A Hír TV külföldi hírei

 • Származás alapján diszkriminál az izraeli polgármester

  2014. november 20., csütörtök 21:47

  A Hír TV külföldi hírei: Megtiltotta az arab származású munkások egy részének alkalmazását egy dél-izraeli város polgármestere. Attól tart ugyanis, hogy az arabok újabb merényleteket követhetnek el a zsidók ellen. A helyiek egy része viszont úgy vélekedett, hogy nem szabadna származás alapján diszkriminálni senkit. Eközben Gázában legalább ezer ember nem jut megfelelő egészségügyi ellátáshoz, mivel Egyiptom továbbra is lezárva tartja a rafahi határátkelőt. A gázai belügyminisztérium szerint az övezet egy nagy börtönre hasonlít.

 • Elszállították a maláj gép roncsait

  2

  2014. november 20., csütörtök 20:25

  A Hír TV külföldi hírei: Elszállították a kelet-ukrajnai szakadárok ellenőrzése alatt lévő térségből a júliusban lezuhant malájziai repülőgép roncsait.

 • Gyilkos hóviharok csaptak le New York államra

  2014. november 20., csütörtök 19:50

  A Hír TV külföldi hírei: Legkevesebb nyolcan haltak meg az Egyesült Államokban az északi területeket sújtó hóviharokban. Hárman hólapátolás közben kaptak szívrohamot, egy ember hómaró működtetése közben esett össze, s volt, akit három és fél méteres hó alatt találtak meg holtan autójában.

 • Ukrán válság: nem tudni, hogy ki nyitott tüzet

  2014. november 20., csütörtök 17:44

  A Hír TV külföldi hírei: Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet nem tudja megállapítani, hogy kik lőttek rá a szervezet két gépkocsijára Doneck közelében. Kijevi közlés szerint a lázadók gyakran használják az ukrán hadsereg azonosító jeleit, hogy provokációkat hajtsanak végre.

 • Az iszlám fegyveresek jelentik a legnagyobb veszélyt az USA-ra

  2014. november 20., csütörtök 15:33

  A Hír TV külföldi hírei: A legnagyobb veszélyt az Iszlám Állam terroristái jelentik az Egyesült Államokra – nyilatkozta az ország védelmi minisztere.

 • Szijjártó: Támogatjuk Szerbia uniós közeledését

  2014. november 20., csütörtök 15:10

  A Hír TV külföldi hírei: Magyarország határozottan támogatja Szerbia uniós közeledését – jelentette ki Belgrádban Szijjártó Péter. A tárcavezető szerint az Európai Uniónak fel kell gyorsítania a bővítési folyamatot.

 • Felavatták Vacláv Havel mellszobrát a Capitoliumban

  1

  2014. november 20., csütörtök 13:00

  A Hír TV külföldi hírei: Felavatták Vacláv Havel mellszobrát az amerikai kongresszus épületében. Kossuth Lajos, Winston Churchill és Raoul Wallenberg után a volt csehszlovák és cseh elnök a negyedik külföldi politikus, aki ebben az elismerésben részesült.

 • Több millió illegális bevándorlón segítene Obama

  2014. november 20., csütörtök 12:25

  A Hír TV külföldi hírei: Csütörtökön, vagyis magyar idő szerint péntek hajnalban jelenti be az amerikai elnök az úgynevezett bevándorlási rendeletet. Barack Obama a jogszabállyal az Egyesült Államokban élő tizenegymilliónyi illegális bevándorló közül több milliót juttathat ezzel törvényes munkavállaláshoz. A republikánusok már a bejelentés előtt tiltakoznak.

 • Minimum nyolcan meghaltak az ítéletidőben

  2014. november 20., csütörtök 11:05

  A Hír TV külföldi hírei: Legkevesebb nyolcan haltak meg az Egyesült Államokban, az északi területeket sújtó hóviharokban.

 • Két francia biztat az ISIS-hez csatlakozásra

  2014. november 20., csütörtök 11:00

  A Hír TV külföldi hírei: Miközben Franciaország az Iszlám Állam elleni légicsapások fokozására készül, a franciákat három honfitársuk a terrorszervezethez való csatlakozásra buzdítja. A most közzétett videón szereplő francia állampolgárok a múlt hét végén megjelentetett felvételek szerint lefejezésekben is segédkeztek.

 • Fegyveres férfit vettek őrizetbe a Fehér Háznál

  2014. november 20., csütörtök 10:55

  A Hír TV külföldi hírei: Őrizetbe vettek egy iowai férfit a washingtoni Fehér Ház közelében, akinek autójában egy vadászfegyvert és lőszert találtak.

 • Összecsapásokba torkollott a diáktüntetés

  2014. november 20., csütörtök 10:50

  A Hír TV külföldi hírei: Összecsapásokba torkollott a londoni diáktüntetés. Több ezer hallgató vonult fel a brit fővárosban a felsőoktatási tandíj, a hallgatókat terhelő adósságok és az oktatásra fordított állami kiadások szűkítése ellen tiltakozva. Több kormányzati épületet is megostromoltak, majd összecsaptak a rendőrökkel.

 • Putyin: Fontos partnerünk Magyarország

  2014. november 19., szerda 13:22

  A Hír TV külföldi hírei: Oroszország egyik legfontosabb politikai és kereskedelmi-gazdasági partnerének nevezte Magyarországot Vlagyimir Putyin.

 • Ököl- vagy fegyverpárbajt szeretne az államfővel

  2

  2014. november 19., szerda 12:57

  A Hír TV külföldi hírei: Pisztoly vagy ökölpárbajra hívta az ukrán államfőt a luhanszki szakadárok vezetője, hogy véget vessenek a háborúnak Délkelet-Ukrajnában. A német és az orosz külügyminiszter közben a tárgyalóasztal mellett próbált megegyezni a tűzszünet betartásáról.

 • Bezúzták a törvényhozás üveghomlokzatát a tüntetők

  2014. november 19., szerda 12:16

  A Hír TV külföldi hírei: Négy embert őrizetbe vettek Hongkongban, miután betörték a városi törvényhozás üveghomlokzatát és a rendőrökkel is összecsaptak. A tüntetők már két hónapja demonstrálnak a választási reform kiszélesítéséért. A helyi kormányzat és Peking ugyanakkor egyelőre nem enged.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Államcsínyt készít elő Washington?
Magyarország élőben – Államcsínyt készít elő Washington?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb