A Hír TV külföldi hírei

 • „Székelyföldön is megtörténhet, ami 1990-ben Marosvásárhelyen”

  2014. december 18., csütörtök 10:53

  A Hír TV külföldi hírei: Sepsiszentgyörgy polgármesterének szavai miatt indíthatott büntetőeljárást a román szervezettbűnözés- és terrorizmusellenes ügyészség.

 • 54 év után vége az ellenségeskedésnek

  2

  2014. december 18., csütörtök 09:28

  A Hír TV külföldi hírei: Helyreállítja a diplomáciai kapcsolatokat az Egyesült Államok és Kuba. Ezt Barack Obama jelentette be, miután Kuba szabadon engedett egy amerikai foglyot. Egyes hírek szerint a két ország elfogott kémeket is kicserélt egymás között. A szankciók feloldásáról januárban kezd tárgyalni a két kormány, és nagykövetségeket is nyitnak.

 • Putyin: Külső tényezők okozták a válságot

  2014. december 18., csütörtök 06:15

  A Hír TV külföldi hírei: Külső tényezők idézték elő az orosz valutaválságot Vlagyimir Putyin szerint. Az orosz elnök évértékelő beszédében azt mondta: legrosszabb esetben két év kell ahhoz, hogy kilábaljanak belőle.

 • Megrohamozták a boltokat – nem lesz valutakorlátozás

  2014. december 17., szerda 19:42

  A Hír TV külföldi hírei: Egyelőre nem vezet be valutakorlátozást Oroszország a rubelválság miatt. Ehelyett még jobban összehangolja politikáját az orosz jegybankkal, és támogatja a bankszektor zavartalan működését. A rubel gyengülése miatt az emberek ellepték az üzleteket, az importárukat vásárolják fel.

 • Unió: A Hamasz nem terrorszervezet

  2014. december 17., szerda 19:30

  A Hír TV külföldi hírei: A luxemburgi székhelyű uniós bíróság törölte a Hamaszt a terrorista csoportokat felsoroló listáról.

 • McCain a budapesti tüntetésről twittelt fotót

  2014. december 17., szerda 14:00

  A Hír TV külföldi hírei: A budapesti József Nádor téri tüntetésről osztott meg képet Twitter-oldalán John McCain amerikai republikánus szenátor.

 • Hogy kaphatott fegyverengedélyt egy mentálisan zavart ember?

  2014. december 17., szerda 12:30

  A Hír TV külföldi hírei: Vizsgálatot rendelt el az ausztrál miniszterelnök a sidney-i túszdráma miatt. Tony Abbott azt tárná fel, hogyan kaphatott tartózkodási és fegyvertartási engedélyt a támadó. A hétfői túszdrámában két túsz és az elkövető halt meg. Közben az is kiderült, az iráni bevándorló férfit 2008–2009-ben még megfigyelte az ausztrál belbiztonsági szolgálat, de azután ismeretlen okokból lekerült az ügynökség listájáról.

 • Külföldi cég még nem fizetett ekkora bírságot

  4

  2014. december 17., szerda 11:00

  A Hír TV külföldi hírei: Ötszázmillió dolláros bírságot fizethet a budapesti metrókocsikat is gyártó francia Alstom cég Amerikában korrupciós vádak miatt – értesült a Dow Jones Hírügynökség.

 • Nálunk bezárják, máshol kinyitják a boltokat vasárnap

  3

  2014. december 17., szerda 10:55

  A Hír TV külföldi hírei: Miközben a Magyar Parlament a vasárnapi zárva tartásról döntött, Franciaországban éppen megszüntetik azt. A párizsi kormány gazdaságélénkítést vár a vasárnapi nyitva tartás bevezetésétől. A vasárnapi zárva tartás eltörlését tervezik Ausztriában is.

 • Dobálta a szél a repülőt, tizennégyen megsérültek

  2014. december 17., szerda 07:55

  A Hír TV külföldi hírei: Kényszerleszállást hajtott végre az American Airlines Dallasból Koreába tartó járata Tokióban a téli viharok okozta turbulencia miatt.

 • Iskolai mészárlás: több mint 130 gyereket öltek meg

  2014. december 17., szerda 07:45

  A Hír TV külföldi hírei: 141-re nőtt a pakisztáni iskolai mészárlás áldozatainak száma, közülük 132-en gyerekek.

 • Orbán: Nem kell bennünket nyomás alá helyezni

  2014. december 16., kedd 17:14

  A Hír TV külföldi hírei: Műveleti területté nyilvánította Magyarországot az Egyesült Államok – így reagált a magyar miniszterelnök a készülő amerikai akciótervekre Belgrádban a Közép- és Kelet-Európa, valamint Kína közötti csúcstalálkozót követően.

 • Plágium: lemondott a doktoriról, kitette a Facebookra

  2014. december 16., kedd 15:43

  A Hír TV külföldi hírei: Lemondott doktori címéről a plágiummal vádolt román miniszterelnök – Victor Ponta internetes közösségi oldalán hozta nyilvánosságra a Bukaresti Tudományegyetem rektorának címzett levelét.

 • Kenőpénz: nyolcmillióba került a huszonhárom állami pályázat

  2014. december 16., kedd 10:46

  A Hír TV külföldi hírei: Húsz év börtönre ítéltek korrupció miatt egy ismert üzletasszonyt Kínában.

 • Tönkrevágott egy világörökségi helyszínt a Greenpeace

  2

  2014. december 16., kedd 10:40

  A Hír TV külföldi hírei: Maradandó károkat okoztak a Greenpeace aktivistái a perui Nazca-vonalakban, miközben a környezetvédelemért demonstráltak. A hatóságok a felelősök megnevezését és kiadását követelik a környezetvédelmi szervezettől.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Lázár üzent Pokorni Zoltánnak és a belső kritikusoknak
Lapzárta – Lázár üzent Pokorni Zoltánnak és a belső kritikusoknak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb