A Hír TV külföldi hírei

 • Kokainozáson kapták az alelnök fiát

  2014. október 17., péntek 10:13

  A Hír TV külföldi hírei: Kokainfogyasztás miatt leszerelték a haditengerészettől az amerikai alelnök fiát.

 • Nem sokra jutott egymással Merkel és Putyin

  2014. október 17., péntek 10:09

  A Hír TV külföldi hírei: Hajnalig tárgyalt az ukrán válságról és a gázellátásról Angela Merkel német kancellár és Vlagyimir Putyin orosz elnök Milánóban.

 • A baloldal elérte: ismét előveszik hazánkat az EP-ben

  4

  2014. október 16., csütörtök 17:16

  A Hír TV külföldi hírei: Plenáris vitát tart Magyarországról az Európai Parlament jövő kedden.

 • Mélyponton a rubel: Moszkva megszorításokra kényszerülhet

  2014. október 16., csütörtök 16:30

  A Hír TV külföldi hírei: Jövőre recesszióba csúszhat az orosz gazdaság és Moszkva megszorításokra kényszerülhet – állítják elemzők, akik azt mondják, Oroszországot egyre nagyobb nyomás alá helyezik a pénzpiaci befektetők az ukrán válság miatt. A rubel árfolyama történelmi mélypontra zuhant, ráadásul a kőolajért is egyre kevesebbet adnak a világpiacon, pedig az a moszkvai büdzsé egyik fő bevételi forrása.

 • Peking felszólította Londont: tartsa magát távol

  2014. október 16., csütörtök 15:54

  A Hír TV külföldi hírei: Felfüggesztették azokat a hongkongi rendőröket, akik a gyanú szerint megvertek egy tüntetőt szerda hajnalban. Közben Peking felszólította Londont, hogy tartsa távol magát Hongkong ügyeitől. A brit kormányfő a hongkongi demokráciapárti tüntetők és a rendőrök újabb összecsapása után nyilatkozott arról, hogy az emberi jogok érdekében Nagy-Britanniának be kellene avatkoznia az egykori brit gyarmaton.

 • Az IÁ-hoz csatlakozó nyugatiak tizede fiatal lány

  2014. október 16., csütörtök 15:35

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Államhoz (IÁ) csatlakozó nyugati állampolgárok tizede fiatal lány, de muszlim hitre áttért zsidók is harcolnak a dzsihadisták oldalán. Az észak-szíriai Kobani városából közben egyre inkább kiszorulnak a terrorista milícia fegyveresei.

 • Európa és Ázsia együttműködéséről tárgyalnak

  2014. október 16., csütörtök 15:26

  A Hír TV külföldi hírei: Milánóban megkezdődött az európai–ázsiai csúcsértekezlet, amelyen több mint ötven ország vezetői vesznek részt, hogy a két kontinens közötti gazdasági együttműködésről tárgyaljanak.

 • Obama nem számít ebolajárványra Amerikában

  2014. október 16., csütörtök 14:39

  A Hír TV külföldi hírei: Rendkívül csekély a valószínűsége, hogy ebolajárvány törjön ki Amerikában, de a kormány komolyan veszi a kór megfékezését – jelentette ki Barack Obama. Az Egyesült Államokban legutóbb egy dallasi ápolónő betegedett meg, aki a tünetek megjelenése előtt egy nappal repülőn utazott, így az amerikai hatóságok most 132 utastársát keresik.

 • Putyin a díszvendég a parádén

  2014. október 16., csütörtök 14:36

  A Hír TV külföldi hírei: Megérkezett Belgrádba Vlagyimir Putyin.

 • A prágai reptéren is lesz ebola-ellenőrzés

  2014. október 16., csütörtök 10:02

  A Hír TV külföldi hírei: A prágai repülőtéren is ellenőrizni fogják az utasokat az ebolafertőzés veszélye miatt – jelentette be a cseh miniszterelnök a biztonsági tanács ülése után.

 • Éhínséget okozhat az ebola

  2014. október 15., szerda 21:53

  A Hír TV külföldi hírei: Éhínséget okozhat az ebolajárvány Nyugat-Afrikában. A libériai farmokon ugyanis leállt a munka, és az élelmiszert szállító hajók sem köthetnek ki. Eközben az amerikai Texasban újabb egészségügyi dolgozónál diagnosztizálták a betegséget. A nővér egy libériai férfitől kapta el a vírust. Az ápolónő hétfőn egy belföldi repülőjáraton utazott, de akkor még nem mutatkoztak nála a tünetek.

 • Déli Áramlat: mind Ausztriának, mind Magyarországnak érdeke

  2014. október 15., szerda 19:15

  A Hír TV külföldi hírei: Áder János szerint jók a magyar–osztrák kapcsolatok, és azokat nem befolyásolhatják a vitás kérdések.

 • Nem a diákok fekszenek a tömegsírban

  2014. október 15., szerda 19:09

  A Hír TV külföldi hírei: Mégsem a szeptemberben elhurcolt diákok holttestei fekszenek a mexikói tömegsírban. Ezt a latin-amerikai ország igazságügyi minisztere jelentette be a genetikai vizsgálatok után.

 • Belgrád nem kér az unió véleményéből

  3

  2014. október 15., szerda 13:04

  A Hír TV külföldi hírei: Belgrádnak senki sem parancsolhatja meg, hogy szétrombolja jó kapcsolatait Moszkvával – jelentette ki a szerb miniszterelnök, s közölte azt is, hogy nem vezetnek be szankciókat Oroszországgal szemben. A kormányfő egyébként az Európai Unió neheztelése ellenére meghívta az orosz elnököt a Belgrád „felszabadításának” hetvenedik évfordulója alkalmából szervezett csütörtöki ünnepségre, amelyen Vlagyimir Putyin beszédet is mond.

 • Izrael elítélte, a palesztinok üdvözölték

  2014. október 15., szerda 12:33

  A Hír TV külföldi hírei: Az izraeli külügy elítélte, a palesztinok viszont üdvözölték, hogy a brit parlament felszólította a kormányt: ismerje el a palesztin államiságot. A kormány tagjai nem vettek részt sem a parlamenti vitán, sem a szavazáson.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

P8 – Vendég: Rogán Antal
P8 – Vendég: Rogán Antal
<iframe id="videoplayer_110999" src="http://video.mno.hu/embed/110999" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb