A Hír TV külföldi hírei

 • Juncker diktátorozása a ceremónia „mókás” része volt?

  2015. május 26., kedd 21:04

  A Hír TV külföldi hírei: Megvan a brüsszeli magyarázat a sallerekre. Az Európai Bizottság elnökének közvetlen stílusából kaptak ízelítőt a tagállamok vezetői a múlt heti rigai csúcstalálkozón.

 • Putyin bizalmasánál járt Marine Le Pen

  2015. május 26., kedd 20:03

  A Hír TV külföldi hírei: Vlagyimir Putyin egyik bizalmasával tárgyalt Moszkvában a francia szélsőjobboldal vezetője, Marine Le Pen.

 • Nem gondolják tökéletesnek, de EU-tagok maradnának

  2015. május 26., kedd 16:22

  A Hír TV külföldi hírei: Skócia nem kerülhet ki akaratán kívül az Európai Unióból a skót kormányfő szerint.

 • Emberéleteket követelt az áradás

  2015. május 26., kedd 12:58

  A Hír TV külföldi hírei: Texasban három halálos áldozatot követeltek az áradások. Az államban rendkívüli állapotot hirdettek. Az Egyesült Államok középső, a Mexikói-öböltől a Nagy-tavakig terjedő részét sújtja az ítéletidő. Az amerikai hatóságok további 12 személyt keresnek.

 • Hivatalos cseh nem a EB-s menekültügyi kvótára

  2015. május 26., kedd 11:48

  A Hír TV külföldi hírei: Hivatalosan is elutasította a cseh kormány az Európai Bizottság által javasolt menekültügyi kvótákat.

 • Cameron kizárja a külföldieket a népszavazásról

  2015. május 26., kedd 11:40

  A Hír TV külföldi hírei: Nem vehetnek majd részt a Nagy-Britanniában élő külföldi állampolgárok az EU-tagságról szóló népszavazáson – írja kormányzati forrásokra hivatkozva több brit lap is.

 • Megöltek egy ENSZ békefenntartó katonát

  2015. május 26., kedd 11:23

  A Hír TV külföldi hírei: Megölték az ENSZ békefenntartó missziójának egyik katonáját Maliban.

 • Éleslőszert is bevetettek – egy tüntető meghalt

  2015. május 26., kedd 10:37

  A Hír TV külföldi hírei: Egy bányásztüntetés résztvevői közé lőttek a rendőrök Peruban. Egy demonstráló meghalt, egy másik pedig megsebesült. A latin-amerikai ország egy másik tartományában a hétvégén hirdettek rendkívüli állapotot. Eddig öt halálos áldozatot követeltek a bányák elleni tüntetések.

 • Idegesek és aggódnak a választási eredmény miatt

  2015. május 26., kedd 10:26

  A Hír TV külföldi hírei: Aggódik a piac Andrzej Duda megválasztása miatt. A lengyel konzervatív politikus a szavazatok több mint 50 százalékával győzte le riválisát.

 • Rendkívüli állapotot hirdettek, többen meghaltak

  2015. május 25., hétfő 21:18

  A Hír TV külföldi hírei: Rendkívüli állapotot hirdettek Texas államban a heves viharok és áradások miatt. Az Egyesült Államok középső részén az ítéletidőben hárman meghaltak, több ezren pedig lakóhelyük elhagyására kényszerültek.

 • A cseh kormány nemet mondott a menekültügyi kvótára

  2015. május 25., hétfő 20:59

  A Hír TV külföldi hírei: Hivatalosan is elutasította a cseh kormány az Európai Bizottság által javasolt menekültügyi kvótákat.

 • Palmürában vérengzett az Iszlám Állam

  2015. május 25., hétfő 18:15

  A Hír TV külföldi hírei: Több száz embert, köztük gyerekeket és nőket végeztek ki az Iszlám Állam fegyveresei Palmürában. A dzsihadisták a múlt héten foglalták el az értékes ókori emlékeket őrző várost. A szír légierő hétfő reggel az Iszlám Állam állásait bombázta a település környékén, és hamarosan szárazföldi hadművelet is indul Palmüra visszafoglalására.

 • Csúszópénz egy amerikaitól, újabb nyolc hónapot kapott a volt izraeli miniszterelnök

  2015. május 25., hétfő 16:58

  A Hír TV külföldi hírei: Nyolc hónap börtönre ítélték Ehud Olmert volt izraeli kormányfőt korrupció miatt. A politikus több tízezer dollárt fogadott el titokban egy amerikai üzletembertől, amit részben saját céljaira költött. Olmert, akit volt titkárnője buktatott le, korábban már hat év börtönt kapott egy másik korrupciós ügyben. A volt miniszterelnök tagadja bűnösségét.

 • Elúszott a kormányzó párt abszolút többsége

  2015. május 25., hétfő 11:56

  A Hír TV külföldi hírei: A nemrég létrehozott, megszorítás- és korrupcióellenes pártok Barcelonában legyőzték a helyi kormánypártot, Madridban pedig a szocialistákkal koalíciót kötve lehet többségük.

 • Akárki nem szavazhat majd az EU-tagságról

  2015. május 25., hétfő 09:06

  A Hír TV külföldi hírei: Nem vehetnek majd részt a Nagy-Britanniában élő külföldi állampolgárok az EU-tagságról szóló népszavazáson – írja kormányzati forrásokra hivatkozva több brit lap is.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Már nem csak Rikárdók
Lapzárta – Már nem csak Rikárdók
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb