2017. március 27.,
hétfő, Hajnalka napja

15°

Jelentések a gardróbból

Jelentések a gardróbból

Karczag Eszter

Célegyenesben a harmadik Gombold újra!

Füstölnek a varrógépek, izgulnak a tervezők: finisébe érkezett a harmadik Gombold újra! A héten lezajlik a tervzsűrizés is.

Karczag Eszter

Divathét-cirkusz: London, Milánó, Párizs

New York után London, Milánó, végül Párizs következett a jövő őszi-téli női kollekciókat bemutató divathetek sorában. Gigászi street style gyűjtemény.

Karczag Eszter

Katedrális-sikk Dolce & Gabbana módra

A blog ugyan nem konkrétan a kifutókra koncentrál, ám a katedrális-sikket megálmodó Dolce & Gabbana új kollekciója mellett nem mehetünk el szó nélkül.

Karczag Eszter

Tengerészek a sakktáblán

Veszettül viszketünk már a nagykabát alatt, úgyhogy folytatjuk a tavaszi trendkörképet. Tengerészcsíkok, kockák, sárgák és zöldek, főként itthonról.

Karczag Eszter

Nekivetkőzve: harcban Nemóval

A milánói és párizsi divatheteket a New York-i követte, ahol didergő fashionisták harcoltak az évszázad egyik legnagyobb hóviharával.

Karczag Eszter

Újra Gombold újra

Idén júniusban immáron harmadszor csapnak össze a kezdő és kevésbé kezdő divattervezők a Gombold újra keretein belül, amely ezúttal határainkat is átlépi.

Karczag Eszter

Elegáns lazaságot tavaszra

Forró naranccsal és lágy kékkel operál idén tavasszal és nyáron a USEunused, akik ismét bebizonyították, hogy elegáns szabással is elérhető a lazaság.

Karczag Eszter

Utcai jelentés a milánói és a párizsi divathétről

Jó szokásunkhoz visszatérve ebben a szezonban is követjük a legnagyobb divathetek utcai divatját. Street style fotósok jelentik Milánóból és Párizsból.

Karczag Eszter

Kötelező dizájnerdrog: LBD

Rég látott outfittel összekötött gyorstalpaló a farsangi parti szezon túléléséhez. Kis fekete ruha: az örök megmentő.

Karczag Eszter

Bársonyos forradalom

Újabb sokk a divat örökké rohanó és magával ragadó világában: 2013-ban kikerülhetetlen lesz a bársony. Íme néhány stílusos tipp azoknak, akik behódolnak.

Karczag Eszter

Bombariadós akciók: leértékelés-körkép

Rövid beköszönő és helyzetjelentés az utóbbi két hétről: levendula, bombariadó, borda közé könyöklés. Csupa finomság.

Karczag Eszter

Wonderlab: csapó kettő

Pénteken (újra) megnyitotta kapuit a Veres Pálné utcába költözött Wonderlab. A Marillai testvérpár által vezetett kis csapat határozottan lépked felfelé a magyar dizájnranglétrán.

Karczag Eszter

Ünnepi divat: ajándéktippek karácsonyra

Mikulás alkalmából íme egy kisebb ajándékötlettár a külföldi webshopok és a magyar divattervezők karácsonyi kínálatából.

Karczag Eszter

Erre mondják, hogy jó bőr?

Hogyan is születik meg egy valódi bőr kiegészítő, száz százalékig kézzel készítve? A hétvégén Petrity Dorka exkluzív workshopján jártunk.

Karczag Eszter

Meztelenkedés és nulla kémia

Bő egy héttel a harmadszorra megrendezett Fashion Video Festival után visszatekintünk a szemet gyönyörködtető, és az öncélúan megbotránkoztató pillanatokra is.

Karczag Eszter

Feltörekvő divatgeneráció a Corvinuson

Kedd este a magyar divatvilág legfiatalabb generációja veszi át az irányítást. Programajánló: FashionEVEa Corvinuson.

Karczag Eszter

Margiela-allergia riadó!

Csütörtök reggel csendes roham lepte el a Vörösmarty téri H&M-et a Maison Martin Margiela vendégkollekcióért. Mintha muszáj lenne.

Karczag Eszter

Ikonbőrbe bújt ikonok

Végre kiderült, hogy melyik gyönyörű férfimodell fogja alakítani Yves Saint Laurent-t az életrajzi filmben; íme az eddigi leghíresebb divatikon-megtestesítések.

Karczag Eszter

Égszínkék elegancia

Szerencsére még nincs késő beszerezni néhány elegánsabb darabot a decemberi koktélruhaszezonra. Példaként íme az új Imogen-kollekció legszebb darabjai.

Karczag Eszter

Lófarkak a horizonton

Miután a szezon ruhadivatját átvettük, érdemes egy pillantást vetni az őszi-téli frizuratrendekre is.

Karczag Eszter

Cukormázas székely kapuk

Vibráló, derűs, napsugaras... Ez sajnos nem a jövő heti előrejelzés: Abodi Dóra tavaszi-nyári kollekciójával köszöntjük a fűtésszezont.

Karczag Eszter

Ikonikus magyar fotó a Vogue címlapján

Hatvan évvel halála után kerül a Vogue címlapjára Frida Kahlo. Az ikonikussá vált fotót Muray Mikós magyar fényképész készítette 1939-ben.

Karczag Eszter

Rétegezés, rétegezés, rétegezés!

Az átmeneti időszakban muszáj tökélyre fejleszteni a rétegezés művészetét, ami most funkcionalitása és újra felfedezett divatossága miatt is aktuális.

Karczag Eszter

Türelmetlen tavasz-kukkantás

Értékelendő próbálkozás a hazai divatvilág nemzetköziesítésére, és gyönyörű félkollekciók. A Fashion Week Budapesten jártunk.

Karczag Eszter

Hidegben is elegánsan

Télen sem kell feladni az elegáns nőiességet, hála az érettebb, komolyabb stílus világában gondolkodó hazai tervezőknek.

Karczag Eszter

Titokzatos divatesemény közeleg

Már épp lemondtunk a nemzetközi iramhoz és trendekhez való igazodásról, amikor titokzatos meghívó érkezett: Fashion Week Budapest, save the date!