A Hír TV külföldi hírei

 • Izraeli katonák végeztek egy palesztin fiúval

  2014. október 25., szombat 17:17

  A Hír TV külföldi hírei: Lelőttek egy 14 éves palesztin fiút izraeli katonák Ciszjordániában. Az izraeli hadsereg szóvivője azt állítja: a fiatal Molotov-koktélt dobott egy gyorsforgalmi útra. Szerinte a katonák meg akarták védeni az autósokat, ezért nyitottak tüzet rá. A fiút a fején találta el egy golyó.

 • Margaret Thatcherhöz hasonlítják a miniszterelnököt

  2014. október 25., szombat 15:19

  A Hír TV külföldi hírei: A kormány tervezett munkaerőreformja ellen tüntettek Rómában az olasz szakszervezetek és a baloldali pártok. Matteo Renzi miniszterelnök terve szerint ezentúl könnyebb lenne elbocsátani, de felvenni is a munkavállalókat.

 • Kivégezték a megerőszakolóját leszúró nőt

  2014. október 25., szombat 14:12

  A Hír TV külföldi hírei: A nemzetközi tiltakozás ellenére kivégeztek Iránban egy nőt, amiért leszúrt egy férfit, aki megpróbálta megerőszakolni.

 • Háborús állapotok a libanoni fővárosban

  2014. október 25., szombat 12:32

  A Hír TV külföldi hírei: Libanoni katonák és iszlám milicisták csaptak össze Tripoliban. A libanoni főváros egyik kerületében pokolgépek is robbantak. Az első jelentések szerint két halott és nyolc sebesült van.

 • Több száz kilométert buszozott halála előtt a kislány

  2014. október 25., szombat 12:19

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb országban jelent meg az ebola Nyugat-Afrikában. Maliban egy 2 éves kislány halt meg a kór miatt. Betegen több száz kilométert buszozott a szüleivel, sok utastársát megfertőzhette az úton.

 • Putyin Magyarországot állította párhuzamba Ukrajnával

  2014. október 25., szombat 12:14

  A Hír TV külföldi hírei: Közvetve Magyarországgal állította párhuzamba Ukrajnát Vlagyimir Putyin orosz elnök az oroszbarát újságírók konferenciáján. Putyin szerint az Egyesült Államok független országok belpolitikájába avatkozik be, miközben az oroszok csak békét és gazdasági fejlődést akarnak, és nem céljuk a volt kelet-európai befolyási övezetük újjáépítése.

 • Cameron kikelt magából: nincs több brit pénz az EU-nak

  2

  2014. október 25., szombat 11:58

  A Hír TV külföldi hírei: Kétmilliárd euró pluszbefizetést követel Brüsszel Nagy-Britanniától, a brit miniszterelnök azonban nem hajlandó fizetni.

 • Káoszt okozott a vihar Athénban

  2014. október 25., szombat 09:08

  A Hír TV külföldi hírei: Több száz embert kellett kitelepíteni Athénban, mert az egész napos vihar lakásokat és pincéket öntött el a város néhány kerületében.

 • Egy napon át ostromolták a szélsőségesek központját

  2014. október 25., szombat 09:04

  A Hír TV külföldi hírei: A tunéziai fővárosban hat halottja volt az iszlamisták és a hadsereg összecsapásának, egy nappal a parlamenti választások előtt.

 • Elsőéves gólya vérengzett egy főiskolai kávézóban

  2014. október 25., szombat 07:20

  A Hír TV külföldi hírei: Az ebédlőben lőtt le egy diáklányt egy tinédzser egy amerikai középiskolában. További négy társát megsebesítette, majd öngyilkos lett. A rendőrök egyelőre nem közölték az elkövető indítékát, de társai azt mondták: nemrég szakított vele a barátnője, a fiatal ezután vált agresszívvá.

 • Ebola: mindkét amerikai nővér meggyógyult

  2014. október 24., péntek 20:10

  A Hír TV külföldi hírei: Meggyógyult mindkét amerikai nővér, akik korábban ebolával fertőződtek meg Dallasban, egy Libériából érkezett beteg kezelésekor. Egy Afrikából visszatért amerikai orvosnak viszont pozitív lett a tesztje.

 • Putyin: Az EU-nak kellene állnia az ukrán gázszámlát

  1

  2014. október 24., péntek 19:35

  A Hír TV külföldi hírei: Vlagyimir Putyin szerint is az Európai Uniónak kellene állnia Ukrajna gázszámláját – az orosz elnök erről Szocsiban beszélt, a Valdaj klubban.

 • Putyin felkínálta nekünk Kárpátalját?

  1

  2014. október 24., péntek 18:52

  A Hír TV külföldi hírei: Nem esett szó Ukrajna felosztásáról a volt lengyel miniszterelnök és Vlagyimir Putyin között – cáfolta az erről szóló értesüléseket Donald Tusk, aki egy múlt heti, azóta visszavont interjú szerint 2008-ban beszélgetett erről az oroszok első emberével.

 • Orbán: A labda Amerika térfelén pattog

  2014. október 24., péntek 18:00

  A Hír TV külföldi hírei: Bizonyíték nélkül nem lehet eljárást indítani az Egyesült Államok által emelgetett korrupciós ügyekben Orbán Viktor szerint. Az amerikai ügyvivő továbbra sem hajlandó megnevezni sem a személyeket, sem a konkrét ügyeket.

 • Már több mint félezer halottja van a bombázásoknak

  2014. október 24., péntek 12:28

  A Hír TV külföldi hírei: Már több mint 500 szélsőséges fegyveres halt meg a szíriai amerikai bombázásokban egy szíriai emberi jogi szervezet szerint. A légi hadjáratnak több mint 30 civil áldozata is van. Közben az iraki kurd parlament már jóváhagyta a csapatok küldését Szíriába, Törökországon keresztül, hogy felvegyék a harcot az Iszlám Állam ellen.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

P8 – Vendég: Rogán Antal
P8 – Vendég: Rogán Antal
<iframe id="videoplayer_110999" src="http://video.mno.hu/embed/110999" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb