A Hír TV külföldi hírei

 • „A magyar kormányfő támogatást érdemel, nem kritikát”

  2015. szeptember 02., szerda 21:10

  A Hír TV külföldi hírei: A magyar kormányfő mellett kiállt egyik leghűbb nyugat-európai szövetségese. A bajor miniszterelnök azt mondta: Orbán Viktor bevándorláspolitikája támogatást érdemel, nem kritikát – ezt üzeni a miniszterelnöknek a bajor kormányfő.

 • Elfogták a párizsi lakástűz feltételezett elkövetőjét

  2015. szeptember 02., szerda 19:32

  A Hír TV külföldi hírei: Egy harminc év körüli férfit vett őrizetbe a francia rendőrség a párizsi lakástűzzel összefüggésben. A büntetett előéletű férfit térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították. Összesen nyolc ember, köztük két gyerek vesztette életét a tűzben.

 • Folyamatosan mentik a bevándorlókat a tengerből

  2015. szeptember 02., szerda 18:03

  A Hír TV külföldi hírei: Minimum tizenegy, feltehetően szíriai menekült fulladt vízbe az Égei-tengeren, miután csónakjuk elsüllyedt Törökország és a görög Kosz sziget között. Négy embert kimentett a parti őrség, ketten pedig mentőmellénnyel érték el a partot. Eközben a Földközi-tengerből is folyamatosan menteni kell a migránsokat: egy norvég hajó csaknem 800 bevándorlót vett fel a fedélzetére. Idén már több mint 2500 ember vesztette életét, miközben a tengeren keresztül próbált átkelni Európába.

 • 71 halál: megszólalt az embercsempész anyja és felesége is

  2015. szeptember 02., szerda 18:02

  A Hír TV külföldi hírei: Bulgáriában újabb embercsempészt vettek őrizetbe a halálkamion ügyében - ezzel már 6-ra nőtt a gyanúsítottak száma.

 • Spanyol cég gyártja a pengés drótkerítést

  2015. szeptember 02., szerda 15:20

  A Hír TV külföldi hírei: Egy spanyol cég gyártotta a pengés drótakadályt a magyar–szerb határra, közölte a Magyar Távirati Iroda egy konzervatív spanyol lap cikkére hivatkozva.

 • 800 ezer menekülttel számolnak 2015-ben

  2015. szeptember 02., szerda 12:46

  A Hír TV külföldi hírei: Már csak néhány tucat migráns érkezik a müncheni pályaudvarra, szemben az elmúlt napok több százas létszámával. Az érkezőket önkéntesek fogadják, akik takarókkal, élelmiszerrel és orvosi segítséggel látják el őket. Németország egyes becslések szerint 800 ezer befogadott menekülttel zárja majd az évet, ez négyszerese a 2014-es adatnak.

 • Gyerekek is bennégtek a lakásban

  2015. szeptember 02., szerda 10:32

  A Hír TV külföldi hírei: Gyerekek is meghaltak Párizsban, amikor tűz ütött ki egy lakóházban.

 • „Osztrák bagoly mondja a magyar verébnek, hogy nagyfejű”

  2015. szeptember 02., szerda 10:20

  A Hír TV külföldi hírei: Ellenőrzés nélkül továbbengedi a bécsi rendőrség a Németországba tartó menekülteket – írja a Die Presse.

 • Órákat kellett csendben a sötétben ücsörögniük az utasoknak

  2015. szeptember 02., szerda 10:15

  A Hír TV külföldi hírei: Több száz utas rekedt bent hajnalban a Csalagútban, miután migránsok hatoltak a járatba. A Nagy-Britanniát Franciaországgal összekötő alagútban elállták a vonatok útját, majd megpróbáltak felkapaszkodni az Eurostar szuperexpressz-vonatokra.

 • Schulz: A magyar kormány politikáját az irracionalitás és az egoizmus jellemzi

  2015. szeptember 02., szerda 08:26

  A Hír TV külföldi hírei: Magyarország is jól járna az európai menekültkvóta-rendszerrel – az Európai Parlament elnöke szerint.

 • Uniós adatbázisba regisztrálnák őket?

  2015. szeptember 01., kedd 20:09

  A Hír TV külföldi hírei: Csütörtökön fogadja Brüsszelben Jean-Claude Juncker Orbán Viktort, hogy tárgyaljanak arról, milyen segítségre van szüksége Magyarországnak a menekültválság rendezéséhez. Brüsszeli hírek szerint Magyarországon is létrehozhatnak olyan központokat, ahol az EU idegenrendészeti szakemberei regisztrálják a menekülteket egy uniós adatbázisban.

 • Az osztrák hatóságok mindenkit továbbengedtek

  2015. szeptember 01., kedd 20:03

  A Hír TV külföldi hírei: 3650 menekült érkezett a bécsi nyugati vasútállomásra. Korábban több magyar sajtóorgánum is arról írt, hogy akinek nincs papírja, azt visszafordítják Magyarországra. A Hír TV tudósítója azonban a helyszínen úgy értesült: az osztrák hatóságok mindenkit továbbengedtek.

 • Új módszer: a motortérben bújt el a bevándorló

  2015. szeptember 01., kedd 19:37

  A Hír TV külföldi hírei: Egy autó motorterében találtak illegális bevándorlót a spanyol hatóságok a marokkói határon.

 • Egymásra mutogatnak - kaotikus állapotok uralkodnak

  2015. szeptember 01., kedd 17:48

  A Hír TV külföldi hírei: Egymásra mutogat a német, az osztrák és a magyar kormány a menekülthelyzet miatt. Az osztrák kancellár szerint Magyarországnak nem szabadott volna megnyitnia a vonatokat a migránsok előtt. A magyar kormány szerint azért tették ezt, mert korábban a német politikusok nem pontosan fogalmaztak arról, hogy befogadják-e az összes szíriai menekültet. Berlin viszont elhárította a felelősségre vonást. Egyelőre annyi biztos, hogy a már Németországban lévő bevándorlókat nem küldik vissza Magyarországra.

 • Lerohanták a libanoni környezetvédelmi minisztériumot

  2015. szeptember 01., kedd 17:40

  A Hír TV külföldi hírei: Elfoglalták a környezetvédelmi minisztériumot Libanonban a kormány lemondását követelő aktivisták.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Tiltakoznak a migránsok
Lapzárta – Tiltakoznak a migránsok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb