A Hír TV külföldi hírei

 • Snowden: Mobilok kódjait is feltörték a titkosszolgálatok

  2015. február 20., péntek 12:12

  A Hír TV külföldi hírei: A mobiltelefonok titkosító kulcsát is feltörte az amerikai és brit hírszerzés Edward Snowden szerint. Az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) egykori munkatársa egy internetes portálnak adott át erről bizonyítékokat.

 • Lecsapott a durva ciklon

  2015. február 20., péntek 10:45

  A Hír TV külföldi hírei: Több száz embert kellett kitelepíteni Ausztrália északkeleti részén egy ciklon miatt. A vihar házakat rongált meg, fákat csavart ki, áramkimaradásokat okozott, illetve a közúti és a vasúti forgalmat le kellett állítani.

 • Meg akarta dönteni a kormányt? – Letartóztatták a főpolgármestert

  2015. február 20., péntek 10:26

  A Hír TV külföldi hírei: Letartóztatták Caracas főpolgármesterét. Az ellenzéki politikust azzal vádolják, hogy amerikai segítséggel akarta megdönteni a venezuelai kormányt. Antonio Ledezma néhány nappal ezelőtt több ellenzéki vezetővel együtt olyan dokumentumot írt alá, amely egy esetleges hatalomváltás lehetőségét taglalja a belpolitikai és gazdasági válság sújtotta dél-amerikai országban.

 • Súlyos vonatbaleset történt

  2015. február 20., péntek 08:58

  A Hír TV külföldi hírei: Összeütközött két vonat Svájcban, Zürich közelében. Több szerelvény is felborult, helyi sajtóértesülések szerint a balesetnek 50 sérültje is lehet.

 • Orosz bombázók közelednek

  2015. február 19., csütörtök 22:02

  A Hír TV külföldi hírei: Orosz bombázók közelítették meg a brit partokat – értesült a BBC. A hírt a védelmi minisztérium is megerősítette.

 • Orbán barátságról beszélt, Kaczynski nem fogadta

  2015. február 19., csütörtök 21:24

  A Hír TV külföldi hírei: Feszültté vált a magyar–lengyel viszony Putyin látogatása után. Orbán Viktor Varsóban tárgyalt az ukrán válságról a lengyel kormányfővel, aki azt mondta: nehéz és őszinte beszélgetést folytattak az ukrán helyzet kezeléséről és Oroszországról. A magyar miniszterelnök a lengyel–magyar barátságot méltatta.

 • Nemzetközi békefenntartókat kér Ukrajna

  2015. február 19., csütörtök 13:45

  A Hír TV külföldi hírei: Moszkva ellenzi az ENSZ-békefenntartók bevonását a délkelet-ukrajnai rendezésbe. Ezt Ukrajna javasolta, a katonákat a frontvonalakra illetve az ukrán-orosz határra vezényelnék, Kijev szerint így lehetne megakadályozni a tűzszünet újabb megszegését.

 • A hitelprogram meghosszabbítását kérik a görögök

  2015. február 19., csütörtök 13:17

  A Hír TV külföldi hírei: Hivatalosan kéri Görögország a nemzetközi hitelmegállapodás meghosszabbítását.

 • Rekordon a benzin ára a robbanás miatt

  2015. február 19., csütörtök 12:50

  A Hír TV külföldi hírei: Másfél éves rekordot döntött a benzin ára Los Angelesben, miután a kaliforniai nagyváros egyik olajfinomítójában robbanás történt. Az eset miatt tovább csökkent a tulajdonos Exxon olajtársaság részvényeinek az ára. A robbanás következtében négy munkás megsérült. Az üzemben fél évig biztosan nem indítják újra a termelést.

 • Obama: Az iszlám lezüllesztőivel állunk harcban

  2015. február 19., csütörtök 09:55

  A Hír TV külföldi hírei: Egyetlen vallás sem felelős a terrorizmusért, az Egyesült Államok az iszlám lezüllesztőivel áll háborúban – jelentette ki az Egyetlen vallás sem felelős a terrorizmusért, az Egyesült Államok az iszlám lezüllesztőivel áll háborúban – jelentette ki az amerikai elnök. Barack Obama ugyanakkor azt hangoztatta: az USA kötelessége, hogy fellépjen az Iszlám Állam ellen.elnök.

 • Több vezető politikus is felszólalt a bevándorlás ellen

  2015. február 19., csütörtök 09:08

  A Hír TV külföldi hírei: A bevándorlás ellen szólalt fel több vezető német politikus a konzervatív CSU hamvazószerdai gyűlésén. Németországban 50 százalékkal növekedhet a menedékjogot kérők száma a tavalyihoz képest.

 • Egy konzervatív politikus lett az új görög elnök

  2015. február 19., csütörtök 07:30

  A Hír TV külföldi hírei: Görögországban a parlament megválasztotta az új államfőt.

 • A házelnöki kalapáccsal ütötték egymást a képviselők

  2015. február 18., szerda 21:50

  A Hír TV külföldi hírei: Öt képviselő megsérült egy parlamenti tömegverekedésben Törökországban. Négyüket kórházba kellett szállítani.

 • Eltemették a dán lövöldözés egyik áldozatát

  2015. február 18., szerda 20:20

  A Hír TV külföldi hírei: Eltemették a koppenhágai ámokfutó egyik áldozatát.

 • A választáson csapna le ismét a terrorszervezet

  2015. február 18., szerda 18:53

  A Hír TV külföldi hírei: Készültségbe helyezték a kameruni hadsereget az ország északi részén a Boko Haram támadásai miatt. A terrorszervezet videoüzenetben fenyegette meg a nigériai kormányt, hogy a március végi elnökválasztásokon merényleteket terveznek.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Orbán Viktor évértékelője
Orbán Viktor évértékelője
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb