A Hír TV külföldi hírei

 • Egy pizzaszelet segíthet megtalálni a gyilkost

  2015. május 21., csütörtök 11:39

  A Hír TV külföldi hírei: Egy pizzaszeletről vett DNS-minta vezetheti el a gyanúsítottig a rendőrséget egy washingtoni négyes gyilkossági ügyben.

 • Kongresszusi igenre vár az izraeli–amerikai fegyverbiznisz

  2015. május 21., csütörtök 10:36

  A Hír TV külföldi hírei: Csaknem kétmilliárd dollár értékben adhat el fegyvereket Izraelnek az Egyesült Államok. Az üzletet a Pentagon jóváhagyta, és most a kongresszus zöld jelzésére vár.

 • Az ókori Palmürát is lerombolhatják a dzsihadisták

  2015. május 21., csütörtök 10:22

  A Hír TV külföldi hírei: Pusztulás fenyegeti az ókori Palmüra városát Szíriában, miután az Iszlám Állam harcosai teljes egészében elfoglalták a települést.

 • A gyermekkereskedelem veszélye fenyeget Nepálban

  2015. május 21., csütörtök 10:09

  A Hír TV külföldi hírei: Egyre több fiatalt veszélyeztet a gyermekkereskedelem a földrengés sújtotta Nepálban. Az embercsempészetnek a nők is ki vannak téve, sokukat ugyanis prostitúcióra kényszerítik a környező országokban. Nepálban továbbra is nehéz helyzetben vannak a túlélők, félmillióan váltak hajléktalanná.

 • Segélyezéssel vennék elejét a menekültáradatnak

  2015. május 21., csütörtök 10:06

  A Hír TV külföldi hírei: Menekültek újabb csoportját menekítették ki a tengerből Olaszország partjainál, ezúttal a francia haditengerészet. Franciaország elsősorban az afrikai térség segélyezésével próbálja elejét venni a menekültáradatnak.

 • Egymilliárd dollárt kell kicsengetnie az izraeli cégnek

  1

  2015. május 21., csütörtök 08:11

  A Hír TV külföldi hírei: Az izraeli Trans Asiatic Oil Ltd. cégnek 1,1 milliárd dolláros kártérítést kell fizetnie Iránnak egy svájci bíróság döntése alapján – jelentette a Press TV angol nyelvű iráni állami televízió.

 • Rekordbírságra kötelezték a nagybankokat

  2015. május 20., szerda 21:13

  A Hír TV külföldi hírei: Rekordbírság kifizetésére köteleztek hat nagybankot a devizaárfolyamok manipulálása miatt az Egyesült Államokban.

 • Ismét veszélyben a város

  2015. május 20., szerda 18:42

  A Hír TV külföldi hírei: Ismét veszélybe került az ókori szíriai romváros, Palmüra, miután az Iszlám Állam harcosai elfoglalták a település egy részét. A dzsihadisták előre közölték, hogy az összes műemléket le fogják rombolni, amennyiben a települést megszállják.

 • Gázolásos merénylet: rendőrök közé hajtott

  2015. május 20., szerda 18:27

  A Hír TV külföldi hírei: Zsidó rendőrök közé hajtott egy palesztin merénylő Jeruzsálemben.

 • Letartóztatták a terrortámadás kitervelőjét

  2015. május 20., szerda 17:19

  A Hír TV külföldi hírei: Olaszországban letartóztatták a tunéziai Bardo Nemzeti Múzeumban elkövetett terrortámadás kitervelőjét.

 • Az ENSZ kérésére mégis befogadják a menekülteket

  2015. május 20., szerda 12:20

  A Hír TV külföldi hírei: Az ENSZ kérésére mégis befogadja a tengeren érkező menekülteket Indonézia és Malajzia. A délkelet-ázsiai országok korábban visszafordították a partjaiktól a több ezer migránst szállító bárkákat.

 • Nem különítik el a zsidókat és a palesztinokat

  2015. május 20., szerda 10:59

  A Hír TV külföldi hírei: Mégsem különítik el a zsidókat és a palesztinokat a ciszjordániai buszokon, mivel Benjámín Netanjáhú felülbírálta védelmi minisztere erről szóló döntését.

 • Az USA-nak és hazánknak nyílt lapokkal kell játszania

  2015. május 20., szerda 07:45

  A Hír TV külföldi hírei: Az Egyesült Államok és Magyarország szövetségesek, akiknek nyíltan kell tisztázniuk egymás között a felmerülő vitás kérdéseket – ezt hangoztatták annak a washingtoni kongresszusi meghallgatásnak a résztvevői, amelyet az amerikai–magyar kapcsolatok jövőjéről rendeztek.

 • Hollande: A gazdasági bevándorlók nem maradhatnak

  2015. május 19., kedd 21:34

  A Hír TV külföldi hírei: Gazdasági bevándorlók nem maradhatnak Európában – jelentette ki a német–francia csúcstalálkozó után a francia elnök.

 • Jobbról és balról is kapott Orbán, a hatodik parancsolatot idézték neki

  2015. május 19., kedd 21:30

  A Hír TV külföldi hírei: Orbán Viktor szerint a véleménynyilvánítás szabadságába belefér, hogy a magyarok maguk döntsék el, akarnak-e bevándorlókat vagy sem.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Lapzárta – Holokausztkurzus indul a Pázmányon
Lapzárta – Holokausztkurzus indul a Pázmányon
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb