A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálódik egy férfi ügyében, akit a debreceni Home diszkó több rendésze agyba-főbe vert május 27-ére virradóan – adta hírül a Haon.hu csütörtökön.

Az internetes portál információi szerint a többszörös orrcsonttörést és szemsérüléseket szenvedett férfit azzal fordította vissza egy rendész a diszkó bejáratától, hogy cigány származása miatt nem mehet be. A fiatalember visszakérdezett, mire egy kevésbé forgalmas helyre lökdösték, brutálisan megverték, majd behúzták a kukák közé.

A Haon.hu megkereste a Home üzletvezetőjét, Oláh Sándort is, aki minden kérdésüket elhárítva közölte: nincs mondanivalójuk az ügyről.

Nem mellékesen a Bajcsy-Zsilinszky utcai szórakozóhely üzemeltetője (a szomszédos Cool és White Angel diszkókkal együtt) az a milliárdos üzletember, V. László, akit vasárnap rendőrök korrumpálásának gyanújával előzetes letartóztatásba helyeztek Budapesten – olvasható a hírportálon.

Bartha László, az NNI szóvivője az ügyről csak annyit közölt, hogy súlyos testi sértés miatt, ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás.

Ismert, kedden két magas rangú rendőrtisztet vettek őrizetbe a rendőrségi korrupciós ügy miatt, melyben V. László is érintett. Csütörtökön előzetes letartóztatásukat is elrendelték. Bővebben >>>