A Hír TV külföldi hírei

 • Szeptemberig maradnak az Oroszország elleni szankciók

  2015. január 29., csütörtök 20:12

  A Hír TV külföldi hírei: Az ukrajnai válság miatt az Európai Unió szeptemberig meghosszabbítja az Oroszország ellen hozott szankciókat – így döntöttek Brüsszelben az uniós tagállamok külügyminiszterei.

 • Hatalmas robbanás döntötte romba a szülészetet

  2015. január 29., csütörtök 19:31

  A Hír TV külföldi hírei: Egy kórház szülészete mellett robbant fel egy gázszállító autó Mexikóvárosban. A balesetnek hét halálos áldozata van, köztük négy csecsemő.

 • Egyelőre még nem történt meg a fogolycsere

  2015. január 29., csütörtök 18:36

  A Hír TV külföldi hírei: Jordánia továbbra sem kapott bizonyítékot arra, hogy életben van az Iszlám Állam által fogva tartott jordán pilóta, ezért nem adták át a férfi életéért cserébe követelt iraki terroristanőt. Az Iszlám Állam napnyugtáig adott ultimátumot a fogolycserére.

 • Az új görög kormányfő Schulznak is világosság tette

  2015. január 29., csütörtök 17:16

  A Hír TV külföldi hírei: Görögországnak remélhetőleg sikerül majd megegyeznie hitelezőivel a fennálló adósság kérdésében, jelentette ki Athénban Martin Schulz. Az Európai Parlament elnöke az európai vezetők közül elsőként találkozott személyesen az új görög kormányfővel. A radikális baloldal vezette kormány újra szeretné tárgyalni a több száz milliárd eurós tartozását, valamint a kölcsönök feltételeit, hogy könnyítsen a lakosság terhein. Emellett azonban ígéretet tett arra is, hogy harcot indít az adócsalás ellen.

 • Elhallgattak a fegyverek a libanoni–izraeli határon

  2015. január 29., csütörtök 15:22

  A Hír TV külföldi hírei: A szerdai tűzharcok után újra csendes a libanoni–izraeli határ. A zsidó állam és a Hezbollah között kirobbant tűzharcban két izraeli katona vesztette életét.

 • Charlie Hebdo elleni merénylet: egy nyolcéves gyereket is kihallgattak

  2015. január 29., csütörtök 13:19

  A Hír TV külföldi hírei: Terrorizmus éltetése miatt hallgattak ki egy nyolcéves kisfiút a dél-franciaországi Nizza rendőrőrsén.

 • Sok volt a mentősverés, nem mennek ki a cigányokhoz

  4

  2015. január 29., csütörtök 12:15

  A Hír TV külföldi hírei: Megtiltotta a bolgár egészségügyi miniszter, hogy a mentősök olyan területekre menjenek riasztás esetén, ahol korábban a helyi cigányság bántalmazta őket. A bejelentés botrányt váltott ki Bulgáriában.

 • Újabb túsz megölésével fenyeget az Iszlám Állam

  2015. január 29., csütörtök 12:00

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Állam egy jordániai pilóta megölését helyezte kilátásba, amennyiben Jordánia nem enged szabadon egy bebörtönzött iraki terroristanőt csütörtökön napnyugtáig.

 • Görögország felmondta a nemzetközi hitelszerződést

  3

  2015. január 29., csütörtök 11:00

  A Hír TV külföldi hírei: Felmondta az új görög kormány a nemzetközi hitelszerződést, emellett leállítják a pireuszi kikötő és a legnagyobb áramszolgáltató privatizációját is. A radikális baloldali vezetés minimálbér-emelést és a korábban elbocsátott közalkalmazottak visszavételét ígéri.

 • Castro helyreállítaná a viszonyt Amerikával

  1

  2015. január 29., csütörtök 09:05

  A Hír TV külföldi hírei: A guantánamói amerikai haditengerészeti bázis visszaadását, a Kubára több mint ötven éve kivetett kereskedelmi embargó teljes feloldását, illetve kártérítést követel az Egyesült Államoktól Raúl Castro elnök.

 • Bejelentették, emelik a minimálbért

  1

  2015. január 28., szerda 19:55

  A Hír TV külföldi hírei: Felmondja az új görög kormány azokat a feltételeket, amelyeket az IMF és az EU szabott a 240 milliárd eurós hitelcsomagért cserébe.

 • Netanjahu: Mielőtt szembeszállnak velünk, nézzék meg, mi történt Gázában

  2015. január 28., szerda 18:21

  A Hír TV külföldi hírei: Egy spanyol ENSZ békefenntartó és két izraeli katona halt meg az izraeli–libanoni határon, amikor lövöldözés tört ki a zsidó állam és a Hezbollah fegyveresei között. A libanoni szervezet rakétákat lőtt ki az izraeli határőrökre, akik gránáttámadással válaszoltak. A Hezbollah azt akarta megbosszulni, hogy a zsidó állam az elmúlt hetekben fokozta a légitámadásokat a szíriai Aszad elnök katonái ellen. A szír polgárháborúban a Hezbollah Aszad elnök pártján harcol.

 • Porosenko: Kitörhet a harmadik világháború

  9

  2015. január 28., szerda 15:30

  A Hír TV külföldi hírei: Az ukrán elnök szerint a harmadik világháború törhet ki a kelet-ukrajnai harcok miatt. Egy nap alatt 55 településen voltak összecsapások az ukrán és az oroszbarát szakadár katonák között. Tavaly május óta 5 ezer halottja van a harcoknak.

 • A politikusok és a meteorológusok egymásra mutogatnak

  2

  2015. január 28., szerda 12:23

  A Hír TV külföldi hírei: A New York-i kormányzó és a város polgármestere is elnézést kért, amiért szigorú óvintézkedéseket hoztak egy hóvihar miatt, de az végül elkerülte a várost. New Yorkban még az autós közlekedést is betiltották, de végül a várt 60 centi helyett csak 10 centi hó esett.

 • Tévedésből gyilkoltak meg 43 diákot

  1

  2015. január 28., szerda 12:10

  A Hír TV külföldi hírei: Drogkereskedőnek hitték őket, ezért mészárolhatták le a bűnözők a mexikói diákokat – a helyi főügyész szerint.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Schwartz-pénzből vadászház?
Lapzárta – Schwartz-pénzből vadászház?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb