A Hír TV külföldi hírei

 • Lovas István kitiltása belefér az EP sajtóosztályának

  2014. szeptember 30., kedd 13:26

  A Hír TV külföldi hírei: Nem tartja a sajtó- és szólásszabadság megsértésének az Európai Parlament sajtóosztályának vezetője, hogy Lovas Istvánt, a Magyar Nemzet volt brüsszeli tudósítóját fél évre kitiltották az EP épületéből.

 • Brutálisan bántak a menekültekkel a német szállón

  2014. szeptember 30., kedd 13:12

  A Hír TV külföldi hírei: Menekültek bántalmazása ügyében nyomoznak Németországban. Egy Bonnhoz közeli szállóból olyan felvételek kerültek ki, amelyeken az őrök brutális viselkedése látható. A rendőrség indítékként idegengyűlöletre gyanakszik.

 • Terroristákat pénzelt, lecsukták

  2014. szeptember 30., kedd 10:53

  A Hír TV külföldi hírei: Terroristacsoportot finanszírozó férfit vett őrizetbe a rendőrség az ausztráliai Melbourne-ben.

 • Megint sztrájkot hirdettek a Lufthansa pilótái

  2014. szeptember 30., kedd 10:32

  A Hír TV külföldi hírei: Újra sztrájkolnak a Lufthansa egyes pilótái Frankfurtban. A munkabeszüntetés miatt 25 tengerentúli járat nem indul el délelőtt.

 • Tízezrek éjszakáztak Hongkong utcáin a demokráciáért

  2014. szeptember 30., kedd 10:17

  A Hír TV külföldi hírei: Több tízezer tüntetőt ért a hajnal az utcán Hongkongban. A demokráciát és szabad választást követelő diákok barikádok mögött vertek tábort a pénzügyi negyed központjában.

 • 16 településről söpörték ki az Iszlám Államot

  2014. szeptember 30., kedd 10:11

  A Hír TV külföldi hírei: Csaknem egy teljes tartományt visszaszereztek az iraki biztonsági erők az Iszlám Államtól. A bagdadi védelmi minisztérium közlése szerint 16 települést tisztított meg a hadsereg az iszlamista lázadóktól. Szakértők szerint az Iszlám Állam lendülete megtört az amerikai légicsapások hatására.

 • Újabb kitöréssel fenyeget a japán tűzhányó

  2014. szeptember 30., kedd 07:50

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb kitörés veszélye miatt felfüggesztették a halottak és túlélők utáni kutatást az Ontake tűzhányónál Japánban. A műszerek ismét erősödő aktivitást mutattak a vulkán kürtője körül.

 • Befagyasztanák a szociális juttatásokat

  2014. szeptember 29., hétfő 19:19

  A Hír TV külföldi hírei: A szociális juttatások kétéves befagyasztását helyezte kilátásba a brit pénzügyminiszter a Konzervatív Párt birminghami éves összejövetelén.

 • Ledöntötték Ukrajna legnagyobb Lenin-szobrát

  1

  2014. szeptember 29., hétfő 18:24

  A Hír TV külföldi hírei: A nacionalisták ledöntötték Ukrajna legnagyobb Lenin-szobrát.

 • Kulcsfontosságú meghallgatások kezdődnek

  2014. szeptember 29., hétfő 18:22

  A Hír TV külföldi hírei: Az Európai Parlament megkezdte az unió kormányának tekintett Európai Bizottság tagjainak meghallgatását. A magyar biztos, Navracsics Tibor szerda este válaszol a kérdésekre. A biztosokról október 22-én szavaz az uniós törvényhozás.

 • A zöldek nem fogadják el Navracsicsot

  2014. szeptember 29., hétfő 15:18

  A Hír TV külföldi hírei: Nem fogadja el Navracsics Tibor jelölését uniós biztosnak az Európai Parlament zöldpárti frakciója.

 • A jobboldal megerősödését hozták a választások

  2014. szeptember 29., hétfő 13:47

  A Hír TV külföldi hírei: A jobboldal megerősödését hozták a vasárnapi szenátusi választások Franciaországban. A konzervatívok visszaszerezték 2011-ben elveszített többségüket a felsőházban, a szélsőjobb pedig most először juttatott politikusokat a szenátusba.

 • Merényletek kísérték a beiktatást

  2014. szeptember 29., hétfő 13:02

  A Hír TV külföldi hírei: Merényletek kísérték az új afgán elnök beiktatását Kabulban.

 • Alábecsülte az Iszlám Állam erősödését Amerika

  1

  2014. szeptember 29., hétfő 12:25

  A Hír TV külföldi hírei: Az Egyesült Államok alábecsülte az Iszlám Állam erősödését, miközben túlbecsülte az iraki hadsereg képességét a dzsihadisták legyőzésére – jelentette ki az amerikai elnök. Az amerikai vezetésű koalíció tegnap este támadta a legjelentősebb szíriai földgázüzemet is, amely jelenleg az Iszlám Állam kezén van.

 • Diákok ezrei tartják megszállás alatt az utcákat, tereket

  2014. szeptember 29., hétfő 12:04

  A Hír TV külföldi hírei: Továbbra is tüntető diákok lepik el Hongkong legforgalmasabb utcáit és tereit – a fiatalok szabad kormányzóválasztást követelnek 2017-re a kínai központi kabinettől. Peking törvénytelen gyülekezésnek tartja a demonstrációt.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Riasztás – Rendőrgázolás
Riasztás – Rendőrgázolás
<iframe id="videoplayer_109012" src="http://video.mno.hu/embed/109012" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb