A Hír TV külföldi hírei

 • Gyorshír: tragikus bányarobbanás

  2015. március 04., szerda 08:49

  A Hír TV külföldi hírei: Több mint harminc bányász meghalt egy bányarobbanásban Kelet-Ukrajnában – közölte a helyi bányabiztonsági szolgálat vezetője.

 • Világméretű fenyegetésről beszélt Netanjahu

  2015. március 03., kedd 21:36

  A Hír TV külföldi hírei: Az izraeli miniszterelnök továbbra is azt állítja, hogy Irán atomprogramjával fenyegetést jelent az egész világra.

 • Ezrek búcsúztatták Borisz Nyemcovot

  2015. március 03., kedd 17:10

  A Hír TV külföldi hírei: Moszkvában eltemették a szombaton meggyilkolt Borisz Nyemcovot. A volt ellenzéki politikust hozzátartozóin kívül mintegy hatszáz ember kísérte el utolsó útjára. A temetés előtt a moszkvai Szaharov központban ezrek vettek végső búcsút az ellenzéki politikustól.

 • Ma vesznek végső búcsút a meggyilkolt Nyemcovtól

  2015. március 03., kedd 12:00

  A Hír TV külföldi hírei: Ma temetik el Moszkvában Borisz Nyemcovot. A temetésen több európai politikus nem vehet részt, Moszkva ugyanis az uniós szankciókra válaszul megtiltotta beutazásukat. Az orosz ellenzék kitart amellett, hogy Vlagyimir Putyin legfőbb kritikusának azért kellett meghalnia, mert kimondta az igazságot.

 • Obama: Iránnak hosszú évekre be kell fagyasztania atomprogramját

  1

  2015. március 03., kedd 11:45

  A Hír TV külföldi hírei: Hibának tartja az amerikai elnök, hogy az izraeli kormányfő ma beszédet mond a washingtoni törvényhozásban. Benjámín Netanjáhú felszólalását egyébként a demokrata képviselők egy része bojkottálja. Az izraeli miniszterelnököt az amerikai elnök sem fogadta, amire még nem volt példa a két ország történetében. Barack Obama a közelgő izraeli választásokra hivatkozott.

 • Az ellehetetlenülés szélére sodródott Beregszász

  2015. március 03., kedd 10:48

  A Hír TV külföldi hírei: Kritikus a helyzet a kárpátaljai Beregszászon a város polgármestere szerint. A munkaképes férfiak egy része külföldre menekül a katonai behívó elől, a közszolgáltatások pedig akadoznak, mivel Kijev nem tud elég pénzt utalni a településnek.

 • Iraki szunnitákat végzett ki az Iszlám Állam

  1

  2015. március 03., kedd 07:37

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb kivégzésekről mutatott be felvételeket az Iszlám Állam terrorszervezet az interneten.

 • Az ENSZ-nek fényképes bizonyítékai vannak az oroszok ellen?

  2015. március 02., hétfő 20:29

  A Hír TV külföldi hírei: A világszervezet szerint a megfigyelők jelentésein kívül fényképes bizonyítékok is vannak arra vonatkozóan, hogy az orosz hadsereg legalább tavaly december óta küld katonákat és nehéztüzérséget Kelet-Ukrajnába. Ezt az ENSZ menekültekkel foglalkozó hivatala közölte. A szervezet nyilvántartása szerint tavaly április óta hatezer ember halt meg Kelet-Ukrajnában, és a két hete kihirdetett tűzszünet ellenére is rendszeresek a harcok, elsősorban a donecki repülőtérnél.

 • Nem voltak profik Nyemcov gyilkosai, a szemtanú három napja őrizetben

  1

  2015. március 02., hétfő 18:30

  A Hír TV külföldi hírei: Nem profi bérgyilkosok ölték meg Borisz Nyemcovot – az orosz Kommerszantnak nyilatkozó szakértők szerint. A támadók régi, 30 éves fegyvereket használtak és egy tanút is életben hagytak. Szakértők a rendőrséget is kritizálják: a gyilkosság a Kreml tövében történt, de a rendőrök csak 10 perccel később mentek a helyszínre. A fotómodell, akivel Nyemcov a gyilkosság estéjén volt, azt állítja: a rendőrök péntek óta akarata ellenére tartják fogva.

 • Visszafogott az öröm, alig tudták megverni a baloldalt

  2015. március 02., hétfő 18:22

  A Hír TV külföldi hírei: Észtországban az eddigi kormánypárt alig tudta megverni az oroszbarát baloldalt a parlamenti választáson. Az eddigi kormánykoalíció elvesztette a parlamenti többségét és új pártokat kell bevonnia a szövetségbe, hogy megtartsák a hatalmukat. Az orosz érdekeket képviselő Észt Centrum nevű szervezet a szavazatok majdnem negyedét kapta.

 • Halálos baktérium szabadult ki egy laboratóriumból

  2015. március 02., hétfő 15:19

  A Hír TV külföldi hírei: Veszélyes és halált okozó, a bioterrorizmushoz is felhasználható baktérium szabadult ki tavaly egy Louisiana állambeli főemlőskutató központ laboratóriumából.

 • Tízezrek emlékeztek a meggyilkolt vezetőre

  1

  2015. március 02., hétfő 12:39

  A Hír TV külföldi hírei: Oroszország-szerte több tízezren emlékeztek a szombaton meggyilkolt Borisz Nyemcovra. Az oroszok többsége szerint a jelenlegi hatalom állíthatta félre az ellenzéki politikust. A merényletnek külpolitikai hatásai is lehetnek – a Magyar Nemzet rovatvezetője szerint az orosz–ukrán-konfliktus kommunikációs háborújának egy új fejezete kezdődik.

 • Több mint hatezer halott Kelet-Ukrajnában

  2015. március 02., hétfő 12:16

  A Hír TV külföldi hírei: Több mint hatezer ember halt meg a csaknem egy éve tartó kelet-ukrajnai konfliktusban az ENSZ menekültügyi főbiztosi hivatala szerint.

 • Netanjahu-vizit: „az arrogancia nem illik Izraelhez”

  2015. március 02., hétfő 12:13

  A Hír TV külföldi hírei: Megérkezett Washingtonba az izraeli elnök, aki az amerikai kongresszus előtt tart majd beszédet. Mintegy harminc demokrata képviselő bojkottálja a beszédet, Netanjahut pedig nem fogadja majd az amerikai elnök sem.

 • Rakétákat lőttek ki

  1

  2015. március 02., hétfő 11:08

  A Hír TV külföldi hírei: Két rövid hatótávolságú rakétát lőtt ki Észak-Korea partjaitól keletre. A rakéták a Japán-tengerbe csapódtak be. A rakétakísérlet valószínűleg válasz az Egyesült Államok és Dél-Korea által ma kezdett hadgyakorlatra.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben - Átadták az újraalkotott Kossuth-szoborcsoportot
Magyarország élőben - Átadták az újraalkotott Kossuth-szoborcsoportot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb