatlannak tűnik a menekültáradat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb