A Hír TV külföldi hírei

 • Újabb újságírót fejezett le az ISIS

  2014. szeptember 02., kedd 21:03

  A Hír TV külföldi hírei: Még vizsgálja a fehér ház az újabb amerikai újságíró lefejezését bemutató felvételt. Az Iszlám Állam terrorszervezet további kivégzésekkel fenyeget.

 • Elkezdődött a biztosjelöltek meghallgatása

  2014. szeptember 02., kedd 19:12

  A Hír TV külföldi hírei: Zárt ajtók mögött kezdte meg az Európai Bizottság új elnöke a brüsszeli testület leendő tagjainak meghallgatását. Jean-Claude Juncker szeptember 10-ig nevezi meg az Európai Bizottság új összetételét. A kinevezések véglegesítéséhez az Európai Parlament jóváhagyására van szükség. Sajtóértesülések szerint Románia a mezőgazdasági poszt helyett a regionális fejlesztési, Ausztria pedig a közlekedési posztot adhatja az új Európai Bizottságban.

 • Moszkva módosítja katonai doktrínáját

  1

  2014. szeptember 02., kedd 17:34

  A Hír TV külföldi hírei: Módosítja katonai doktrínáját Oroszország a NATO bővítése és az ukrán válság miatt.

 • Betörtek a parlamentbe

  2014. szeptember 02., kedd 13:48

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Állam harcosai által elhurcolt katonák hozzátartozói törtek be az iraki parlamentbe, és törtek-zúztak. A Reuters egy szemtanú beszámolója alapján úgy tudja: a több mint száz hozzátartozót a törvényhozók éppen meghallgatni készültek, ez azonban végül elmaradt az összecsapás miatt.

 • Már az ENSZ főtitkára is bírálta Izraelt

  2014. szeptember 02., kedd 12:21

  A Hír TV külföldi hírei: Az Egyesült Államok, Franciaország és Nagy-Britannia után az ENSZ főtitkára is bírálta Izraelt, mivel a zsidó állam önkényesen jelentős földterületet sajátított ki Ciszjordániában.

 • 19 embert vettek őrizetbe

  2014. szeptember 02., kedd 11:57

  A Hír TV külföldi hírei: Tiltott gyülekezés miatt 19 embert vettek őrizetbe a hongkongi hatóságok. A tömeg a demokratikus jogokért és a szabad választásokért vonult utcára.

 • A NATO-nak elvárásai vannak Magyarországgal szemben

  1

  2014. szeptember 02., kedd 10:35

  A Hír TV külföldi hírei: A NATO elvárásai szerint Magyarországnak több mint a duplájára, a GDP-je két százalékára kellene növelnie védelmi kiadásait.

 • Az anya és hároméves gyermeke is meghalt

  2014. szeptember 02., kedd 09:35

  A Hír TV külföldi hírei: Egy anya és hároméves gyermeke halt meg az újabb házomlásban Franciaországban. Ezúttal Lille városában történt a tragédia.

 • Segíteni akartak rajtuk, ők is elkapták a halálos kórt

  2014. szeptember 02., kedd 09:21

  A Hír TV külföldi hírei: Határozatlan idejű sztrájkba kezdtek az ebolajárvány közepette a legnagyobb libériai kórház dolgozói.

 • Nem született eredmény Minszkben

  2014. szeptember 02., kedd 08:36

  A Hír TV külföldi hírei: Konkrét eredmény nélkül ért véget Minszkben az ukrajnai konfliktus békés lezárásának módjait kereső nemzetközi összekötő csoport ülése.

 • Szájer: Elfogadhatatlan, hogy kárpátaljai magyarokat vessenek be

  4

  2014. szeptember 02., kedd 07:30

  A Hír TV külföldi hírei: Elfogadhatatlannak tartja az Európai Parlament néppárti frakciójának fideszes alelnöke, hogy kárpátaljai magyarokat vessenek be oroszok ellen Kelet-Ukrajnában.

 • Magyar katonák mehetnek a Baltikumba

  2014. szeptember 02., kedd 06:59

  A Hír TV külföldi hírei: Megemelheti a honvédelmi költségvetést Magyarország az orosz–ukrán konfliktus miatt. Magyar katonák mehetnek a Baltikumba, és a pápai repteret is fejleszthetik.

 • Merkel: Európa biztonságát veszélyezteti az Iszlám Állam

  2014. szeptember 01., hétfő 19:45

  A Hír TV külföldi hírei: Németország és egész Európa biztonságát veszélyezteti az Iszlám Állam előretörése a Közel-Keleten – jelentette ki Angela Merkel a Bundestagban. A német kancellár ezzel indokolta, hogy országa hetvenmillió euró értékben támogatja fegyverrel, lőszerrel és egyéb katonai eszközökkel az iraki Kurdisztán hadseregét.

 • Elfoglalták a köztévé székházát is

  2014. szeptember 01., hétfő 13:44

  A Hír TV külföldi hírei: Kormányellenes tüntetők foglalták el egy időre a pakisztáni köztévé székházát. Miután sikerült félbeszakítaniuk az adást is, katonák szállták meg az épületet, így a több száz demonstráló végül elhagyta a tévét.

 • Megszűnnek a demokratikus választások

  2014. szeptember 01., hétfő 13:20

  A Hír TV külföldi hírei: Megszűnnek a demokratikus választások Hongkongban, miután a kínai parlament úgy döntött: ezentúl nem indulhatnak olyan jelöltek, akiket a kommunista párt nem fogad el. Hongkong 1997-ben lett Kína része, amikor lejárt a britek bérleti szerződése.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – „Mit keresel az én városomban? Három percet adok!”
Magyarország élőben – „Mit keresel az én városomban? Három percet adok!”
<iframe id="videoplayer_107048" src="http://video.mno.hu/embed/107048" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb