A Hír TV külföldi hírei

 • Elmebajjal küzdött a dijoni gázoló

  2014. december 22., hétfő 19:19

  A Hír TV külföldi hírei: Elővigyázatosságra szólította fel a biztonsági erőket a francia elnök a két hétvégi terrorgyanús támadás után. Vasárnap egy férfi többször is a járókelők közé hajtott autójával Dijonban. Az ámokfutó ugyanúgy Allahot éltette, mint az a férfi, aki szombaton késsel rontott be egy közép-franciaországi rendőrőrsre, ahol az egyenruhások lelőtték.

 • Az Iszlám Állam Európát is le akarja igázni

  1

  2014. december 22., hétfő 15:48

  A Hír TV külföldi hírei: Bejutott az Iszlám Állam uralta területekre egy német újságíró, aki interjúkat is készített a dzsihadisták harcosaival. Az egyik iszlamista közölte vele: meghódítják Európát is, és aki nem tér át a hitükre, azt megölik.

 • Az észak-koreaiak már az atomerőművekben turkálnak?

  2014. december 22., hétfő 15:48

  A Hír TV külföldi hírei: Hekkertámadás ért egy dél-koreai atomerőművet a múlt héten. Észak-Korea közben katonai támadással fenyegette meg az Egyesült Államokat, amiért Washington a kommunista államot vádolja a Sony Stúdió szervereinek feltörésével.

 • Hangfelvétel: 15 évesekkel volt szexuális kapcsolata az ezredesnek?

  2014. december 22., hétfő 15:35

  A Hír TV külföldi hírei: Az izraeli hadsereg több tisztje ellen indult vizsgálat szexuális vétségek miatt az utóbbi napokban. A tel-avivi bíróság vasárnap meghosszabbította a hírszerzés egy meg nem nevezett ezredesének előzetes letartóztatását, a gyanú szerint 15 éves fiúkkal létesített pénzért nemi kapcsolatot.

 • Adót csalt a hercegnő?

  2014. december 22., hétfő 15:13

  A Hír TV külföldi hírei: Adócsalás vádjával kell bíróság elé állnia Krisztina spanyol hercegnőnek.

 • Idén más lesz a karácsony a kelet-ukrajnai gyermekeknek

  2014. december 22., hétfő 10:25

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb orosz segélykonvoj érkezett a szakadárok uralta kelet-ukrajnai régiókba – immár a tizedik. A kamionok a gyógyszerek és élelmiszerek mellett karácsonyfát és ajándékokat is szállítottak Doneckbe és Luhanszkba.

 • Dover frontvonallá vált, egyre feszültebb a hangulat a briteknél

  2014. december 22., hétfő 10:12

  A Hír TV külföldi hírei: Ezer fontos bírságot kell fizetniük a kamionsofőröknek, ha illegális bevándorló szállításán érik őket a brit rendőrök. A teherautó-sofőrök, így a kikötővárosok 150 kilométeres körzetében még pihenni sem állnak meg, a külföldi menekültek jó része ugyanis a sofőr tudta nélkül fészkeli be magát a szállítmány közé.

 • Ferenc pápa: A béke a karácsony legfontosabb ajándéka

  2014. december 22., hétfő 07:59

  A Hír TV külföldi hírei: Minden világiasságtól mentes, valódi keresztény karácsonyt kívánt a pápa a híveknek. A katolikus egyházfő, lakosztálya ablakából arra hívta fel a figyelmet, hogy a karácsony legfontosabb ajándéka a béke. Közben a latin pátriárka Gáza városában misézett, és arra kérte a világot, hogy ne feledkezzen meg a Gázai övezetről, ahonnan az izraeli zárlat miatt idén sem zarándokolhatnak a palesztin hívők Betlehembe.

 • Londonba menekülnek az orosz gazdagok

  1

  2014. december 21., 21:00

  A Hír TV külföldi hírei: Rekordokat dönt a Londonba költöző jómódú oroszok száma, akik a „milliomosvízum” által kínált lehetőségeket használják ki.

 • Esélyük sem volt, szabályos kivégzés történt

  3

  2014. december 21., 12:50

  A Hír TV külföldi hírei: Egy 28 éves férfi állt bosszút két rendőrön Amerikában, fejbe lőtte őket, majd magával is végzett.

 • Kuba marad kommunista, Amerika tartsa ezt tiszteletben

  2014. december 21., 12:10

  A Hír TV külföldi hírei: Kuba nem tér le a kommunizmus útjáról, és ezt Amerikának tiszteletben kell tartania – jelentette ki Raúl Castro a havannai parlamentben, miután a törvényhozás jóváhagyta az Egyesült Államokkal való kapcsolatok felújítását.

 • Gyerekgyilkosság: vádat emeltek az anya ellen

  2014. december 21., 12:01

  A Hír TV külföldi hírei: Vádat emeltek a 8 gyermek meggyilkolásával gyanúsított ausztrál anya ellen.

 • Késsel támadt a rendőrökre, lelőtték

  2014. december 21., 08:02

  A Hír TV külföldi hírei: Késsel támadt a rendőrökre egy iszlamista férfi Nyugat-Franciaországban. A támadót lelőtték az egyenruhások.

 • Bekötött szájjal demonstráltak a spanyolok

  2014. december 20., szombat 21:11

  A Hír TV külföldi hírei: Több ezren demonstráltak Madridban és más spanyol nagyvárosokban a tüntetéseket tiltó törvény ellen.

 • Észak-Korea: Amerika nagyon megbánja, ha nemet mond

  2

  2014. december 20., szombat 17:30

  A Hír TV külföldi hírei: Közös vizsgálatot javasolnak az Egyesült Államokkal a Sony elleni hackertámadás ügyében.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Civil kaszinó – Operational Area
Civil kaszinó – Operational Area
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb