A Hír TV külföldi hírei

 • Hídrobbantásokkal lassítják a visszafoglalást

  2014. július 07., hétfő 21:40

  A Hír TV külföldi hírei: Hidakat robbantottak fel, feltehetően oroszbarát szakadárok a Donyeck felé vezető főúton, hogy visszatartsák az ukrán hadsereg offenzíváját.

 • 7 EP-szakbizottságnak lesz magyar alelnöke

  2014. július 07., hétfő 21:40

  A Hír TV külföldi hírei: Összesen hét európai parlamenti szakbizottságnak lesz magyar alelnöke – derült ki a bizottsági alakuló üléseken. A 20 rendes és két albizottság közül egyedül a halászatiban nem lesz magyar delegált.

 • Elhunyt az utolsó szovjet külügyminiszter

  2014. július 07., hétfő 16:27

  A Hír TV külföldi hírei: Eduard Sevardnadze nyolcvanhét éves korában hunyt el hétfőn Tbilisziben. A grúz származású szovjet politikus a Mihail Gorbacsov által elindított peresztrojka idején töltötte be a külügyminiszteri tisztséget, majd a Szovjetunió felbomlása után Grúzia elnökévé választották. 2003 novemberében a „rózsás forradalom” buktatta meg.

 • Nem sokon múlt, hogy ütközzön a két utasszállító

  1

  2014. július 07., hétfő 12:16

  A Hír TV külföldi hírei: Métereken múlott, hogy nem ütközött össze két utasszállító repülőgép Barcelonában.

 • Megtagadták a misére járást a maffiózók

  2014. július 07., hétfő 10:30

  A Hír TV külföldi hírei: Nem járnak misére az olasz maffia tagjai, mert a pápa kiátkozta a szervezett bűnözés elkövetőit az egyházból. Egy püspök beszélt erről a Vatikáni Rádióban.

 • Elkobozhatják a reptéren a mobiltelefonokat és laptopokat

  3

  2014. július 07., hétfő 10:08

  A Hír TV külföldi hírei: Terror-fenyegetés miatt csak teljesen feltöltött mobilokat és laptopokat lehet majd felvinni a Egyesült-Államokba tartó tengerentúli járatokra. Az eszközöket különben elkobozzák.

 • Több tucat nőnek sikerült megszöknie elrablóitól

  2014. július 07., hétfő 08:22

  A Hír TV külföldi hírei: Megszökött elrablóitól Nigériában több mint hatvan nő és lány, akiket két hete hurcoltak el feltehetőleg szélsőséges iszlamisták.

 • A tengerparton lövöldöztek

  2014. július 06., 19:06

  A Hír TV külföldi hírei: A tengerparton lövöldöztek szomáliai iszlamisták Kenyában. 29 embert öltek meg, több lakóházra gránátokat dobtak. Egy hónap alatt ez volt a harmadik hasonló támadás, összesen már 65 ember halt meg.

 • Hétköznapi civileket figyel meg a hivatal

  2014. július 06., 16:23

  A Hír TV külföldi hírei: Az esetek 90 százalékában hétköznapi civileket figyel meg az amerikai nemzetbiztonsági hivatal – a Washington Post összesítése alapján.

 • Négy gyermek halt meg egy sorháztűzben

  2014. július 06., 10:03

  A Hír TV külföldi hírei: Gyermekek haltak meg egy tűzvészben Philadelphiában. A sorházak között a lángok gyorsan terjedtek, a tíz épület lakóját kiköltöztették. Azt egyelőre a szakértők nem tudták megállapítani, hogy baleset vagy gyújtogatás lehet-e a háttérben.

 • Lezuhant egy repülőgép, egy ember élte túl

  2014. július 06., 06:52

  A Hír TV külföldi hírei: Egy ember élte túl a szombati lengyel repülőszerencsétlenséget. A kisgép egy ejtőernyős klub tagjait szállította, tizenkét emberrel a fedélzetén zuhant le nem sokkal a felszállás után. A baleset okait még vizsgálják a hatóságok.

 • Nyilvánosság elé lépett a kalifa

  2014. július 05., szombat 21:34

  A Hír TV külföldi hírei: Először jelent meg a nyilvánosság előtt az Iraki és Levantei Iszlám Állam nevű szervezet vezetője.

 • Kövér: Magyarország nem egy pária

  2014. július 05., szombat 21:13

  A Hír TV külföldi hírei: A magyarság összefogása elsősorban a Kárpát-medencei magyarság vezetőin múlik – mondta Kövér László Tibódon. Az Országgyűlés elnöke Csaba királyfi szobrát avatta fel a székelyföldi településen.

 • Jelentős fennakadásokat okozott Artúr

  2014. július 05., szombat 13:19

  A Hír TV külföldi hírei: Húszezer háztartás maradt áram nélkül a függetlenség napján az amerikai Észak-Karolinában, miután az Artúr névre keresztelt vihar 140 kilométeres széllökésekkel elérte a keleti állam partjait. Komoly károk nem keletkeztek, de az áradás jelentős fennakadásokat okozott a közlekedésben.

 • Nem hagyták szó nélkül a rakétatámadást

  2014. július 05., szombat 08:40

  A Hír TV külföldi hírei: Ismét támadta a Gázai övezetet az izraeli légierő, válaszul arra, hogy palesztin fegyveresek rakétákat lőttek a zsidó állam területére. Sajtóértesülések szerint ugyanakkor mindkét oldal tűzszünet elrendelésére törekszik.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Orbán Viktor beszéde élőben Tusnádfürdőről
Orbán Viktor beszéde élőben Tusnádfürdőről
<iframe id="videoplayer_104316" src="http://video.mno.hu/embed/104316" style="width:686px; height:500px"></iframe>
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb