A Hír TV külföldi hírei

 • Obama: Az iszlám lezüllesztőivel állunk harcban

  2015. február 19., csütörtök 09:55

  A Hír TV külföldi hírei: Egyetlen vallás sem felelős a terrorizmusért, az Egyesült Államok az iszlám lezüllesztőivel áll háborúban – jelentette ki az Egyetlen vallás sem felelős a terrorizmusért, az Egyesült Államok az iszlám lezüllesztőivel áll háborúban – jelentette ki az amerikai elnök. Barack Obama ugyanakkor azt hangoztatta: az USA kötelessége, hogy fellépjen az Iszlám Állam ellen.elnök.

 • Több vezető politikus is felszólalt a bevándorlás ellen

  2015. február 19., csütörtök 09:08

  A Hír TV külföldi hírei: A bevándorlás ellen szólalt fel több vezető német politikus a konzervatív CSU hamvazószerdai gyűlésén. Németországban 50 százalékkal növekedhet a menedékjogot kérők száma a tavalyihoz képest.

 • Egy konzervatív politikus lett az új görög elnök

  2015. február 19., csütörtök 07:30

  A Hír TV külföldi hírei: Görögországban a parlament megválasztotta az új államfőt.

 • A házelnöki kalapáccsal ütötték egymást a képviselők

  2015. február 18., szerda 21:50

  A Hír TV külföldi hírei: Öt képviselő megsérült egy parlamenti tömegverekedésben Törökországban. Négyüket kórházba kellett szállítani.

 • Eltemették a dán lövöldözés egyik áldozatát

  2015. február 18., szerda 20:20

  A Hír TV külföldi hírei: Eltemették a koppenhágai ámokfutó egyik áldozatát.

 • A választáson csapna le ismét a terrorszervezet

  2015. február 18., szerda 18:53

  A Hír TV külföldi hírei: Készültségbe helyezték a kameruni hadsereget az ország északi részén a Boko Haram támadásai miatt. A terrorszervezet videoüzenetben fenyegette meg a nigériai kormányt, hogy a március végi elnökválasztásokon merényleteket terveznek.

 • Hiába jelezték, hogy támadásra készülhet

  2015. február 18., szerda 18:48

  A Hír TV külföldi hírei: Már szeptemberben jelezte egy dán büntetés-végrehajtási intézet a titkosszolgálatoknak, hogy a koppenhágai merénylő támadásra készülhet.

 • Koszovó jobban jár, ha hazaviszi menekültjeit

  2015. február 18., szerda 18:45

  A Hír TV külföldi hírei: Fel kell lépnie Koszovónak a kivándorlás ellen, különben nem kap vízummentességet az Európai Unióba – jelentette ki Pristinában az EU bővítési biztosa. A koszovói miniszterelnök megígérte: hazaviszi a több tízezer menekültet, akiknek munkát is biztosít Koszovóban.

 • Négyszeresére emelkedik a gázár a szomszédban

  2015. február 18., szerda 18:09

  A Hír TV külföldi hírei: 280 százalékkal emelkedik a lakossági gázár Ukrajnában, a távhő ára pedig 60 százalékkal lesz magasabb.

 • Megkerülték az ellenzéket, rendeletben hirdették ki

  1

  2015. február 18., szerda 18:03

  A Hír TV külföldi hírei: Néhány perccel a tervezett nemzetgyűlési szavazás előtt jelentette be a francia miniszterelnök, hogy elfogadottnak tekinti és rendeletben kihirdeti a gazdaság beindítására összeállított reformcsomagot, amelynek legvitatottabb pontja a vasárnapi nyitva tartás bővítése.

 • Leállíthatja az EKB a vészhelyzeti forrás folyósítását

  2015. február 18., szerda 17:38

  A Hír TV külföldi hírei: A tervezettnél egy nappal később, csütörtökön kérheti hitelprogramja meghosszabbítását Görögország – értesült a Bloomberg.

 • Kivonja csapatait az ukrán hadsereg

  1

  2015. február 18., szerda 15:18

  A Hír TV külföldi hírei: Kivonják az ukrán csapatok nagy részét az oroszbarát lázadók által körülvett Debalcevóból. Az EU szerint a Moszkva által támogatott szeparatisták megsértik a minszki tűzszünetet.

 • Konzervatív elnököt javasol a radikális baloldal

  2015. február 18., szerda 12:15

  A Hír TV külföldi hírei: Konzervatív politikust jelöl Görögország köztársasági elnöki tisztségére Aléxisz Cíprasz. A radikális baloldali görög kormányfő szerint olyan elnökre van szükség, akinek a lehető legnagyobb az elfogadottsága a parlamentben.

 • A polgárháborús helyzeten nyerészkednek

  2015. február 18., szerda 11:19

  A Hír TV külföldi hírei: A közel-keleti polgárháborús helyzet és az Iszlám Állam térhódítása az embercsempészeknek kedvez. Az illegális bevándorlókat kenőpénzért cserébe segítik át az unióba. Európába az év eleje óta több mint 200 ezren próbáltak átjutni. Az elmúlt hetekben 3500-an haltak meg a tengeren.

 • Magyarország visszafogottan kezelte Putyin látogatását

  2015. február 18., szerda 10:26

  A Hír TV külföldi hírei: Európa nem versenyképes Moszkva nélkül: Magyarország és Oroszország szorosabbra fűzné a szálakat az energia- és a gázszállítás terén. Ezzel a címmel számolt be Vlagyimir Putyin budapesti látogatásáról a Russia Today. A német sajtó szerint Magyarország visszafogottan kezelte az orosz elnök látogatását.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Magyarország élőben - Átadták az újraalkotott Kossuth-szoborcsoportot
Magyarország élőben - Átadták az újraalkotott Kossuth-szoborcsoportot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb