A Hír TV külföldi hírei

 • Hajszálnyi előny a miniszterelnök pártjánál

  2014. október 28., kedd 10:51

  A Hír TV külföldi hírei: Továbbra is a miniszterelnök pártja vezet az államfő pártja előtt Ukrajnában. A szavazatok csaknem 80 százalékának feldolgozása után Arszenyij Jacenyuk kormányfő Népi Frontja hajszálnyival előzi meg Petro Porosenko Blokkját, amely a szavazatok 21,6 százalékát mondhatja magáénak. A nemzetközi megfigyelők szerint tiszta volt a voksolás.

 • Lakott települést fenyeget a lávafolyam

  2014. október 28., kedd 10:34

  A Hír TV külföldi hírei: Lakott területeket fenyeget egy júniusban kitört vulkán Hawaii szigetén. A lávafolyam már utakat is elöntött, és egyre gyorsabban közelít egy település felé.

 • Új terrorellenes törvényt terjesztettek be

  2014. október 28., kedd 10:30

  A Hír TV külföldi hírei: A kanadai kormány új terrorellenes törvényt terjesztett a parlament elé az ottawai lövöldözés után.

 • Újabb államban üthette fel a fejét az ebola

  2014. október 28., kedd 10:13

  A Hír TV külföldi hírei: Olaszországban helyezik megfigyelés alá az ebola sújtotta vidékekről hazainduló amerikai katonákat. Akkor is elszigetelik őket a viceznai bázison, ha nem jelentkeztek náluk a betegség tünetei. Közben újabb amerikai államban jelenhet meg a betegség, Marylandben egy ebolagyanús személyt szállítottak kórházba.

 • Félszáz tisztviselőt tartóztattak le egy nap alatt

  1

  2014. október 27., hétfő 21:48

  A Hír TV külföldi hírei: Korrupciós vádak miatt egy nap alatt 50 politikust és polgármestert tartóztattak le Spanyolországban.

 • Óra közben lőtte agyon a tanárát

  2014. október 27., hétfő 21:24

  A Hír TV külföldi hírei: Óra közben, osztálytársai szeme láttára lőtte agyon a tanárát egy gimnazista diák Észtországban.

 • Ebola: kórházban egy 5 éves New York-i fiú

  2014. október 27., hétfő 19:42

  A Hír TV külföldi hírei: Egy 5 éves kisfiú is kórházba került ebolafertőzés gyanújával New Yorkban. A családjával Nyugat-Afrikában járt az elmúlt hetekben, ott kaphatta el a vírust. A teljes családját karanténba zárták. A New York-i hatóságok a múlt hét óta mindenkit kötelezően elkülönítenek, aki az érintett országokból utazik az Egyesült Államokba.

 • Pistorius-ügy: az ügyészség súlyosabb büntetést akar

  2014. október 27., hétfő 18:47

  A Hír TV külföldi hírei: Súlyosabb büntetést kér Oscar Pistoriusra a dél-afrikai ügyészség.

 • Vízágyúval oszlatták a neonáci tüntetést

  2014. október 27., hétfő 18:36

  A Hír TV külföldi hírei: Német neonácik és rendőrök csaptak össze Kölnben. A tüntetők eredetileg a muszlim bevándorlók ellen demonstráltak, a bevándorlók számának korlátozását követelték.

 • Ukrán választás: az első három európai integrációt akar

  2014. október 27., hétfő 17:10

  A Hír TV külföldi hírei: Fej fej mellett áll Ukrajnában az elnök és a miniszterelnök pártja. Mindkét szervezet európai integrációt akar és koalíciót kötnének. Délután háromig a szavazatok felét számolták össze, eszerint az eddigi miniszterelnök, Arszenyij Jacenjuk hivatalban maradhat. Az orosz külügyminiszter szerint akárki nyer, elfogadják a végeredményt.

 • Megerőszakolják, harcba küldik és öngyilkos merényletre kötelezik a lányokat

  2014. október 27., hétfő 12:30

  A Hír TV külföldi hírei: Öngyilkos merényletekre kötelezi és harcba küldi az általa elrabolt fiatal lányokat a Boko Haram – a Human Rights Watch nemzetközi jogvédő szervezet jelentése szerint. A nigériai terrorszervezet felrúgta az október közepén kötött tűzszünetet is, Kamerunból ugyanis ismét gyerekeket rabolt el.

 • Halálbüntetést kértek a kapitányra

  2014. október 27., hétfő 12:12

  A Hír TV külföldi hírei: Halálbüntetést kértek a dél-koreai ügyészek annak a dél-koreai kompnak a kapitányára, amelynek áprilisi szerencsétlenségében több mint 300-an, főleg iskolások haltak meg.

 • Kötelező karantént rendeltek el

  2014. október 27., hétfő 11:31

  A Hír TV külföldi hírei: Kötelező háromhetes karantént rendeltek el New Yorkban és New Jersey-ben azoknak az orvosoknak és nővéreknek a számára, akik az ebola sújtotta afrikai államokban jártak. Az intézkedéshez harmadikként csatlakozott Illinois állam is. A rendelkezés alapján már több személyt karanténba helyeztek, köztük az első New York-i beteg menyasszonyát is.

 • Újraválasztották a brazil elnök asszonyt

  2014. október 27., hétfő 11:18

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb négy év bizalmat kapott a választóktól a brazil elnök asszony.

 • Vesztésre áll a kormányzó iszlamista párt

  2014. október 27., hétfő 10:52

  A Hír TV külföldi hírei: Vesztésre áll a kormányzó iszlamista párt a vasárnap megtartott tunéziai parlamenti választásokon – a legnagyobb ellenzéki párttól származó eredmények szerint.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben - Merre tart a Jobbik három választás után?
Magyarország élőben - Merre tart a Jobbik három választás után?
<iframe id="videoplayer_111388" src="http://video.mno.hu/embed/111388" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb