A Hír TV külföldi hírei

 • Megismétlődött az egy évvel korábbi egyetemi lövöldözés

  2015. május 12., kedd 12:16

  A Hír TV külföldi hírei: Újabb lövöldözés volt az egyesült államokbeli Santa Barbara-i egyetemen. Négy személy sebesült meg a támadásban.

 • Cameron számra az unió nem cél, hanem eszköz

  2015. május 12., kedd 11:25

  A Hír TV külföldi hírei: Szerdán dönt az EB a bevándorlási kvótáról. A testület az unió 28 állama között osztaná el a menekülteket. Nagy-Britannia, Magyarország és Szlovákia már jelezte, hogy ellenzi a brüsszeli kvótarendszer ötletét.

 • Görögország fizet és engedményekre is hajlandó

  1

  2015. május 12., kedd 10:40

  A Hír TV külföldi hírei: Görögország fizet, hogy újabb hitelt kapjon, ráadásul hajlandó engedményekre is. Brüsszelben az Eurócsoport pénzügyminiszterei továbbra is várják a görög reformcsomagot, amit jövő hónap végéig kell jóváhagyni az EU-nak és az IMF-nek.

 • Hollande mindkét Castróval asztalhoz ült

  2015. május 12., kedd 10:31

  A Hír TV külföldi hírei: A Kubát sújtó amerikai gazdasági és pénzügyi embargó eltörléséért szólalt fel Francois Hollande a szigetországban. Ő az első nyugati államfő, aki Kubába látogatott 1986 óta.

 • Figyelmeztették a kormányfőt

  2015. május 12., kedd 08:33

  A Hír TV külföldi hírei: A szabad munkaerőmozgás szent és sérthetetlen – erre figyelmeztették a kelet-európai uniós tagállamok David Cameron újraválasztott brit kormányfőt, írja a Financial Times.

 • Lesittelik a kritikus tizenéves bloggert

  2015. május 12., kedd 08:09

  A Hír TV külföldi hírei: Szingapúrban három év börtön jár egy provokatív videót.

 • 30 embert vádoltak meg terrorizmussal a lövöldözés miatt

  2015. május 11., hétfő 21:00

  A Hír TV külföldi hírei: A macedón ügyészség 30 embert vádolt meg terrorizmussal a kumanovói lövöldözés miatt. Az állami hírügynökség szerint 18 koszovói, 11 macedón, illetve 1 albán állampolgár ellen indult eljárás. A hétvégi fegyveres összecsapásokban 8 rendőr és 14 fegyveres vesztette életét.

 • Vitára hívta ellenfelét Komorowski

  2015. május 11., hétfő 17:18

  A Hír TV külföldi hírei: Vitára hívta ellenfelét Bronislaw Komorowski lengyel államfő, miután csak a második helyre futott be az elnökválasztás vasárnapi első fordulóján. A konzervatív Andrzsej Duda több mint egy százalékkal kapott több szavazatot a hivatalban lévő elnöknél.

 • Meghalt a megtámadott török teherhajó kapitánya

  2015. május 11., hétfő 15:22

  A Hír TV külföldi hírei: Meghalt a líbiai hadsereg által vasárnap megtámadott török teherhajó harmadik tisztje, három másik tengerész megsérült.

 • Putyin közbelépésére szólított fel Merkel

  2015. május 11., hétfő 12:28

  A Hír TV külföldi hírei: Továbbra sincs ténylegesen tűzszünet Ukrajnában Angela Merkel német kancellár szerint, aki Moszkvában Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt. A kancellár arra szólította fel Putyint, hogy erőteljesebb közvetítőként lépjen fel a kelet-ukrajnai konfliktus rendezése érdekében.

 • Véres lövöldözés: egymásra mutogatnak

  2015. május 11., hétfő 12:13

  A Hír TV külföldi hírei: Huszonnégyre emelkedett a kumanovói lövöldözés halottainak száma. A kormány és az ellenzék politikusai egymásra mutogatnak Macedóniában a szombati kumanovói lövöldözés kapcsán.

 • Tornádók hada pusztított

  2015. május 11., hétfő 11:03

  A Hír TV külföldi hírei: A szokásosnál korábban kezdődött a tornádószezon az Egyesült Államok középső részén. A hétvégén Texas államban több tornádót is észleltek, a forgószelek után kialakuló heves záporok miatt pedig árvíz sújtott több települést is.

 • Több ezer liter olaj ömlött a folyóba

  2015. május 11., hétfő 10:56

  A Hír TV külföldi hírei: Tűz ütött ki egy atomerőműben, New Yorktól 50 kilométerre, több ezer liter olaj ömlött a Hudson folyóba.

 • Hajtóvadászat: letartóztatták őket

  2015. május 11., hétfő 09:49

  A Hír TV külföldi hírei: Letartóztattak egy férfit és egy nőt Mississippi államban két rendőr lelövésének gyanújával. A rendőrség hajtóvadászatot indított a tettesek után, és a lakosság segítségével elhagyottan megtalálta a rendőrautót, és elfogta a gyilkossággal gyanúsítottakat.

 • Meglepetés a lengyel elnökválasztáson

  2015. május 11., hétfő 09:29

  A Hír TV külföldi hírei: Egy ellenzéki jelölt, Andrzej Duda nyerte a lengyelországi elnökválasztás első fordulóját, a jelenlegi államfő előtt. A tisztségről a második forduló dönt.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte – Viszonyok
Csörte – Viszonyok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb