A Hír TV külföldi hírei

 • Újabb sikert ünnepelhetnek a német euroszkeptikusok

  2014. szeptember 15., hétfő 12:05

  A Hír TV külföldi hírei: A kommunista utódpárt adhatja Türingiában a tartományi miniszterelnököt. A hétvégi választáson a baloldal mellett az euroszkeptikusok is jól teljesítettek, két tartományban is több mint 10 százalék szavazott rájuk. A tavaly alakult pártnak már országosan is a parlamenti küszöb felett van a népszerűsége.

 • Lemond a svéd miniszterelnök

  2014. szeptember 15., hétfő 11:51

  A Hír TV külföldi hírei: Lemond posztjáról a svéd miniszterelnök, miután elismerte pártja választási vereségét. Az exit poll felmérés alapján a baloldali ellenzéki szövetség alakíthat kormányt, de nem lesz többségük a parlamentben. A radikális, bevándorlásellenes párt a skandináv államban is megerősödött.

 • Tüntettek az antiszemitizmus ellen

  2014. szeptember 14., 20:01

  A Hír TV külföldi hírei: A növekvő antiszemitizmus ellen tüntettek Németországban.

 • Lavrov: Ukrajna őrizze meg semlegességét

  2014. szeptember 14., 12:33

  A Hír TV külföldi hírei: Kiújultak a harcok Kelet-Ukrajnában, a donecki repülőtér környékén az oroszbarát szeparatisták és az ukrán kormányerők között. Az ukrán kézen lévő repülőtér tüzérségi tűz alatt áll, a környéken ágyúzás hangja hallatszik. Eközben az orosz külügyminiszter kijelentette: Ukrajnának, a térségnek és Európának is az lenne a legjobb, ha Ukrajna semleges ország maradna. Szergej Lavrov szerint az ország semlegességét éppen az Egyesült Államok kívánja megváltoztatni.

 • Emberéletet követelt az ítéletidő

  2014. szeptember 14., 12:12

  A Hír TV külföldi hírei: Az esőzés a szomszédos országokat is sújtja.

 • Újabb nyugati túszt fejeztek le

  1

  2014. szeptember 14., 07:16

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb nyugati foglyot fejezett le az Iszlám Állam. Az áldozat egy kétgyermekes, 44 éves skóciai férfi, aki egy segélyszervezet munkatársaként dolgozott Szíriában. Tavaly márciusban rabolták el a fegyveresek.

 • A katonaságot is bevetik Horvátországban

  2014. szeptember 13., szombat 20:12

  A Hír TV külföldi hírei: Árvíz fenyegeti Horvátország középső részét. A Zágrábtól 50 kilométerre lévő Karlovac városában kétezer embert telepítettek ki a hatóságok.

 • Amerika szövetségeseket toboroz a harchoz

  2014. szeptember 13., szombat 19:40

  A Hír TV külföldi hírei: Szövetségeseket toboroz John Kerry az Iszlám Állam elleni harchoz. Az amerikai külügyminiszter tíz arab országtól, köztük Szaúd-Arábiától már ígéretet kapott arra, hogy alkalmi koalícióra lépnek Amerikával.

 • Élő pajzsként használják a lakosságot a dzsihadisták?

  2014. szeptember 13., szombat 15:41

  A Hír TV külföldi hírei: Az iraki miniszterelnök utasította a dzsihadista fegyveresekkel harcoló hadsereget, hogy hagyjon fel a lázadók kezén lévő lakott területek bombázásával a civil lakosság védelmében.

 • Az emberiség nem tanult a világháborúk kudarcából

  2014. szeptember 13., szombat 15:28

  A Hír TV külföldi hírei: Az emberiség semmit nem tanult az első és a második világháború kudarcából, és jelenleg darabokban ugyan, de a harmadik világháborút éli meg. Ezt Ferenc pápa jelentette ki egy olasz katonai temetőben tartott homíliájában, amelyben az első világégés és a mai konfliktusok borzalmairól beszélt.

 • Ukrán kormányfő: Putyin a Szovjetuniót akarja feltámasztani

  10

  2014. szeptember 13., szombat 12:33

  A Hír TV külföldi hírei: Kiújultak a harcok Doneck térségében az ukrán hadsereg és az oroszbarát szeparatisták között, a tűzszüneti megállapodás ellenére. Vlagyimir Putyin közben Kínával és a közép-ázsiai országokkal erősítené a gazdasági kapcsolatokat, miután az Európai Unió újabb szankciókkal sújtotta Oroszországot.

 • Patkányok között találtak rá a gyerekek holttestére

  2014. szeptember 12., péntek 15:35

  A Hír TV külföldi hírei: Három gyermek holttestére bukkantak egy mocskos, patkányoktól hemzsegő házban az Egyesült Államokban.

 • Tizenöt évet is kaphat Pistorius

  2014. szeptember 12., péntek 15:04

  A Hír TV külföldi hírei: Óvadék ellenében szabadlábon maradhat Oscar Pistorius, akinek büntetéséről október 13-án dönt a bíróság. A testület pénteken hirdette ki, hogy bűnösnek találta a sportolót gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettében. Pistorius akár 15 év börtönt is kaphat.

 • Fordult a kocka Skóciában

  2014. szeptember 12., péntek 10:37

  A Hír TV külföldi hírei: Ismét előnybe kerültek a függetlenségellenes erők Skóciában.

 • Négy területen mélyítik az orosz szankciókat

  1

  2014. szeptember 12., péntek 10:24

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb gazdasági szankciókat léptetett életbe az unió Oroszországgal szemben. Az új szankciós csomag az orosz energia-, illetve védelmi ipar óriásvállalatait sújtja.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Szakálla volt kender
Magyarország élőben – Szakálla volt kender
<iframe id="videoplayer_108046" src="http://video.mno.hu/embed/108046" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb