A Hír TV külföldi hírei

 • Francia zászlók égtek Gázában

  2015. január 20., kedd 07:44

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Állam nevű terrorszervezetet és a párizsi merényleteket elkövető szélsőséges iszlamistákat éltették a szalafisták a Gázai övezetben, a rivális Hamász palesztin szervezet biztonsági erőinek engedélyével – számol be az izraeli Jerusalem Post.

 • Szijjártó az „idegen harcosok” veszélyére figyelmeztetett

  2015. január 19., hétfő 19:12

  A Hír TV külföldi hírei: A Balkánon toborzott és Magyarországon átutazó harcosoktól tart igazán a külügyminiszter. Az uniós tagállamok szakminiszterei a terrorizmus elleni fellépés mellett Oroszországról is tárgyaltak.

 • Mohamed-karikatúra: nem szűnik a tüntetési hullám

  2015. január 19., hétfő 19:04

  A Hír TV külföldi hírei: Nem szűnnek a tüntetések a muszlim világban Franciaország ellen az újabb Mohamed-karikatúra miatt. Francois Hollande elnök Párizsban a kormány intézkedéseit és a nemzeti egységet méltatta. A francia államfők történetében nem volt példa akkora népszerűség-növekedésre, mint Hollande-nál, akinek a Charlie Hebdo szerkesztőségében végrehajtott vérfürdő után 40 százalékra ugrott a tetszési mutatója.

 • Sikerült elszökniük a Boko Haramtól

  1

  2015. január 19., hétfő 18:27

  A Hír TV külföldi hírei: Legalább húsz ember kiszabadult abból a nyolcvan túszból, akiket a hétvégén ejtett foglyul a Boko Haram terrorszervezet Kamerunban.

 • Nem terrorcselekmény okozta a gépkatasztrófát

  2015. január 19., hétfő 12:26

  A Hír TV külföldi hírei: Feltehetően nem terrorcselekmény miatt zuhant a tengerbe az Air Asia járata december végén. Az indonéz szakemberek a pilótafülkében rögzített beszélgetések egy részének meghallgatása után azt mondták: nincsenek arra utaló jelek, hogy fenyegetés lett volna a gépen. A repülő törzsrészét már megtalálták a kutatóegységek, azonban a rossz idő miatt továbbra sem tudták kiemelni.

 • Közlekedési káoszt okozott az ónos eső

  2015. január 19., hétfő 11:22

  A Hír TV külföldi hírei: Ónos eső miatt volt közlekedési káosz Amerika északkeleti államaiban.

 • Kilátástalan az orosz–ukrán béketárgyalás

  2015. január 19., hétfő 11:11

  A Hír TV külföldi hírei: Többnapi harc után visszafoglalta a donyecki repülőteret az ukrán hadsereg. A környékbeli lakóházakat is találatok érték, több civil is életét veszítette. Az oroszok és az ukránok is azzal vádolják egymást, hogy csapatokat vonnak össze a határon. A héten Angela Merkel kilátástalannak nevezte, hogy a közeljövőben béketárgyalás legyen, mert a moszkvai és a kijevi álláspont túl messze van egymástól.

 • Légicsapás Szíriában

  2015. január 19., hétfő 11:03

  A Hír TV külföldi hírei: Szíriában hajtott végre légicsapást az izraeli hadsereg.

 • Jogos polgárpukkasztás? – Világszerte tiltakoznak

  2

  2015. január 19., hétfő 10:55

  A Hír TV külföldi hírei: A sajtónak joga van a polgárpukkasztáshoz, ezért a muszlimoknak is el kell fogadni, ha viccelődnek Mohamed prófétával. Ezt a brit miniszterelnök mondta egy amerikai tévéműsorban. Korábban a francia elnök is közölte: a sajtószabadság része a Mohamed-ábrázolás. Pakisztán és Szaúd-Arábia viszont jogi lépéseket fontolgat a karikatúrákat közlő lapok ellen.

 • Rekordszámú hívő előtt misézett Ferenc pápa

  2015. január 19., hétfő 10:51

  A Hír TV külföldi hírei: Rekordnagyságú tömeg búcsúzott a pápától a Fülöp-szigeteken – hatmillióan voltak az egyházfő vasárnapi miséjén.

 • Ők készítették elő a belga terrorcselekményt?

  2015. január 19., hétfő 10:42

  A Hír TV külföldi hírei: A korábbi hírekkel ellentétben mégis van köze a belga terrorcselekmények előkészítéséhez annak a görög csoportnak, amelynek a tagjait szombaton tartóztatták le Athénban.

 • Jöhet a devizahiteles-mentőcsomag

  1

  2015. január 19., hétfő 09:59

  A Hír TV külföldi hírei: Horvátországban és Lengyelországban is devizahiteles-mentőcsomag jöhet a frankárfolyam-robbanás után. A varsói kormány elismerte, hogy már tárgyalnak a bankokkal arról, hogy a hitelesek a régi, alacsonyabb árfolyamon fizethessék tovább a hitelüket.

 • Lobbit indít az izraeli kormány

  4

  2015. január 18., 20:54

  A Hír TV külföldi hírei: A Nemzetközi Büntetőbíróság költségvetésének csökkentéséért lobbizik az izraeli kormány.

 • Hollande: Belefér, amit a Charlie Hebdo csinál

  5

  2015. január 18., 17:10

  A Hír TV külföldi hírei: A francia elnök szerint a lap még a szólásszabadság keretein belül mozog, közben egyre több keresztény templomot gyújtanak fel a Mohamed-karikatúrák miatt.

 • A korábbi miniszter is tagja volt a bűnbandának

  2015. január 18., 12:55

  A Hír TV külföldi hírei: A korábbi görög védelmi miniszter is tagja volt annak a bűnszervezetnek, amelyet a rendőrség nemrég számolt fel az athéni sajtó szerint.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Versus – Vendég: Illés Zoltán
Versus – Vendég: Illés Zoltán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb