A Hír TV külföldi hírei

 • Újabb túsz megölésével fenyeget az Iszlám Állam

  2015. január 29., csütörtök 12:00

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Állam egy jordániai pilóta megölését helyezte kilátásba, amennyiben Jordánia nem enged szabadon egy bebörtönzött iraki terroristanőt csütörtökön napnyugtáig.

 • Görögország felmondta a nemzetközi hitelszerződést

  5

  2015. január 29., csütörtök 11:00

  A Hír TV külföldi hírei: Felmondta az új görög kormány a nemzetközi hitelszerződést, emellett leállítják a pireuszi kikötő és a legnagyobb áramszolgáltató privatizációját is. A radikális baloldali vezetés minimálbér-emelést és a korábban elbocsátott közalkalmazottak visszavételét ígéri.

 • Castro helyreállítaná a viszonyt Amerikával

  1

  2015. január 29., csütörtök 09:05

  A Hír TV külföldi hírei: A guantánamói amerikai haditengerészeti bázis visszaadását, a Kubára több mint ötven éve kivetett kereskedelmi embargó teljes feloldását, illetve kártérítést követel az Egyesült Államoktól Raúl Castro elnök.

 • Bejelentették, emelik a minimálbért

  1

  2015. január 28., szerda 19:55

  A Hír TV külföldi hírei: Felmondja az új görög kormány azokat a feltételeket, amelyeket az IMF és az EU szabott a 240 milliárd eurós hitelcsomagért cserébe.

 • Netanjahu: Mielőtt szembeszállnak velünk, nézzék meg, mi történt Gázában

  2015. január 28., szerda 18:21

  A Hír TV külföldi hírei: Egy spanyol ENSZ békefenntartó és két izraeli katona halt meg az izraeli–libanoni határon, amikor lövöldözés tört ki a zsidó állam és a Hezbollah fegyveresei között. A libanoni szervezet rakétákat lőtt ki az izraeli határőrökre, akik gránáttámadással válaszoltak. A Hezbollah azt akarta megbosszulni, hogy a zsidó állam az elmúlt hetekben fokozta a légitámadásokat a szíriai Aszad elnök katonái ellen. A szír polgárháborúban a Hezbollah Aszad elnök pártján harcol.

 • Porosenko: Kitörhet a harmadik világháború

  9

  2015. január 28., szerda 15:30

  A Hír TV külföldi hírei: Az ukrán elnök szerint a harmadik világháború törhet ki a kelet-ukrajnai harcok miatt. Egy nap alatt 55 településen voltak összecsapások az ukrán és az oroszbarát szakadár katonák között. Tavaly május óta 5 ezer halottja van a harcoknak.

 • A politikusok és a meteorológusok egymásra mutogatnak

  2

  2015. január 28., szerda 12:23

  A Hír TV külföldi hírei: A New York-i kormányzó és a város polgármestere is elnézést kért, amiért szigorú óvintézkedéseket hoztak egy hóvihar miatt, de az végül elkerülte a várost. New Yorkban még az autós közlekedést is betiltották, de végül a várt 60 centi helyett csak 10 centi hó esett.

 • Tévedésből gyilkoltak meg 43 diákot

  1

  2015. január 28., szerda 12:10

  A Hír TV külföldi hírei: Drogkereskedőnek hitték őket, ezért mészárolhatták le a bűnözők a mexikói diákokat – a helyi főügyész szerint.

 • Tüntetések voltak a túszdráma miatt

  2015. január 28., szerda 11:01

  A Hír TV külföldi hírei: Jordániában és Japánban is tüntetés volt a szíriai túszdráma miatt. A hozzátartozók azt követelik, hogy az érintett kormányok érjék el az elrabolt japán újságíró és a jordán pilóta szabadon engedését. Az Iszlám Állam terroristái kedd délután 24 óra haladékot adtak.

 • Holokauszt: minden német állampolgárnak emlékeznie kell

  2015. január 27., kedd 18:06

  A Hír TV külföldi hírei: Az auschwitzi haláltábor a német nemzeti identitás része – ezt a német államfő mondta a tábor felszabadításának hetvenedik évfordulóján. Joachim Gauck szerint vallástól függetlenül minden német állampolgárnak emlékeznie kell. A lengyelországi táborban nemzetközi megemlékezést tartanak, ahol 42 ország kormányának a képviselője és túlélők vesznek részt. A magyar kormányt Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere képviseli, aki a helyszínen arról beszélt, hogy a mások elleni gyűlöletet csírájában kell elfojtani.

 • A Krím nagyon leszakadt

  2015. január 27., kedd 17:41

  A Hír TV külföldi hírei: A büntetőintézkedések és a harcok a Krím félsziget gazdaságát is ellehetetlenítik.

 • Razzia: újabb sejtet számoltak fel

  2015. január 27., kedd 16:12

  A Hír TV külföldi hírei: Franciaországban újabb terroristasejtet számolt fel a rendőrség.

 • Börtönbe vonul az volt RMDSZ-es miniszter

  2015. január 27., kedd 16:01

  A Hír TV külföldi hírei: Négy év börtönre ítélte az RMDSZ volt politikusát, Nagy Zsoltot a román legfelső bíróság.

 • Vérfürdő a népszerű szállodában

  2015. január 27., kedd 15:55

  A Hír TV külföldi hírei: Fegyveresek támadtak meg egy szállodát Líbia fővárosában.

 • Jönnek az újabb gazdasági szankciók

  4

  2015. január 27., kedd 12:30

  A Hír TV külföldi hírei: Tovább szigorítja az Oroszország elleni szankciókat az EU. Az állam- és kormányfők döntöttek erről, miután kiderült, hogy az ukrajnai Mariupol városát és a civil lakosságot valószínűleg moszkvai parancsra bombázták.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben – Van-e helyes válasza az uniónak a bevándorlás kérdésére?
Magyarország élőben – Van-e helyes válasza az uniónak a bevándorlás kérdésére?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb