A Hír TV külföldi hírei

 • A járókelők húzták ki az embereket a romok alól

  2015. január 30., péntek 20:28

  A Hír TV külföldi hírei: Több mint 60 ember halt meg egy síita mecsetben történt robbantásos merényletben Pakisztánban, a pénteki ima idején.

 • Románia lábbal tiporja az uniós jogot?

  2015. január 30., péntek 18:28

  A Hír TV külföldi hírei: Petíciót nyújt be az Európai Parlamentnek Lomnici Zoltán, a sepsiszentgyörgyi református Székely Mikó Kollégium ügyében.

 • A NATO az oroszok elleni szankciók meghosszabbítása mellé állt

  2015. január 30., péntek 17:17

  A Hír TV külföldi hírei: Támogatja az Oroszország elleni uniós szankciók meghosszabbítását a NATO-főtitkára. Jens Stoltenberg szerint nem szabad büntetlenül hagyni a nemzetközi jog megsértését Ukrajnában. Reagált az orosz külügyminisztérium is: Moszkva szerint a büntetőintézkedések tovább rontják az Európai Unió és Oroszország egyébként is feszült kapcsolatát. Közben Ukrajnában ismét civilek estek áldozatul egy tüzérségi támadásnak: a kelet-ukrajnai Doneckben egy trolibuszt és egy művelődési házat ért találat.

 • Két újszülött is odaveszett a tragikus balesetben

  2015. január 30., péntek 12:53

  A Hír TV külföldi hírei: Összeomlott egy szülészeti épület Mexikóvárosban – feltehetően egy gázszállító autó robbant fel. A balesetben hárman haltak meg, köztük két újszülött.

 • A japánok szkeptikusak a túszcserével kapcsolatban

  2015. január 30., péntek 12:42

  A Hír TV külföldi hírei: Még mindig nem cserélte ki az Iszlám Állam és Jordánia a túszokat, noha a cserére megállapított második határidő is letelt csütörtökön napnyugtakor. Közben a japán külügyminiszter arra kérte az ammani vezetést, hogy erősítse meg a japán diplomáciai képviseletek védelmét, mert az ázsiai ország újabb túszejtésektől tart.

 • 26 életet követelt az Iszlám Állam terrortámadása

  2015. január 30., péntek 10:23

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Állam vállalta magára a Sinai-félszigeten történt robbantást. A terrortámadásban 26-an haltak meg.

 • Játékpisztollyal követelt adásidőt a köztévében

  2015. január 30., péntek 09:19

  A Hír TV külföldi hírei: Pisztollyal követelt magának adásidőt egy férfi a holland köztévében. A csatorna vezetése azonban megszakította a műsort, a férfi pedig megadta magát a rendőröknek.

 • Szeptemberig maradnak az Oroszország elleni szankciók

  2015. január 29., csütörtök 20:12

  A Hír TV külföldi hírei: Az ukrajnai válság miatt az Európai Unió szeptemberig meghosszabbítja az Oroszország ellen hozott szankciókat – így döntöttek Brüsszelben az uniós tagállamok külügyminiszterei.

 • Hatalmas robbanás döntötte romba a szülészetet

  2015. január 29., csütörtök 19:31

  A Hír TV külföldi hírei: Egy kórház szülészete mellett robbant fel egy gázszállító autó Mexikóvárosban. A balesetnek hét halálos áldozata van, köztük négy csecsemő.

 • Egyelőre még nem történt meg a fogolycsere

  2015. január 29., csütörtök 18:36

  A Hír TV külföldi hírei: Jordánia továbbra sem kapott bizonyítékot arra, hogy életben van az Iszlám Állam által fogva tartott jordán pilóta, ezért nem adták át a férfi életéért cserébe követelt iraki terroristanőt. Az Iszlám Állam napnyugtáig adott ultimátumot a fogolycserére.

 • Az új görög kormányfő Schulznak is világosság tette

  2015. január 29., csütörtök 17:16

  A Hír TV külföldi hírei: Görögországnak remélhetőleg sikerül majd megegyeznie hitelezőivel a fennálló adósság kérdésében, jelentette ki Athénban Martin Schulz. Az Európai Parlament elnöke az európai vezetők közül elsőként találkozott személyesen az új görög kormányfővel. A radikális baloldal vezette kormány újra szeretné tárgyalni a több száz milliárd eurós tartozását, valamint a kölcsönök feltételeit, hogy könnyítsen a lakosság terhein. Emellett azonban ígéretet tett arra is, hogy harcot indít az adócsalás ellen.

 • Elhallgattak a fegyverek a libanoni–izraeli határon

  2015. január 29., csütörtök 15:22

  A Hír TV külföldi hírei: A szerdai tűzharcok után újra csendes a libanoni–izraeli határ. A zsidó állam és a Hezbollah között kirobbant tűzharcban két izraeli katona vesztette életét.

 • Charlie Hebdo elleni merénylet: egy nyolcéves gyereket is kihallgattak

  2015. január 29., csütörtök 13:19

  A Hír TV külföldi hírei: Terrorizmus éltetése miatt hallgattak ki egy nyolcéves kisfiút a dél-franciaországi Nizza rendőrőrsén.

 • Sok volt a mentősverés, nem mennek ki a cigányokhoz

  6

  2015. január 29., csütörtök 12:15

  A Hír TV külföldi hírei: Megtiltotta a bolgár egészségügyi miniszter, hogy a mentősök olyan területekre menjenek riasztás esetén, ahol korábban a helyi cigányság bántalmazta őket. A bejelentés botrányt váltott ki Bulgáriában.

 • Újabb túsz megölésével fenyeget az Iszlám Állam

  2015. január 29., csütörtök 12:00

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Állam egy jordániai pilóta megölését helyezte kilátásba, amennyiben Jordánia nem enged szabadon egy bebörtönzött iraki terroristanőt csütörtökön napnyugtáig.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Schwartz-pénzből vadászház?
Lapzárta – Schwartz-pénzből vadászház?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb