Csipke csipke hátán – Outfit 7#

Karczag Eszter

2012. április 18., szerda 20:10, frissítve: szombat 13:38

Arról, amikor végre elér minket is a tavasz, és eldobhatjuk a harisnyát. Zoe Phobic, az új szerelem.

Ugyan borongósan nyomott volt a tegnapi nap is, a hőmérséklet ennek ellenére kissé felmelegedett, így végre alkalmunk nyílott befotózni a múltkor vásárolt Zoe Phobic ruhám. Imádom ezt a csipkeruhát, főleg a magas nyakú/kapucnis megoldást, egyszerűen eszméletlen ez a dizájn! Azt hiszem, megvan, hogy a titkos miniesküvőn miben fogok az anyakönyvvezető elé állni. [Nyugi, anya, csak viccelek. Már megvolt.]

Helyszínnek a Párisi udvart választottuk – ó, azok a régi szép idők, amikor még a család tulajdonában volt, és nem gimnáziumi tanulók jártak oda cigizni és rongálni a márványt! Mindenesetre jó móka volt a mozgásérzékelő reflektor előtt ugrálni, míg rá nem jöttünk, hogy a gyönyörűen kidolgozott rács (ami mindig csak akkor van zárva, ha sietek) sokkal inkább illik a csipkéhez. Az biztos, hogy a buszmegállóban várakozó tömeg és a Váci utca felé tartó turisták jót szórakoztak rajtunk. Az összeállításban a múlt hét végi Coachella résztvevőinek stílusa inspirált; a csinos ruha és a bakancs kombója tipikus fesztiválszett.

 

[Csipkeruha: Zoe Phobic]
[Bakancs: Promod]

[Fotó: Preston]

 

Ne felejtsétek, hogy a Facebook-oldalon még mindig tart a nyereményjáték az előző posztban bemutatott, A magyar divat 1116 éve című albumért!