Lábbal és háttal szexizik Kata Szegedi

Karczag Eszter, 2012. május 9., szerda 13:00, frissítve: szerda 15:28
Arról, amikor Szegedi Kata tavaszi-nyári lookbookja is elkészült, és igencsak felülmúlta várakozásaim. Tavasz-nyár 2012.

Noha a Gombold újra! döntőjének napján bemutatott őszi-téli kollekció nem kifejezetten volt a kedvencem – az eddigi trenddel ellentétben, tehát hogy a téli kollekciók nekem mindig jobban tetszenek –, Katánál a most boltokba került légies daraboktól ájultam el. A nemzetközi vonalat követi a magas derekú palazzo nadrágokkal és az aszimmetrikus muszlin maxiruhákkal – utóbbira ilyen lábakkal csak távolról vágyakozhatok –, csodás az ezüst, és megjelenik néhány bájos púderbetét is. A ruhává átalakítható, kombinálható mellényektől viszont egyszerűen eldobom az agyam, bár főként ruha formájukban – mellényként túlbonyolítja a képet. Szeretem, ha megvan az a bizonyos vágyakozó érzés egy lookbook végiglapozása közben, hogy „bárcsak az enyém lehetne”. Ez sajnos sokszor hiányzik, de Kata most kiváltotta belőlem. Ami pedig a legjobb: Facebook-oldalukon nyereményjátékkal várnak mindenkit, két ruha is gazdát keres!

Íme az én újdonsült szerelmeim – a kollekció többi darabját megtaláljátok a fent linkelt Facebook-oldalon. Akit pedig élőben érdekel, megtalálja az új szezont a Fehérhajó utcai üzletben, illetve a Ráday utcai Showroom R9-ben.

hirdetés
Legolvasottabb
Legfrissebb
hirdetés

Hozzászólások - db

A hozzászólások mutatása