Piegel Zsolt bírói tanácsa az elsőrendű vádlottat, Turi Elemért testi sértés és a személyi szabadság társtettesként elkövetett megsértése bűntettében találta bűnösnek, ezért három év börtönbüntetésre ítélte. A többszörös visszaeső másodrendű vádlottat, Lukács Zoltánt személyi szabadság társtettesként elkövetett megsértése, társtettesként elkövetett kitartottság, valamint zsarolás bűntettében találták bűnösnek, ezért öt év fegyházbüntetéssel sújtották.

A harmadrendű vádlottat, Sipos Évát testi sértés bűntettének kísérletében, személyi szabadság megsértésének társtettesként elkövetett bűntettében és társtettesként elkövetett kitartottság bűntettében találta bűnösnek a bíróság, ezért három év börtönbüntetésre ítélte. A más bűncselekmény miatt jogerős börtönbüntetését töltő Bihari Sándor negyedrendű vádlottat testi sértés bűntettének kísérlete, valamint személyi szabadság társtettesként elkövetett megsértése bűntette miatt három év börtönbüntetésre ítélte Piegel Zsolt tanácsa.

A vádirat szerint az első- és a másodrendű vádlott 2010 tavaszán a 44. számú főúton erőszakkal az autóba ültetett egy prostituáltat, és vádlott-társaikkal együtt arra akarták kényszeríteni, hogy egy kecskeméti lakásban prostituáltként dolgozzon, az ebből származó bevételt adja át nekik. A sértettet folyamatosan őrizték, telefonját is elvették. Mivel tiltakozott, az első-, a harmad- és a negyedrendű vádlott megütötte, ennek következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A sértettnek négy nap elteltével a lakás erkélyéről sikerült egy járókelőtől segítséget kérnie.

Az ügyészség a másodrendű vádlottat azzal is vádolta, hogy volt élettársát prostitúcióra kényszerítette. A ügyész az ítéleteket tudomásul vette, a négy elítélt fellebbezett.

Az elsőrendű vádlottat a bíróság szabadlábra helyezte a jogerős ítéletig, mert indoklása szerint a kiszabott hároméves börtönbüntetésből az előzetes letartóztatásának beszámításával már kettőt letöltött, így a szökés, elrejtőzés veszélye nem áll fenn. A bíróság elutasította a másodrendű vádlott szabadlábra helyezési kérelmét, ő a döntés ellen fellebbezést jelent be. A harmadrendű vádlottat szabadlábon hagyta a bíróság a jogerős ítélet megszületéséig. Mivel az ügyész tudomásul vette az ítéleteket, másodfokon nem lehet súlyosbítani a büntetéseket.