A Hír TV külföldi hírei

 • Már tudják, ki ölte meg Borisz Nyemcovot?

  2015. március 05., csütörtök 17:50

  A Hír TV külföldi hírei: Már vannak gyanúsítottjai a Nyemcov-gyilkosságnak egy orosz sajtóhírek szerint.

 • Elfogták az egyik legvéreskezűbb drogbárót

  2015. március 05., csütörtök 12:50

  A Hír TV külföldi hírei: Az egyik legkegyetlenebb drogbárót fogták el a mexikói hatóságok. Egy hete az úgynevezett Templomos Lovagok csoport vezetőjét, most pedig a Los Zetas kartell első emberét kerítették kézre. Ez utóbbi csoport a kábítószer-kereskedelmen kívül számos véres gyilkosság miatt vált hírhedtté.

 • 500 kilogramm drogot akartak szétteríteni Európában

  2015. március 05., csütörtök 12:45

  A Hír TV külföldi hírei: Fél tonna kábítószert foglaltak le és hat embert vettek őrizetbe az ausztrál rendőrök Sidneyben.

 • Spanyolországban fogták el a sikkasztó minisztert

  2015. március 05., csütörtök 12:33

  A Hír TV külföldi hírei: Spanyolországban fogták el a többek közt sikkasztásért és hűtlen kezelésért is körözött volt ukrán pénzügyminisztert.

 • Gyásznapot tartanak az elhunyt bányászok emlékére

  2015. március 05., csütörtök 11:15

  A Hír TV külföldi hírei: Gyásznapot rendelt el mára az ukrán elnök a donecki bányaszerencsétlenség miatt. Harminckét vájár halt meg a szerdai robbanásban, egy bányászt még mindig keresnek. A szakadárok segíteni sem engedték be a területre az ukrán mentőket.

 • Akár halálra is ítélhetik a bostoni merénylőt

  2015. március 05., csütörtök 10:50

  A Hír TV külföldi hírei: Ügyvédei szerint is bűnös Dzsohar Carnajev, aki a 2013-as bostoni bombamerénylet miatt állt ma bíróság elé.

 • A bevándorlók bejutásának könnyítését várják Németországtól

  2015. március 04., szerda 20:58

  A Hír TV külföldi hírei: Németországnak meg kellene könnyítenie a bevándorlók bejutását, mert az ország lakosságának öregedése hosszú távon problémákat okozhat a munkaerőpiacnak és a gazdaságnak – erről próbálják meggyőzni egyes szakértők a német kormányt, amelynél a koszovói vezetés is a vízumkorlátozások enyhítéséért kampányol. Közben az Európai Unió is bővítené a legális bevándorlás lehetőségeit.

 • Bevándrolással fiatalítanák Európát

  2015. március 04., szerda 18:45

  A Hír TV külföldi hírei: Bővítheti a legális bevándorlás lehetőségeit az Európai Unió – mondta a migrációról tartott vita után az Európai Bizottság első alelnöke. Szerinte erre a többi között azért van szükség, mert Európa öregszik.

 • Robbanás történt a bányában, közel harminc halott

  2015. március 04., szerda 17:00

  A Hír TV külföldi hírei: Több mint harminc bányász halt meg egy robbanásban egy kelet-ukrajnai bányában, a szakadárok által ellenőrzött területen. A helyszínen a mentési munkálatok még tartanak, de ezekben az ukrán kormány alakulatai nem vehetnek részt, a lázadók ugyanis nem engedik oda őket a bányához.

 • Nyemcov meggyilkolása: azonosították a gyanúsítottakat

  1

  2015. március 04., szerda 17:00

  A Hír TV külföldi hírei: Az orosz titkosszolgálat azonosította a Borisz Nyemcov-gyilkosság gyanúsítottjait, jelentette a Reuters orosz hírforrásokra hivatkozva. Letartóztatásokra egyelőre nem került sor, emellett más lehetséges verziókat is vizsgálnak a hatóságok.

 • Netanjáhú ellen tüntettek

  2015. március 04., szerda 16:50

  A Hír TV külföldi hírei: Izraeli zsidók tüntettek a miniszterelnökük ellen New Yorkban. Benjámín Netanjáhú beszédét az amerikai kongresszusban is bírálták. Az amerikai elnök szerint semmi újat nem mondott az izraeli kormányfő.

 • Minta lehet Magyarország

  2015. március 04., szerda 14:23

  A Hír TV külföldi hírei: A romaintegráció terén Magyarország minta lehet a jövőben más európai államoknak – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek az igazságügyért, fogyasztóvédelemért és nemek közti egyenlőségért felelős uniós biztos.

 • Pofozás és elfenekelés: elmarasztalták a franciákat

  2015. március 04., szerda 14:01

  A Hír TV külföldi hírei: Elmarasztalta az Európa Tanács Franciaországot, mivel még mindig nem tiltotta be egyértelműen a gyermekek testi fenyítését.

 • Kicsúszott a kifutópályáról

  2015. március 04., szerda 12:57

  A Hír TV külföldi hírei: Leszállás közben megcsúszott, majd túlszaladt a pályán a Turkish Airlines egyik utasszállítója a nepáli főváros repülőterén.

 • Nyilvános lefejezések nap mint nap

  2015. március 04., szerda 12:29

  A Hír TV külföldi hírei: Példátlanul sok embert végeztek ki az idén Szaúd-Arábiában.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Milliárdos túlszámlázás a Főgáznál?
Magyarország élőben – Milliárdos túlszámlázás a Főgáznál?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb