A Hír TV külföldi hírei

 • Összekaszabolta a diákokat, egy tanárral pedig végzett

  2015. április 20., hétfő 16:46

  A Hír TV külföldi hírei: Egy tanárt megölt, további két tanárt és két diákot pedig könnyebben megsebesített egy 13 éves fiú Barcelonában.

 • Újabb menekülteket szállító hajó veszett oda

  2015. április 20., hétfő 14:18

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb menekülteket szállító hajók süllyedtek el a Földközi-tengeren. Brüsszel több pénzt szánna az Európai Unió tengeri határainak ellenőrzésére.

 • Mistral-ügy: mégis létrejöhet a francia–orosz üzlet

  2015. április 20., hétfő 13:05

  A Hír TV külföldi hírei: A francia elnök szerint nem kizárt, hogy leszállítják Oroszországnak azt a két anyahajót, amit az oroszok még 2010-ben rendeltek meg a francia hadseregtől.

 • Bocsánatkérést követelnek, behívatták az amerikai nagykövetet

  2015. április 20., hétfő 10:50

  A Hír TV külföldi hírei: Behívatta az Egyesült Államok nagykövetét a lengyel külügyminisztérium.

 • Áldozata is van a földrengésnek

  2015. április 20., hétfő 10:35

  A Hír TV külföldi hírei: 6,8-as erősségű földrengés volt a Csendes-óceán nyugati felén, Japán és Tajvan közelében.

 • Bevándorlókat elkergető emberek százait vetté őrizetbe

  2015. április 20., hétfő 10:30

  A Hír TV külföldi hírei: Több mint háromszáz embert vettek őrizetbe a hatóságok a dél-afrikai zavargásokban. A helyiek az elmúlt napokban külföldi tulajdonban lévő üzleteket gyújtottak fel és menekülésre kényszerítették a külföldieket. Azzal vádolják őket, hogy elveszik előlük a munkahelyeket. A támadásoknak legkevesebb hat áldozata volt.

 • Épp csak kormányra kerültek, máris feladnák az ország semlegességét

  1

  2015. április 20., hétfő 10:25

  A Hír TV külföldi hírei: A sajtóhírek szerint Finnország nem hivatalosan már be is adta a csatlakozási kérelmét a NATO-hoz. Az észak-atlanti tagságot a lakosság kevesebb mint fele támogatja, de a pártok és a hadsereg vezetői feladnák a finn semlegességet.

 • Rendkívüli csúcs a rengeteg menekült miatt

  2015. április 20., hétfő 10:15

  A Hír TV külföldi hírei: Egy túlélő szerint nem hétszáz, hanem kilencszáz ember utazott azon a hajón, amely vasárnap süllyedt el a Földközi-tengeren. A menekültek Európába próbáltak eljutni. Az ügyben összehívták az uniós állam- és kormányfők rendkívüli találkozóját, az EU szorosabb együttműködést akar az észak-afrikai országokkal.

 • Ismét keresztényeket végzett ki az Iszlám Állam

  2015. április 20., hétfő 10:00

  A Hír TV külföldi hírei: Afrikai keresztények kivégzéséről közölt videót az Iszlám Állam nevű terrorszervezet. 28 etióp hívőt végeztek ki Líbiában. A videó szerint az áldozatok egy részét a tengerparton fejezték le, másokat a sivatagban lőttek agyon.

 • Leszámolás állhat a kivégzések hátterében

  2015. április 20., hétfő 07:40

  A Hír TV külföldi hírei: Fegyveresek lövöldöztek az egyik legnagyobb brazil focicsapat, a Corinthians szurkolói klubjában.

 • Erőszakba torkollott az évforduló

  2015. április 19., 12:33

  A Hír TV külföldi hírei: Összecsaptak egymással a tüntetők és a rendőrök Szöul belvárosában a Szevol komphajó elsüllyedésének évfordulóján.

 • „Elég a kormányzati terrorból” – két hetet adtak

  2015. április 19., 12:24

  A Hír TV külföldi hírei: Az államot átható korrupció, a magas energiaárak, a kilátástalanság és a szerb önkormányzatoknak adott különleges jogkör ellen tiltakoztak Koszovóban. A kormány ugyanis olyan megállapodást kötött Szerbiával, amely a szerb többségű önkormányzatokat egyesítené, és így közös képviselettel ruházná fel.

 • Menekítik az embereket, de talán alábbhagynak az indulatok

  2015. április 19., 11:44

  A Hír TV külföldi hírei: Elkezdték állampolgáraik kimenekítését Dél-Afrikából a szomszédos afrikai országok, ahol az utóbbi időben zavargások törtek ki a bevándorlók miatt. A dél-afrikai elnök azt mondta: miután országa rendezte az összecsapásokat, szeretettel várják vissza a bevándorlókat.

 • Ban Ki Mun elítélte az afganisztáni öngyilkos merényletet

  2015. április 19., 09:44

  A Hír TV külföldi hírei: A leghatározottabban elítélte és „barbár támadásnak” nevezte a tegnapi afganisztáni öngyilkos merényletet az ENSZ-főtitkár.

 • UKIP: Hiteltelenné tette magát a baloldal

  2015. április 18., szombat 20:41

  A Hír TV külföldi hírei: Egyszerre kampányol a bevándorlók és a helyiek szavazataiért a brit Munkáspárt. Az ellenzéki erő azonos bért ígér a migránsoknak, de a külföldi munkaerő-toborzásnak véget vetne. David Cameron miniszterelnök nem szállt be a vitába, a Függetlenségi Párt szerint a brit baloldal hiteltelenné tette magát a bevándorlás kérdésében.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Zúgolódás a Kisgazda Polgári Egyesületben
Magyarország élőben – Zúgolódás a Kisgazda Polgári Egyesületben
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb