A Hír TV külföldi hírei

 • Klímapolitikáról tárgyalnak Brüsszelben

  2014. október 23., csütörtök 12:27

  A Hír TV külföldi hírei: Kétnapos csúcstalálkozót tartanak csütörtökön és pénteken az Európai Unió állam- és kormányfői Brüsszelben. A résztvevők klímapolitikáról, a gazdasági helyzetről, az ebola megfékezéséről és az ukrán–orosz konfliktusról is beszélnek.

 • Bíróság előtt a Total-vezér halálát okozó sofőr

  2014. október 23., csütörtök 12:20

  A Hír TV külföldi hírei: Őrizetbe vettek négy reptéri dolgozót Moszkvában a Total-elnök repülőgép-balesete miatt. Közben megkezdődött a balesetet okozó hókotró vezetőjének bírósági tárgyalása.

 • Együttes erővel dolgoznak az ebolavakcinán

  2014. október 23., csütörtök 12:14

  A Hír TV külföldi hírei: Az ebola miatti utazási korlátozásokról tárgyal az Egészségügyi Világszervezet bizottsága. A genfi értekezleten várhatóan szigorítják a határellenőrzéseket a járvány megállítása érdekében. Közben a vezető gyógyszergyártók egyesítik erőfeszítéseiket egy ebolavakcina kifejlesztése érdekében.

 • A nyugati magyarság is kellő figyelmet kap

  2014. október 23., csütörtök 10:38

  A Hír TV külföldi hírei: Több mint két évtizedes adósságot kellett törlesztenie a magyar nemzetpolitikának a diaszpórával való kapcsolat megerősítése terén – jelentette ki Szijjártó Péter a torontói magyar főkonzulátuson, ahol 14 új magyar állampolgár tett esküt.

 • Őrkutyák kapták el a fehér házi behatolót

  2014. október 23., csütörtök 10:27

  A Hír TV külföldi hírei: Átmászott egy férfi a Fehér Ház kerítésén, de az elnöki rezidenciát őrző kutyák elkapták. Akciójának indítékát egyelőre nem közölték.

 • Szijjártó: Magyarország számára sértő és elfogadhatatlan

  1

  2014. október 23., csütörtök 10:22

  A Hír TV külföldi hírei: A magyar kormány kész kivizsgálni azokat a korrupciós állításokat, amelyek miatt az Egyesült Államok megtiltotta több magyar hivatalos személy beutazását. Ezt a USA Today című napilapnak mondta Szijjártó Péter.

 • FT: a netadó az unortodox politika legutóbbi példája

  1

  2014. október 23., csütörtök 10:02

  A Hír TV külföldi hírei: Az internetadó miatt ismét a külföldi lapok címoldalára került Magyarország. A hírügynökségek beszámolója mellett elsősorban gazdasági lapok foglalkoztak az új közteherrel.

 • Kanadát nem lehet megfélemlíteni

  1

  2014. október 23., csütörtök 07:37

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Állammal hozták összefüggésbe azt a férfit, aki szerdán az ottawai parlamentben lövöldözött. A muzulmán hitre áttért férfi megölt egy katonát, majd a rendőrök végeztek vele.

 • Meghalt a tömegbe hajtó jeruzsálemi merénylő

  2014. október 23., csütörtök 07:21

  A Hír TV külföldi hírei: Belehalt sebesüléseibe a jeruzsálemi gázoló. A palesztin férfi szerdán egy zsúfolt vasútállomásnál szándékosan hajtott a tömegbe az autójával. A merényletben egy csecsemő meghalt, hét másik személy pedig megsebesült.

 • Minimum négy hónap kell az ebola megfékezéséhez

  2014. október 22., szerda 17:22

  A Hír TV külföldi hírei: Legalább négy hónapra lesz szükség az ebolajárvány megfékezéséhez, még akkor is, ha minden szükséges intézkedést meghoznak – ezt a Vöröskereszt és a Vörösfélhold Társaságok Nemzetközi Szövetségének főtitkára jelentette ki egy pekingi tanácskozáson.

 • Megszavazták Juncker biztosait

  2014. október 22., szerda 13:03

  A Hír TV külföldi hírei: Az Európai Parlament jóváhagyta a Jean-Claude Juncker által javasolt új Európai Bizottság összetételét. Eldőlt az is, hogy Navracsics Tibor feladatkörét az állampolgársági ügyek helyett a sportügyekkel egészítik ki.

 • Megoldódhat Ukrajna gázellátása

  2014. október 22., szerda 11:36

  A Hír TV külföldi hírei: Megoldódhat Ukrajna gázellátása tavaszig. Az uniós energiaügyi biztos, valamint az ukrán és az orosz energiaügyi miniszter március végéig szóló átmeneti egyezséget kötött. A megállapodás értelmében a Gazprom fix áron szállítja majd a gázt az ukránoknak, akik viszont hátralékuk jelentős részét rendezik.

 • Deutsch: Úgy érzik magukat, mint Darth Vader

  3

  2014. október 22., szerda 10:36

  A Hír TV külföldi hírei: Nyomásgyakorlásnak minősítette az amerikai diplomácia és az Európai Unió Magyarországgal szembeni lépéseit Deutsch Tamás.

 • Ismét a magyar demokráciát féltették az EP-ben

  4

  2014. október 22., szerda 10:19

  A Hír TV külföldi hírei: A liberális frakció kezdeményezésére ismét a magyar demokrácia, jogállamiság és az emberi jogok helyzete volt a téma az Európai Parlamentben.

 • Részegen hajthatott a Total-vezér gépének

  1

  2014. október 21., kedd 21:15

  A Hír TV külföldi hírei: A francia légügyi hatóság Oroszországba küldte munkatársait a Total olajipari cég vezérének halálos balesete miatt. Az üzletembert szállító gép hókotróval ütközött az egyik moszkvai repülőtéren. Egyes hírek szerint a karbantartó jármű vezetője ittas volt.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Ünnepi zászlófelvonás a nemzet főterén
Ünnepi zászlófelvonás a nemzet főterén
<iframe id="videoplayer_110871" src="http://video.mno.hu/embed/110871" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb