Meglepetten olvastam, hogy ugyan hihhhhetetlen módon versengenek Stohl BUCI Andris első szabadlábon adott interjújáért, de igen kicsi árakat láttam. Hiába, a benzin egyre drágább, a celeb meg egyre olcsóbb, mivé lesz ez a világ… Csupán pár százezer jó magyar forintot érnek a fickó szavai, miután kijön a hűvösről ide a jó kis tavaszba. Jó, elismerem: egymilliós „díjazás” is akad, bár a sors húúú de keserű fintora, hogy kicsit meg lett piszkálva a törvények, így nincs pénz.

Szóval azért azt gondoltam, hogy egy ilyen híres embernek nemhogy egy interjúja ér egymilliót, hanem már a tagmondatai is, így az a jó, ha szép nagy barokkos mondatokban mondja (mondaná) el, hogy milyen változásokon ment keresztül, részletesen ecsetelve a külső és a belső változásokat is, meg hogy ezek között milyen korreláció figyelhető meg.

Persze nem kell aggódni: lesz itt olyan nyilatkozatcunami, amilyet ember még nem látott. Még vöröshagymakrém se kell a szemek alá, mert Bucinak nincsen szüksége ilyen segédeszközökre ahhoz, hogy sírjon egy nagyot. Valahogy mindig az jut szembe, hogy egyébként kár ezért az emberért. Na de ez legyen az ő gondja, ilyen szép tavaszi napon ennyi elég is. Puszi.