A Hír TV külföldi hírei

 • Cameron kikelt magából: nincs több brit pénz az EU-nak

  1

  2014. október 24., péntek 21:25

  A Hír TV külföldi hírei: Nem ad még több pénzt Nagy-Britannia az Európai Uniónak.

 • Ebola: mindkét amerikai nővér meggyógyult

  2014. október 24., péntek 20:10

  A Hír TV külföldi hírei: Meggyógyult mindkét amerikai nővér, akik korábban ebolával fertőződtek meg Dallasban, egy Libériából érkezett beteg kezelésekor. Egy Afrikából visszatért amerikai orvosnak viszont pozitív lett a tesztje.

 • Putyin: Az EU-nak kellene állnia az ukrán gázszámlát

  1

  2014. október 24., péntek 19:35

  A Hír TV külföldi hírei: Vlagyimir Putyin szerint is az Európai Uniónak kellene állnia Ukrajna gázszámláját – az orosz elnök erről Szocsiban beszélt, a Valdaj klubban.

 • Putyin felkínálta nekünk Kárpátalját?

  2014. október 24., péntek 18:52

  A Hír TV külföldi hírei: Nem esett szó Ukrajna felosztásáról a volt lengyel miniszterelnök és Vlagyimir Putyin között – cáfolta az erről szóló értesüléseket Donald Tusk, aki egy múlt heti, azóta visszavont interjú szerint 2008-ban beszélgetett erről az oroszok első emberével.

 • Orbán: A labda Amerika térfelén pattog

  2014. október 24., péntek 18:00

  A Hír TV külföldi hírei: Bizonyíték nélkül nem lehet eljárást indítani az Egyesült Államok által emelgetett korrupciós ügyekben Orbán Viktor szerint. Az amerikai ügyvivő továbbra sem hajlandó megnevezni sem a személyeket, sem a konkrét ügyeket.

 • Már több mint félezer halottja van a bombázásoknak

  2014. október 24., péntek 12:28

  A Hír TV külföldi hírei: Már több mint 500 szélsőséges fegyveres halt meg a szíriai amerikai bombázásokban egy szíriai emberi jogi szervezet szerint. A légi hadjáratnak több mint 30 civil áldozata is van. Közben az iraki kurd parlament már jóváhagyta a csapatok küldését Szíriába, Törökországon keresztül, hogy felvegyék a harcot az Iszlám Állam ellen.

 • Hivatalos: megalakult az Európai Bizottság

  2014. október 24., péntek 12:23

  A Hír TV külföldi hírei: Hivatalosan is megalakult az Európai Bizottság.

 • Fegyverropogás közepette készülnek a választásokra

  2014. október 24., péntek 12:11

  A Hír TV külföldi hírei: Vasárnap parlamenti választásokat tartanak Ukrajnában. A szakadárok által irányított területeken mindannak ellenére nem lesz szavazás, hogy a moszkvai vezetés bejelentette: elismeri az ukrán voksolás eredményét. A Kreml azonban megértést tanúsított az iránt is, hogy az oroszbarát kelet-ukrajnai szakadárok saját választást rendeznek november 2-án a befolyásuk alatt tartott területeken. A térségben a fegyverek sem hallgattak el teljesen Kelet-Ukrajnában.

 • Szíriába készült a merénylő

  2014. október 24., péntek 10:22

  A Hír TV külföldi hírei: Szíriába akart utazni a szerdai, ottawai merénylet elkövetője, de nem kapott útlevelet. A 32 éves férfi kereste a kapcsolatot az iszlamistákkal: e-mailjét megtalálták egy olyan személy számítógépén, akit terrorizmussal összefüggő bűncselekménnyel vádolnak.

 • Megállapodás született Brüsszelben

  2014. október 24., péntek 10:14

  A Hír TV külföldi hírei: Megállapodtak az EU-s állam- és kormányfők a 2030-ig szóló uniós klíma- és energiastratégiáról. Az éjszakába nyúló vitát követően azt is rögzítették, hogy a vállalások többszöri felülvizsgálatára lesz lehetőség. A kétnapos brüsszeli csúcstalálkozón ezzel a legfontosabb kérdésben egyezségre jutottak az európai vezetők, de tárgyalnak még az ebolahelyzetről is.

 • Politikai támadások kereszttüzében kell majd dolgoznia Navracsicsnak

  2014. október 24., péntek 07:59

  A Hír TV külföldi hírei: Állandó politikai támadások kereszttüzében kell majd dolgoznia Navracsics Tibornak uniós biztosi megbízatása alatt.

 • Sztrájkolnak a vasúti dolgozók

  2014. október 24., péntek 07:46

  A Hír TV külföldi hírei: Ma sztrájkolnak az olasz vasút dolgozói.

 • Merénylet a parlamentnél: kiderült, hányan követték el a támadást

  2014. október 23., csütörtök 20:08

  A Hír TV külföldi hírei: Egyetlen ember követte el a fegyveres támadást szerdán a kanadai parlamentnél – jelentették be a helyi hatóságok. A férfi lelőtt egy katonát, később azonban végeztek vele a rendfenntartók. Ez már a második olyan merénylet a héten, amelyet iszlám hitre áttért emberek hajtottak végre kanadai katonák ellen. A szélsőségesek így akarják megbosszulni, hogy Kanada részt vállalt az afganisztáni háborúban, most pedig bombázza az Iszlám Állam nevű dzsihadista szervezetet.

 • Bíróság előtt a Total-vezér halálát okozó sofőr

  2014. október 23., csütörtök 12:20

  A Hír TV külföldi hírei: Őrizetbe vettek négy reptéri dolgozót Moszkvában a Total-elnök repülőgép-balesete miatt. Közben megkezdődött a balesetet okozó hókotró vezetőjének bírósági tárgyalása.

 • Együttes erővel dolgoznak az ebolavakcinán

  2014. október 23., csütörtök 12:14

  A Hír TV külföldi hírei: Az ebola miatti utazási korlátozásokról tárgyal az Egészségügyi Világszervezet bizottsága. A genfi értekezleten várhatóan szigorítják a határellenőrzéseket a járvány megállítása érdekében. Közben a vezető gyógyszergyártók egyesítik erőfeszítéseiket egy ebolavakcina kifejlesztése érdekében.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Szerénységet és alázatot vár Kósa Lajos
Magyarország élőben – Szerénységet és alázatot vár Kósa Lajos
<iframe id="videoplayer_110974" src="http://video.mno.hu/embed/110974" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb