A Hír TV külföldi hírei

 • Elsüllyedt egy menekülthajó, kétszázan meghaltak

  2014. július 22., kedd 12:20

  A Hír TV külföldi hírei: Csaknem kétszáz ember meghalt, amikor elsüllyedt egy menekülteket szállító hajó az olasz Lampedusa szigeténél, a Földközi-tengeren.

 • A Pentagon cáfolja az orosz álláspontot

  1

  2014. július 22., kedd 12:13

  A Hír TV külföldi hírei: Cáfolja a Pentagon azt az orosz álláspontot, amely szerint a lelőtt utasszállító mellett ukrán vadászrepülők is feltűntek.

 • Lejárt szavatosságú csirkebőrt tett a húsba a McDonald’s és a KFC

  2014. július 22., kedd 11:05

  A Hír TV külföldi hírei: 18 tonna lejárt szavatosságú csirkebőrt kevert a hústermékeibe a nagy amerikai étteremláncok egyik beszállítója Kínában. Az ebből készült termékeket több mint egy hónapig árulták a több közt a McDonald's-ban és a KFC-ben. A cégek elnézést kértek és felmondtak a vállalkozásnak.

 • Egy nap alatt közel száz palesztin vesztette életét

  1

  2014. július 22., kedd 09:13

  A Hír TV külföldi hírei: Hétfő óta száznál is több palesztin vesztette életét a gázai offenzívában. Az övezetből százezer ember próbál elmenekülni. Az Egyesült Államok segélyt küld.

 • A férjet gyanúsítják családja lemészárlásával

  2014. július 21., hétfő 19:14

  A Hír TV külföldi hírei: A férjet gyanúsítják a francia hatóságok a múlt héten holtan talált állapotos magyar nő és két gyermekének meggyilkolásával.

 • Közel ötven áldozat a reptéri harcokban

  2014. július 21., hétfő 10:03

  A Hír TV külföldi hírei: Újrakezdődött a háború Líbiában a rivális fegyveres csoportok között. A tripoli nemzetközi reptérnél voltak összecsapások vasárnap este, 47 ember meghalt, 120-an megsérültek. Az ENSZ már elkezdte kimenekíteni az országból a személyzetét.

 • Írógépen készítenék a jövőben a titkos iratokat

  1

  2014. július 21., hétfő 08:16

  A Hír TV külföldi hírei: Megerősítik a kémelhárítást és az informatikai biztonságot több német minisztériumban, írta a Der Spiegel. Ez a német válasz arra, hogy a közelmúltban két kormányzati dolgozó ellen is eljárás indult, a gyanú szerint ugyanis az amerikai hírszerzésnek kémkedtek.

 • 22 embert gázolt el a forgalmas sétálóutcán

  2014. július 20., 21:16

  A Hír TV külföldi hírei: 22 embert gázolt el egy autós a lengyel tengerparton. Az ámokfutást mindenki túlélte, hárman súlyosan megsérültek.

 • Megöltek egy magyar nőt és gyermekeit Franciaországban

  2014. július 20., 17:26

  A Hír TV külföldi hírei: Megöltek egy hét hónapos állapotos magyar nőt és két gyermekét egy francia kisvárosban. A holttesteket az asszony testvére találta meg szombat éjjel.

 • Párizsban is az izraeli beavatkozás ellen tüntettek

  2014. július 20., 14:00

  A Hír TV külföldi hírei: Az izraeli beavatkozás ellen nyugat-európai városokban is tüntettek. Párizsban nem engedélyezték a demonstrációt ezért rohamrendőrök oszlatták a tömeget.

 • Kilenc halott egy németországi buszbalesetben

  2014. július 19., szombat 18:51

  A Hír TV külföldi hírei: Súlyos buszbaleset történt Németországban. Két lengyel és egy ukrán busz ütközött össze az A4-es autópályán, Drezda mellett. Kilencen haltak meg, 43-an pedig súlyosan megsérültek.

 • Felmentették Berlusconit minden vád alól

  2014. július 18., péntek 18:37

  A Hír TV külföldi hírei: A hivatali hatalommal való visszaélés és a prostitúcióra való kényszerítés vádja alól is felmentette Silvio Berlusconi volt olasz kormányfőt a milánói fellebbviteli bíróság.

 • Gyásznap a moszkvai metróbaleset áldozatainak emlékére

  2014. július 17., csütörtök 13:00

  A Hír TV külföldi hírei: Gyásznapot tartottak Moszkvában a keddi metróbaleset áldozatainak emlékére. A tragédiában huszonketten haltak meg. Sajtóhírek szerint a katasztrófát egy váltó hibája okozta. A berendezést rögzítő vezeték ugyanis elszakadt, ezért a váltó az alagút falának irányította a szerelvényt. A metró két dolgozóját őrizetbe vették.

 • Nem sikerült megválasztani az EU csúcsvezetőit

  2014. július 17., csütörtök 10:40

  A Hír TV külföldi hírei: Nem sikerült megválasztani szerdán az EU csúcsvezetőit az európai állam- és kormányfőknek.

 • Orosz nagyvállalatokra is kiterjesztik a szankciókat

  2

  2014. július 17., csütörtök 10:31

  A Hír TV külföldi hírei: Kiterjeszti az Európai Unió és az Egyesült Államok az Oroszország elleni szankciókat. Az újabb büntetőintézkedésekkel az orosz nagyvállalatokat is sújtanák.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Riasztás – Önkívület
Riasztás – Önkívület
<iframe id="videoplayer_104044" src="http://video.mno.hu/embed/104044" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb