A Hír TV külföldi hírei

 • Ez lehet az ország történetének legnagyobb rablása

  2015. április 09., csütörtök 11:36

  A Hír TV külföldi hírei: Átszámítva a nyolcvanmilliárd forintot is meghaladja a londoni ékszerésznegyedből húsvét alatt ellopott ékszerek, gyémántok és készpénz értéke. A londoni rendőrség egy tolvajbanda után nyomoz.

 • Mind a 30 vádpontban bűnös a bostoni merénylő

  2015. április 09., csütörtök 11:05

  A Hír TV külföldi hírei: Minden vádpontban bűnösnek találták a két évvel ezelőtti bostoni robbantás életben maradt elkövetőjét. A vádpontok több mint feléért halálbüntetés is kiszabható. Döntés a tárgyalás későbbi szakaszában várható.

 • Nógrádi: Jó feltételekkel egyeztek meg Iránnal

  2015. április 09., csütörtök 10:30

  A Hír TV külföldi hírei: Korrektek az iráni atomprogram ügyében kötött kompromisszumok a Hír Televíziónak nyilatkozó biztonságpolitikai szakértő szerint.

 • Vádat emeltek a fekete férfit agyonlövő rendőr ellen

  2015. április 09., csütörtök 10:20

  A Hír TV külföldi hírei: Vádat emeltek az ellen a dél-karolinai rendőr ellen, aki agyonlőtt egy menekülő, fegyvertelen fekete férfit. A rendőr ügyvédje szerint védence fenyegetve érezte magát, és a megállított autós megpróbálta elvenni tőle kábítópisztolyát – az esetről készült felvételen ez ugyanakkor nem látszik.

 • Százezren menekültek el a jemeni pokolból

  2015. április 08., szerda 18:36

  A Hír TV külföldi hírei: A fővárost bombázza a Szaúd-Arábia által vezetett koalíció Jemenben, a déli kikötővárosban, Ádenben pedig folytatódtak a harcok a síita lázadók és az elűzött elnökhöz hű csapatok között. Az utóbbi hetekben mintegy százezren menekültek el a háború elől, és már 560-an haltak meg, köztük sok gyerek.

 • Budapesti járatot is érint a francia sztrájk

  2015. április 08., szerda 15:44

  A Hír TV külföldi hírei: A járatok 40 százalékát törölték Franciaországban a légi irányítók kétnapos sztrájkja miatt. A munkabeszüntetés érinti a nemzetközi járatokat, így a mai budapestit is. A légitársaságok arra kérik az utasokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak a gépükről.

 • Barcelonában csaptak le az Iszlám Állam embereire

  2015. április 08., szerda 11:47

  A Hír TV külföldi hírei: Az Iszlám Államhoz köthető csoport tagjait fogták el Barcelona közelében. A hatóságok 9 embert vettek őrizetbe.

 • Hazudott, hogy miért lőtte le a fekete férfit

  2015. április 08., szerda 10:45

  A Hír TV külföldi hírei: Az FBI és az amerikai igazságügyi minisztérium is vizsgálja a dél-karolinai sofőr halálát. Az 50 éves színes bőrű férfit egy fehér rendőr lőtte le egy közúti ellenőrzés után. Az egyenruhás önvédelemre hivatkozott, de egy amatőr felvétel cáfolta a védekezését. Az eset után tüntetések voltak az amerikai Dél-Karolina államban.

 • Áramszünet bénította meg a fővárost

  2015. április 08., szerda 10:15

  A Hír TV külföldi hírei: Áramszünet bénította meg Washington egy részét.

 • Két évet kapott a lóhúsbotrány főszereplője

  2015. április 08., szerda 10:05

  A Hír TV külföldi hírei: Börtönbe megy a két éve kirobbant lóhúsbotrány főszereplője.

 • Több százezer euró értékben loptak el ékszereket

  2015. április 08., szerda 09:55

  A Hír TV külföldi hírei: Több százezer eurós rablást hajtottak végre a londoni ékszernegyedben. A betörők a hosszú hétvége alatt rámolták ki az egyik megőrző páncélszekrényét.

 • Szatmárnémetiben is jelen volt egy dzsihadista sejt

  2015. április 07., kedd 19:40

  A Hír TV külföldi hírei: Dzsihadista sejtet számoltak fel Szatmárnémetiben.

 • Előre hozzák az áfacsökkentést

  2015. április 07., kedd 19:13

  A Hír TV külföldi hírei: Júniustól 9 százalékra csökkenti az élelmiszerek és az alkoholmentes italok általános forgalmi adóját a román kormány.

 • 280 milliárd eurót követelnek a náci megszállás miatt

  2015. április 07., kedd 18:09

  A Hír TV külföldi hírei: Csaknem 280 milliárd euró második világháborús jóvátételt követel Németországtól a görög kormány. Athén szerint ennyi kárt okozott az országnak a náci megszállás. A németek azt mondják, ők már egyszer fizettek jóvátételt, és ezzel az ügyet lezártnak tekintik.

 • Humanitárius katasztrófa jöhet

  2015. április 07., kedd 18:02

  A Hír TV külföldi hírei: Az Egészségügyi Világszervezet szerint már 540-en haltak meg és 1700-an sebesültek meg Jemenben. A sítia lázadók és a kormányerők két hete tartó háborúja elől százezren menekültek el otthonukból. Az ENSZ humanitárius katasztrófára figyelmeztet. Az arab országban sok helyen nincs víz, a sebesültekkel teli kórházakban pedig nincs elegendő felszerelés.

Híradó | Élő adás

Tekintse meg a Hír TV aktuális híreit!

Kövesse adásunkat élőben!

Csörte – Mi várható a kétharmad után?
Csörte – Mi várható a kétharmad után?
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb | Legfrissebb