A Hír TV külföldi hírei

 • Véres tanévnyitó Donyeckben

  2014. október 01., szerda 21:27

  A Hír TV külföldi hírei: Tíz civil meghalt, amikor találat ért egy általános iskolát és egy buszt Donyeck városában. Az áldozatok között van egy biológiatanár és egy szülő is. Az ukrán kormányerők és az oroszbarát lázadók egymást vádolták a támadás elkövetésével. A kelet-ukrajnai városban a tűzszünet ellenére is folyamatos összecsapások zajlanak a repülőtér környékén, amely jelenleg az ukrán kormányerők kezén van.

 • Provokatív kérdésekkel bombázták Navracsicsot

  2014. október 01., szerda 20:59

  A Hír TV külföldi hírei: Sorozatos provokatív kérdésekkel bombázták Navracsics Tibort a szocialista, zöldpárti és liberális frakciók az európai parlamenti meghallgatásán. A magyar uniós biztosjelölt a felsőoktatás versenyképességének javítását nevezte egyik legfontosabb feladatának.

 • Közelít a félszázhoz az áldozatok száma

  2014. október 01., szerda 15:47

  A Hír TV külföldi hírei: Negyvennyolcra nőtt a japán vulkánkitörés halálos áldozatainak száma.

 • Már Amerikában is felütötte a fejét az ebola

  2014. október 01., szerda 14:40

  A Hír TV külföldi hírei: Már az Egyesült Államokban is megjelent az ebolavírus. A beteg férfi Libériából érkezett Amerikába. Az orvosok attól tartanak, hogy a családját is megfertőzte.

 • Orosz tankok jelentek meg Donyecknél

  8

  2014. október 01., szerda 14:30

  A Hír TV külföldi hírei: Orosz tankok jelentek meg Donyecktől északra, a város reptere környékén pedig ismét harcok törtek ki. Találat ért egy iskolát és egy buszt is, a támadásokban tíz civil vesztette életét.

 • Felhagynak a függetlenségi kampánnyal

  2014. október 01., szerda 13:11

  A Hír TV külföldi hírei: Nem folytatja a függetlenségi kampányt a katalán kormány, miután a spanyol alkotmánybíróság felfüggesztette a referendumot.

 • A nemzeti ünnepen is ezrek tüntettek a kormány ellen

  2014. október 01., szerda 12:15

  A Hír TV külföldi hírei: Kína nemzeti ünnepén is ezrek tüntetnek Hongkong utcáin a pekingi központi kormány ellen. A diákok továbbra is a nagyváros kormányzójának lemondását követelik, valamint azt, hogy ne a Peking által kijelölt bizottság döntsön a 2017-es kormányzóválasztás jelöltjeiről.

 • Nehéz meghallgatás vár Navracsicsra?

  2014. október 01., szerda 07:56

  A Hír TV külföldi hírei: Szerda este hallgatja meg az Európai Parlament Navracsics Tibort – írja a Magyar Nemzet.

 • Lovas István kitiltása belefér az EP sajtóosztályának

  2014. szeptember 30., kedd 13:26

  A Hír TV külföldi hírei: Nem tartja a sajtó- és szólásszabadság megsértésének az Európai Parlament sajtóosztályának vezetője, hogy Lovas Istvánt, a Magyar Nemzet volt brüsszeli tudósítóját fél évre kitiltották az EP épületéből.

 • Brutálisan bántak a menekültekkel a német szállón

  2014. szeptember 30., kedd 13:12

  A Hír TV külföldi hírei: Menekültek bántalmazása ügyében nyomoznak Németországban. Egy Bonnhoz közeli szállóból olyan felvételek kerültek ki, amelyeken az őrök brutális viselkedése látható. A rendőrség indítékként idegengyűlöletre gyanakszik.

 • Terroristákat pénzelt, lecsukták

  2014. szeptember 30., kedd 10:53

  A Hír TV külföldi hírei: Terroristacsoportot finanszírozó férfit vett őrizetbe a rendőrség az ausztráliai Melbourne-ben.

 • Megint sztrájkot hirdettek a Lufthansa pilótái

  2014. szeptember 30., kedd 10:32

  A Hír TV külföldi hírei: Újra sztrájkolnak a Lufthansa egyes pilótái Frankfurtban. A munkabeszüntetés miatt 25 tengerentúli járat nem indul el délelőtt.

 • 16 településről söpörték ki az Iszlám Államot

  2014. szeptember 30., kedd 10:11

  A Hír TV külföldi hírei: Csaknem egy teljes tartományt visszaszereztek az iraki biztonsági erők az Iszlám Államtól. A bagdadi védelmi minisztérium közlése szerint 16 települést tisztított meg a hadsereg az iszlamista lázadóktól. Szakértők szerint az Iszlám Állam lendülete megtört az amerikai légicsapások hatására.

 • Újabb kitöréssel fenyeget a japán tűzhányó

  2014. szeptember 30., kedd 07:50

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb kitörés veszélye miatt felfüggesztették a halottak és túlélők utáni kutatást az Ontake tűzhányónál Japánban. A műszerek ismét erősödő aktivitást mutattak a vulkán kürtője körül.

 • Befagyasztanák a szociális juttatásokat

  2014. szeptember 29., hétfő 19:19

  A Hír TV külföldi hírei: A szociális juttatások kétéves befagyasztását helyezte kilátásba a brit pénzügyminiszter a Konzervatív Párt birminghami éves összejövetelén.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Navracsics Tibor biztosjelölti expozéja
Navracsics Tibor biztosjelölti expozéja
<iframe id="videoplayer_109159" src="http://video.mno.hu/embed/109159" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb