A Hír TV külföldi hírei

 • Törtek-zúztak, gyújtogattak az anarchisták

  2015. április 17., péntek 15:00

  A Hír TV külföldi hírei: Utcákat vertek szét, autókat gyújtottak fel és kirakatokat törtek be Athénban a gazdasági helyzettel elégedetlen anarchisták.

 • Húszezer embert evakuáltak a tüzek elől

  2015. április 17., péntek 12:44

  A Hír TV külföldi hírei: A dél-szibériai Hakaszföld után a Bajkál-tónál fekvő Burjátföldön is súlyos helyzet alakult ki a hatalmas tarló- és erdőtüzek miatt. A hatóságok rendkívüli helyzetet hirdettek.

 • Szexpartik és drogok, vizsgálódnak a rendőrségnél

  2015. április 17., péntek 11:07

  A Hír TV külföldi hírei: A Fehér Ház vizsgálatot indít a kábítószer-ellenes rendőrség nyomozói ellen. A speciális alakulat ügynökeiről egy igazságügyi jelentésből kiderült, hogy szexpartikra járnak és maguk is rendszeresen fogyasztanak drogot.

 • Az oroszok elleni harcot gyakorolja Románia

  2015. április 17., péntek 10:40

  A Hír TV külföldi hírei: Az orosz vadászgépek elleni harcot gyakorolja a román és az amerikai hadsereg egy közös hadgyakorlaton.

 • Lelőtte családtagjait, és magával is végzett

  2015. április 17., péntek 10:33

  A Hír TV külföldi hírei: Családja több tagjával végzett egy férfi az egyesült államokbeli Phoenixben. A kommandósokat egy túszejtéshez riasztották, a családi házban lévők közül már senkit sem tudtak megmenteni.

 • David Cameron sokaknak nagy meglepetést okozott

  1

  2015. április 17., péntek 10:15

  A Hír TV külföldi hírei: A fő rivális hiányában a munkáspárti Ed Milliband nyerte a BBC televíziós választási vitáját, a felmérések szerint. A vitán a kormányzó konzervatív-liberális koalíció nem vett részt, ott voltak viszont a skót és walesi nacionalisták, az unióellenes Brit Függetlenség-párt és a zöldek. Május 7-én lesz a választás, a felmérések szerint a konzervatívok és munkáspártiak fej-fej mellett állnak, hibahatáron belüli különbséggel.

 • Rendőrök lepték el a volt IMF-vezér otthonát

  2015. április 17., péntek 08:07

  A Hír TV külföldi hírei: Korrupcióval vádolják Spanyolországban az IMF egykori vezetőjét, aki korábban a jobbközép kormány pénzügyminisztere is volt.

 • Szijjártó: Ezek a szervezetek fenyegetik Európa biztonságát is

  2015. április 16., csütörtök 19:10

  A Hír TV külföldi hírei: Azok a terrorszervezetek, amelyek Egyiptom stabilitását veszélyeztetik, azok Európáét is nagymértékben fenyegetik – hangoztatta Szijjártó Péter.

 • Putyin: Amerika célja, hogy káoszt szítson

  2015. április 16., csütörtök 17:20

  A Hír TV külföldi hírei: A 2. világháború nyugati győztesei megpróbálják elfoglalni Ukrajnát Oroszországtól – Vlagyimir Putyin szerint. Az orosz elnök azt mondta, az Egyesült Államok célja, hogy káoszt szítson Európában és ezáltal kiszolgáltatottá tegye a kontinenst. Az orosz államfő hagyományos éves tévészereplésében beszélt erről.

 • Világszerte a holokauszt zsidó áldozataira emlékeznek

  2015. április 16., csütörtök 12:30

  A Hír TV külföldi hírei: A nácikhoz hasonlította Irán közel-keleti terjeszkedését az izraeli kormányfő a tegnapi jeruzsálemi megemlékezésen. Ma világszerte a holokauszt zsidó áldozataira emlékeznek, Izraelben magyar idő szerint 9-kor megszólaltak a szirénák és rövid időre megállt az élet.

 • Az EU megelégelte, hogy a Google visszaél helyzetével

  2015. április 16., csütörtök 12:10

  A Hír TV külföldi hírei: Trösztellenes pert indít az Európai Bizottság a Google ellen. A versenyjogi biztos szerint az amerikai cég visszaél a piaci fölényével, az európai internetes cégeknek nem fizet az adataik használatáért, ugyanakkor a saját szolgáltatásait eladja, a bevétel jelentős részéért pedig nem adózik.

 • Mégis kifizeti a kormány az államfő moszkvai útját

  2015. április 16., csütörtök 10:00

  A Hír TV külföldi hírei: Mégis fizeti a cseh kormány az államfő útját Moszkvába. Milos Zeman megígérte, hogy nem vesz részt a katonai parádén, csak az ismeretlen katona sírját koszorúzza meg.

 • Korrupciós pénzeket mozgathatott a kormánypárt és egy olajcég között

  2015. április 16., csütörtök 09:54

  A Hír TV külföldi hírei: Letartóztatták a brazil kormánypárt pénztárnokát. Azzal gyanúsítják, hogy az állami olajvállalaton keresztül korrupciós pénzeket mozgatott az állami olajvállalat és a kormánypárt között.

 • Radioaktív anyagot loptak, riadót rendelt el a katasztrófavédelem

  2015. április 16., csütörtök 09:20

  A Hír TV külföldi hírei: Röntgengépekben használt radioaktív anyagot loptak el tolvajok Mexikóban.

 • Bevándorlókat öltek a helyiek

  2015. április 16., csütörtök 08:56

  A Hír TV külföldi hírei: Szomáliai bevándorlókat gyilkoltak helyiek a Dél-afrikai Köztársaságban.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Civil kaszinó - Csökken az szja, a sertéshús áfája, nő a családi adókedvezmény
Civil kaszinó - Csökken az szja, a sertéshús áfája, nő a családi adókedvezmény
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb