Póhl Barnabás 167 cm magas, 55 kilogramm, sovány testalkatú, sötét barna hajú, kék szemű, szakállt, bajuszt nem visel. Különös ismertetőjele, hogy beszéde hadaró. Eltűnésekor lila szabadidőruhát és fekete műbőr kabátot viselt a rendelkezésre álló információk szerint. Személyi okmányokkal nem rendelkezik.

 

Szabó Győző Zoltán 180 cm magas, 85 kg súlyú, átlagos testalkatú, világosbarna hajú, fejtetőn erősen kopaszodó, világos szemű, szemüveges, szakállt, bajuszt nem visel. Különös ismertetőjele, hogy szemüveg nélkül erősen hunyorog, beszéde dadogó. A rendőrség adatai szerint eltűnésekor sötét kötött pulóvert és kék melegítőalsót viselt. Személyi okmányokkal nem rendelkezik. A két férfi az otthonból együtt távozott, és feltételezhetően jelenleg is együtt vannak – írja a közlemény.


A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt két férfival kapcsolatban információval rendelkezik, őket látta vagy látni vélte, hívja a 112-es segélyhívót vagy az Edelényi Rendőrkapitányság ügyeletét a 06-48/524-000 telefonszámon.