A Hír TV külföldi hírei

 • Kőzápor az újságírókra, az adás is félbeszakadt

  2014. november 26., szerda 15:05

  A Hír TV külföldi hírei: Megbénított közlekedés, felgyújtott autók – az Egyesült Államok több mint 100 településén tiltakoztak a fergusoni esküdtszék döntése ellen. A testület hétfőn döntött arról, hogy nem emelnek vádat az afroamerikai fiatalt lelövő fehér rendőr ellen. St. Louis vonzáskörzetében is folytatódnak a megmozdulások, de a rendőrség és a Nemzeti Gárda egységei egyre jobban fenn tudják tartani a rendet.

 • Az izraeli államelnök sem támogatja

  2014. november 26., szerda 12:56

  A Hír TV külföldi hírei: Az izraeli államelnök sem támogatja a jeruzsálemi kormány törvényjavaslatát, amely Izraelt zsidó nemzetállamként határozná meg.

 • Kirabolták a világhírű ékszerboltot

  2014. november 26., szerda 12:32

  A Hír TV külföldi hírei: Fegyveresek rabolták ki este az egyik világhírű ékszerház párizsi boltját. A tettesek túszokat is ejtettek, végül azonban megadták magukat. Dél-Franciaországban tavaly tartóztatták le a Rózsaszín Párducok néven elhíresült banda egyik feltételezett tagját. A balkáni csoport számos luxusüzletet rabolt ki szerte Európában az elmúlt egy évtizedben.

 • Tűz egy szénbányában: 24 halott

  2014. november 26., szerda 12:07

  A Hír TV külföldi hírei: Tűz ütött ki egy kínai szénbányában, a lángokban 24-en meghaltak és 52-en megsérültek.

 • 315 milliárd eurót akar „mozgósítani” Juncker

  2014. november 26., szerda 11:36

  A Hír TV külföldi hírei: A 21 milliárd eurós Európai Stratégiai Befektetési Alap segítségével tizenötször annyi pénzt, vagyis összesen 315 milliárd eurót akar „mozgósítani” Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke az unióban a munkahelyteremtés és gazdasági növekedés érdekében.

 • Dulakodások és őrizetbevételek Hongkongban

  2014. november 26., szerda 11:21

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb összecsapások voltak az immár két hónapja tartó hongkongi tüntetéseken. A diákok a választási reform eredeti menetrendjének megváltoztatását szeretnék elérni. Peking tervei szerint ugyanis a 2017. évi kormányzóválasztáson csak azok a jelöltek indulhatnának, akiket egy jelölőbizottság jóváhagy.

 • Ukrán válság: őrizetben a helyettes vezérkari főnök

  2014. november 26., szerda 10:40

  A Hír TV külföldi hírei: Hatvan napra őrizetbe vették az ukrán hadsereg helyettes vezérkari főnökét.

 • Tiltakoznak az izraeli arabok

  2014. november 25., kedd 21:56

  A Hír TV külföldi hírei: Az izraeli kormány törvényjavaslata zsidó nemzetállamként határozná meg az országot. A palesztinok szerint ezzel törvényessé tennék a rasszizmust és a diszkriminációt velük szemben. A törvény pártolói cáfolják a vádakat, de a törvényjavaslat még az izraeli kormánypártokat is megosztja, így egyelőre kérdéses, hogy ebben a formában elfogadja-e majd a parlament.

 • A reményről és a méltóságról beszélt Ferenc pápa

  2014. november 25., kedd 17:40

  A Hír TV külföldi hírei: Az emberi méltóság védelmében szólalt fel a pápa az Európai Parlamentben. A Dél-Amerikából származó katolikus egyházfő szerint Európát megviselte és öregessé tette a gazdasági válság.

 • Csak egy hónapig lesz elnök Johannis?

  2014. november 25., kedd 17:18

  A Hír TV külföldi hírei: Beiktatása után tárgyalják a megválasztott román elnök összeférhetetlenségi ügyét a legfelső bíróság döntése szerint.

 • Harmincan őrizetben, teljes a káosz Fergusonban

  2014. november 25., kedd 14:30

  A Hír TV külföldi hírei: Az Egyesült Államok több nagyvárosában is tiltakozások robbantak ki hétfő este, miután nem emeltek vádat az ellen a rendőr ellen, aki még augusztusban lelőtt egy fekete bőrű fiatalt. Fergusonban lövöldözések, fosztogatások és gyújtogatások kezdődtek, egy rendőrt meglőttek. A hatóságok fosztogatás miatt 30 személyt vettek őrizetbe. Az egyenruhások könnygázt vetettek be a tüntetőkkel szemben. Barack Obama elnök szerint az Egyesült Államok jogállam, ezért el kell fogadni a határozatot.

 • Ferenc pápa: Európát öregessé tette a válság

  2014. november 25., kedd 12:24

  A Hír TV külföldi hírei: Ferenc pápa szerint Európának nemcsak a pénz körül kell forognia, hanem védenie kell az emberi méltóságot. A katolikus egyházfő erről a Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén beszélt.

 • Vizsgálati fogságban a szocialista exkormányfő

  2014. november 25., kedd 10:11

  A Hír TV külföldi hírei: Vizsgálati fogságba helyezték a korrupcióval és adócsalással gyanúsított volt portugál miniszterelnököt. A szocialista politikus ügyvédje igazságtalannak tartja a lépést, és fellebbeznek a döntés ellen. A nyomozás akár 8 hónapig is eltarthat, ezután emelhetnek vádat a volt kormányfő ellen.

 • Nem emeltek vádat: elszabadult a pokol Fergusonban

  3

  2014. november 25., kedd 10:03

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb zavargások törtek ki a Missouri állambeli Fergusonban, miután nem emeltek vádat az ellen a rendőr ellen, aki még augusztusban lőtt le egy fekete fiatalt.

 • Fico hiénáknak nevezte a tüntetőket

  3

  2014. november 25., kedd 07:56

  A Hír TV külföldi hírei: Hiénáknak nevezte a korrupcióellenes tüntetőket a szlovák miniszterelnök – tudósít a Bumm.sk.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben - A magánnyugdíjpénztárak miatt tüntetnek
Magyarország élőben - A magánnyugdíjpénztárak miatt tüntetnek
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb