Árkádok alatt

Karczag Eszter

2012. június 18., hétfő 12:30, frissítve: hétfő 12:32

Divatbemutatóra mentünk. Színvonalas estének ugyan nem nevezném ezt a szombatit, de odafelé legalább elkaptuk az utolsó napsugarakat az árkádok alatt. Mini outfit bejegyzés.

Már csak két hetet kell átvészelnem az államvizsgáig, utána már tengernyi időm lesz a tartalmasabb bejegyzésekre. Tételkidolgozás közben is kell azonban némi szünet, így szombat este egy bloggerina ismerőssel, Rebekával elnéztünk egy igencsak fellengzős szavakkal beharangozott divateseményre. A bemutatók persze tökéletesek voltak, legalábbis ami szigorúan a ruhákat illeti. Mojzes Dóra és Abodi Dóra tavaszi-nyári kollekcióit ugyan már kívülről fújjuk, ahogy arról már itt is olvashattatok, előbbinél a nemzetközi hullámba való majdnem teljes bekapcsolódáson (gallérok, átlátszó anyagok, peplum), illetve a „tipikus Mojzes” vállmegoldások üdítő újraértelmezésén, míg utóbbinál a saját digitális nyomatokon van a hangsúly. Eddig azonban csak képeken találkoztunk velük, és most elmondhatom, élőben látva született még néhány új szerelem.

Mivel a ruháról, amit eredetileg terveztem felvenni, napfényben kiderült, hogy átlátszósága a budapesti utcákkal nem lehet kompatibilis, az utolsó pillanatban már csak egy farmert tudtam felhúzni, de nem bántam meg a választást – nem voltam alulöltözött, és az arany flitteres bandeau top mindenképp kimentett volna a vád alól.

[Flitteres top: ASOS]
[Nadrág: Pull&Bear]
[Trikó: H&M]
[Cipő: VJ]

[Fotó: Larinne]

További updatek, naponta többször frissülő tartalom a blog Facebook-oldalán. Katt und lájk!