Jobban vannak a buszbaleset magyar sérültjei + Videó

NT
Forrás: Hír TV,MNO
2012. június 01., péntek 16:39
Jobban vannak a törökországi buszbaleset magyar sérültjei. Tíz embert már kiengedtek a kórházból, hét személyt még megfigyelés alatt tartanak.

A Haris Travel utazási iroda buszán 34-en utaztak, amikor csütörtök Délnyugat-Törökországban, Bodrum közelében  összeütközött egy személygépkocsival. A sofőr, aki a balesetet okozta, egyébként 92 éves, őt továbbra is súlyos sérülésekkel ápolják kórházban. A baleset magyar utasai viszont már jobban vannak, már csak két turistát ápolnak a kórházban. A baleset könnyű sérültjei közül hatot már reggel kiengedtek a kórházból, tíz pedig már csütörtökön hazamehetett.

Hirdetés

Jobban vannak a buszbaleset sérültjei
Jobban vannak a buszbaleset sérültjei

Folytatják a körutazást


A Kisalföld.hu a balesetet követően úgy értesült, hogy a magyar turisták egy tizenhárom napos törökországi utazáson vettek részt. Budapestről Isztambulba repülővel érkeztek a múlt hét szerdáján kezdődött török körút résztvevői –  tudta meg a portál a budapesti székhelyű utazásszervező cég munkatársától.

Az utazásszervező arról is beszélt, hogy pénteken reggel a turistacsapat egy másik busszal tovább folytatja a körutazást. A magyar utasoknak hétfőn ér véget az utazás.

Hirdetés

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte - Szükség van-e tűzparancsra?
Csörte - Szükség van-e tűzparancsra?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb