A Hír TV külföldi hírei

 • Az embercsempészeknek kedvez a kerítés

  2015. augusztus 29., szombat 19:30

  A Hír TV külföldi hírei: A szigorításokkal és a kerítéssel csak az embercsempészeknek kedvez a magyar kormány – az ENSZ menekültügyi szervezete szerint. Ugyanis azzal arra kényszerítik a menekülteket, hogy embercsempészekhez fordulva próbáljanak meg átjutni Magyarországon.

 • Újabb menekültekkel teli furgont találtak

  2015. augusztus 29., szombat 18:15

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb menekültekkel teli furgont állítottak meg Ausztriában – tudta meg a BBC.

 • Tovább csökkentek a nyugdíjak

  2015. augusztus 29., szombat 14:29

  A Hír TV külföldi hírei: Tovább csökkentették a nyugdíjakat Görögországban a nemzetközi hitelezőkkel kötött hitelmegállapodás részeként.

 • Munkanélküliséget hoz a tanévkezdés?

  2015. augusztus 29., szombat 13:15

  A Hír TV külföldi hírei: Hargita megyében, illetve egész Székelyföld-szerte több száz ember marad munka nélkül szeptembertől a tanügyben. A román oktatási tárca leépítési szándéka főként a tanügyi intézményekben dolgozó kisegítő személyzetre vonatkozik. A leépítések következtében megszűnhet sok iskolában a portaszolgálat, a kollégiumi nevelő munkája, vagy éppen azé a gépkocsivezetőé, aki több tíz kilométerről szállította iskolába az elszigetelt településeken élő gyermekeket.

 • Rendkívüli tanácskozás lesz

  2015. augusztus 29., szombat 08:55

  A Hír TV külföldi hírei: Rendkívüli tanácskozást hívott össze a migrációs válságról az ENSZ főtitkára a közgyűlés hetvenedik ülésszakára, szeptember 30-ra.

 • Erika miatt kell újjáépíteni az országot

  2015. augusztus 29., szombat 08:29

  A Hír TV külföldi hírei: Legkevesebb 20 halálos áldozatot követelt és óriási károkat okozott az Erika trópusi vihar Dominikán, a Kis-Antillák egyik szigetén.

 • Menekültválság: Merkel rendkívüli csúcsot hívna össze

  2015. augusztus 28., péntek 18:02

  A Hír TV külföldi hírei: Rendkívüli európai uniós csúcstalálkozót hívhatnak össze a menekültválság miatt – mondta a német kancellár. A Merkel-kormány az internetes közösségi oldalak cenzúrázására is hajlik, hogy elhallgattassa az erősödő idegenellenességet.

 • Feltorlódnak a menekültek Presevónál

  2015. augusztus 28., péntek 16:42

  A Hír TV külföldi hírei: A macedón sajtó beszámolója szerint az ország külügyminisztere arra hívta fel a bécsi Balkán-konferencia résztvevőinek figyelmét, hogy hazája különleges helyzetben van: mert az illegális bevándorlók egy uniós tagországból érkeznek Macedóniába.

 • Információs központ a migránsok megsegítésére

  2015. augusztus 28., péntek 11:35

  A Hír TV külföldi hírei: Belgrádban a városi hatóságok és az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága információs központot állított fel a bevándorlók segítésére.

 • Leteszi esküjét az ország első női miniszterelnöke

  2015. augusztus 28., péntek 10:30

  A Hír TV külföldi hírei: Ma teszi le a hivatali esküt Görögország első női miniszterelnöke. A független politikus a szeptemberi előre hozott választásokig lesz hivatalában.

 • Kétszáz migráns veszett oda a líbiai partoknál

  2015. augusztus 28., péntek 10:15

  A Hír TV külföldi hírei: Kétszáz bevándorló vesztette életét, amikor felborult az őket szállító hajó a líbiai partoknál, Zuára közelében. Közben megérkezett Olaszországba az a svéd hadihajó amelynek legénysége néhány nappal ezelőtt több mint ötven holttestet talált egy líbiai hajó rakterében.

 • Kiürítették az egyik legnagyobb roma tábort

  1

  2015. augusztus 27., csütörtök 20:35

  A Hír TV külföldi hírei: A francia rendőrség kiürítette az ország legnagyobb roma táborát.

 • Szijjártó valós lépéseket kér

  2015. augusztus 27., csütörtök 18:45

  A Hír TV külföldi hírei: A magyar Belügyminisztérium folyamatosan egyeztet a görög, a macedón és a szerb tárcákkal a szakadatlanul és egyre nagyobb számban érkező migránsokról – ismertette a külügyminiszter.

 • Gyermekbarát menekültzónát létesítenek

  2015. augusztus 27., csütörtök 18:40

  A Hír TV külföldi hírei: Folyamatosan érkeznek a migránsok Görögországba. A kormány komppal szállíttatja őket a szigetekről Athénba. Közben az ENSZ gyermekalapja közölte, hogy gyermekbarát zónát létesít a görög–macedón határ közelében a kiskorú háborús menekültek megsegítésére.

 • Merkelék még mindig kvótarendszerben gondolkodnak

  2015. augusztus 27., csütörtök 18:30

  A Hír TV külföldi hírei: A menekültek elosztására vonatkozó dublini szabályokat módosítanák, hogy az európai országok között kötelező legyen a lakosság arányának megfelelően elosztani a legálisan érkező menekülteket.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte – Szükség van-e tűzparancsra?
Csörte – Szükség van-e tűzparancsra?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb